Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

meddd cnmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

okkk hayalotumm bekliyoruzzzzzzz

gelmez dimiii cnmmmm..yazar valla hayalotum

hoşbulduk canımın içi, çoktandır görüşemiyoruz nasılsın kuzumm, durumun nasıll? benim kasıklarım acıyo yaa kırmızılar mı gelcek yoksam başka bişe mii çözemedim

hoşbulduk canımın içi, çoktandır görüşemiyoruz nasılsın kuzumm, durumun nasıll? benim kasıklarım acıyo yaa kırmızılar mı gelcek yoksam başka bişe mii çözemedim

iyiyim cnm seee..pek giremiyorum bu ara ondandırrrr
valla bende hiçç bi belirti yokkk..ne bilim umudum da yok o yüzden cnmmm..kaldı 6 gün:26:

iyiyim cnm seee..pek giremiyorum bu ara ondandırrrr
valla bende hiçç bi belirti yokkk..ne bilim umudum da yok o yüzden cnmmm..kaldı 6 gün:26:

ben de iiyiym bitanem.. ya aslında belirtilere takılmamak lazım,sen yine de dikkatli ol kuzum çünkü bazen melekler anneciğine hissettirmeden göbüşüne konuveriyoo
benim 3 gündür kasıklarım acayip kuzum yaaa, garip bi baskı var.. belim de çook ağrıyo.. bebeğe yorupta sonra yine hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum ama ilk kez böyle bi baskı hissi yaşıyorum.. bi taraftan da adet beliritleri oluyo ara ara.. ya bitanem bi kere sen bana bi link atmıştı ovu hesaplıyodun bebeğinn tutunma zamanı bile yazıydu hatırlıyo muusn? aklındaysa tekrar atabilir misin o linkii
hakkımızda hayırlsıı bitanem, benim batıma 5 gün kaldıııı:18:

haklısın cnm zaten takmıyom takmıycam da inşallahhh
bence sende bişeyler olabilir tatlım..çok erken regl sancısı için bunlarrr:26:
ayyy evet hatırladım sayfayı ama linki araştırayım tatlımmmm:44:

valla bilmiyorum ki kuzum, aslında adet belirtileri 1 hafta öncesinde başlar benim ara ara sancım olur ama bu kez sancıdan çok bi baskı var bişeyler dürtüyomuş gibi oluyo... bi taraftan da korkuyorum kist falan mı oluşuyo diyee:18::18::18::18::18:
her ay hüsrana uğradığımız için olsa gerek bi tarafımız ümitlenirken, diğer tarafımız onu dizginliyo

hayırlısı ile rabbim nasip etsin inşşşş

evt yaa bulusalım dıye cok ısterıumm
esım dedı hatta bı keresınde..
ee senın kızlarla ne zaman buluşuyonuz ... hahah
bende cok ıstıyorumhoşgeldın umudum ya cokkkk ozledımmmm
hsb.. balımmmmmmmmmmmmmmmmm

öyle mıııı.. ben dönunce hepınızı hizaya cekem bıı..
hayalotumm.. herseyı not al kuzumm
alıyorum gaymaklı gonzalezım hepısıcıgını yazıyorum
yapıyorum balım merak etme bak şimdi ne alıntılar patlattım
ayyy ne güzel olur cok guzel bi rüya görmüssun canim benim
laylam gelmişinhoşgeldin kuzumloorımde donmus made nıye gelmıyoki:44::44:
evtt.. anlsıldı.. hocanız olarak bu buluşma işine de el koymam gerekcek sanırımm
herkes nerde oturuyo, özelden bılgı versın bana
gelmeyen 0 alır ona göre
gonzalezım benım
​kızzz seni yerimmmmm
ye benıde soğan içtim dokunmasın

kızlarr diğer topikten arkadaşımızın yazdığı dua..sizine paylaşmak istedimmm.
aminnnnnnnnnnnnnn
aminnnn scorpıonsum allah razı olsun
yaşasııınn 2500 olmuş sayfamızzz
nabersiniz canlarımmmmmmmmmmmm
nasılsın bıtanem gunun nasıl gectı

haylotum geçmişi okumadan gelmezzzbenm yerimede yazacak gülüm benim yaaaa
gelmem nasılda yetiştim
hg canımmm ben iyiyim sen nasılsınn

kaynar kazana at da gel:26::26:kuzumm dört gözle bekliyorum
kuzum kazanı çıkartıyoken tam arkamı dondumkı kaçmış
haylotuma hayranım vallamşlh varrhemencik okur yazar bize yetişir

yettim gayre

ee nasılsınız bakem
kayganoş gitti şimdide eltim aradı o geliyo
onuda 15 dakkaya yollarım inşallah sonra sızlerleyım canbonlar

medcezirimmm beni gormuyorrr

anaaammm olur mu kız öyle şey habibteeeemmmm... İlk geldiğimde hepinize yazdım ya nabersiniz diyee... kuzummmmmm yanlış anlama nolurr, scorpionsumla çoktandır görüşmüyoduk ya bi de bat tarihlerimizde aynıı lafa daldık iştee:26:

evet cnm yaa hüsran kötü valla.bu ay eşimde ilk defa çok heyecanlı..olmazsa üzülecek oda:26:
bak linkiattım yukarda.oradan gir..bu günlerde yerleşme oluyor hesaba göre

kuzummmm bi yalnız bırakmıyolar benim bitanemi yaa, Allah yardımcın olsun kaynana elti işin zor vallaa:26:
ben de aynı kuzum bildiğin gibii evdeydim bugünnn perdeleri yıkadım eşim de astıı mis koktu evvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…