Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nasıl okiycez biz nasıl yetişcez senin hızınaaaaaaaaaaaaaaaa

oyyy kuzum benim ellerine saglıkkk allahım gönlüne göre versinnnnyokk kuzummm dokunmaz soganı çok severim:125::125::125hhhh iyi geldii açıkmştım

Ben geldim canlarimmmm , evime geldim sukur yemegimi yedim uyumus kalmisim yol boyunca uyukladim , yorulmusum iki gun galiba.. siz neler yapiyorsunuz ? yeni gelismeler yeni haberler var mi? galiba aramiza bir kac arkadas katilmis.

evet cnm yaa hüsran kötü valla.bu ay eşimde ilk defa çok heyecanlı..olmazsa üzülecek oda:26:
bak linkiattım yukarda.oradan gir..bu günlerde yerleşme oluyor hesaba göre

çook sağol kuzuuummmmm, evet bu ara yerleşiyomuşşş
yaaa kuzummm mesela oturuyorum şimdi pc. koltukta ona doğru eğiliyorum yaa en fazla 2 dk öyle kalabiliyorum resmen batıyo.. ayaklarımı uzatınca geçiyoo..
inşşaaallah ikimize deeee topikteki bütün herkese deee bu ay hayırlısı ile nasip olurrrr
hepimiz böyle oluruzzz inşş

Ben geldim canlarimmmm , evime geldim sukur yemegimi yedim uyumus kalmisim yol boyunca uyukladim , yorulmusum iki gun galiba.. siz neler yapiyorsunuz ? yeni gelismeler yeni haberler var mi? galiba aramiza bir kac arkadas katilmis.
hg canım nerdeydinn gıııı :44::44:ben kaçırdım galiba okumadım nere gittigini:26::26hh yuvana döndün yavru kuşşşbaya bi arkadaşlar katıldı aramıza

aminnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmayy cnmm valla senin bu ay değişik..şüphelendim şimdiiiii
ya aslında ben bu ay napcam biliyonmu 26. gün de olmazsam 27 de sabah test yapcam..negatifse de bileyim yaaa strese girmeyeyimmm.nasılsa reglim düzenli..zaten varsa 2. cizgi kesin çıkarrr:26:

iyiyizz tatlimmmm aileni gormen sana iyi gelmsitir..ayrilmak istememissindir..ama esinin yanida onemli...ooo cok buyuduk bizzz herkes gelecek tabiki burasi hurmali topikkkk
Alppin kuzummm nasılsın habibtelerin tatlısıııııı..teyze kuzusu nasıllllll
iyiyimm habibtemmm sen nasilsinn...iyiyizz sanirim yarin doktora gidecemm ama cok korkuyorummm:18::18::18::18:

habibtemmm bu aralar usutme dikkat et kendinee patigini giyy,,,insallah hamilesindir...seni heveslendirmek istemem ama bendede batma ve agri oluyordu bu aralar dikkat ol insallah en kisa zamanda hepinizzzz koca gobekli olur ici bebisli olurr

hoşgeldin cnmm.Anneciğinle hasret giderdin yaaa o yorgunluğa da değerrr..yarın iyice dinlen tatlımm

yerimmm seni medcezirim zaten canim tatli cekti birdennn

asıl ben senii ve göbüşündeki fındığı yerim ayoll durumun nasıl bitanem, bulantılar başladı mıı

hoşgeldin tatlımmm,biz bıraktığın gibi sohbete devam bitanemmmm
sen nasılsınn kuzummmm, nasl geçti günlerin?

iyiyim habibtemmm..hadi hayırlısı keseyi görde için rahat etsin kuzummm..inşallahh iki tanedirrrrrrrrrrrrrrrrrrr

balım benim hemende yetişir biliyorummcadoloz garııı kaçmasaydııı kaynatırdıkvalla biz bıktık senin yerine onların gelmesindeniki dkk huzur vermedlier gııı

ayyy cok sukurr evine geldin habibtem,..ailenden ayrilamamissindir...alismistin sanirim...ama esin de onemli...suan haber alamadim ama en kisa zamanda iyi habwrler gelecek..butasi hurmali topik tabiki buyuyecekk
Alppin kuzummm nasılsın habibtelerin tatlısıııııı..teyze kuzusu nasıllllll
iyiyizz teyzosu..simdilik sakin..agri yapmiyor...ama korkuyorum yarin randevum varr:18::18::18::18:

habibtemmm benimde oyle agrilarim olmustu sakin usutme ozellikle ayaklarini sicak tut...ve bu aralar iliski olmasinnn...eger bebek varsa bile tutunmazz..dikkat et bitanem insallah bebistir senin agrilarin nedeni...hepnizin gobisi insallah kocaman olur ici bebisle dolarrr

hadi hayırlısı kuzum, ben de her sabah test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yaaaa.. elim teste gidiyoo sonra hareket buu

hg canım nerdeydinn gıııı :44::44:ben kaçırdım galiba okumadım nere gittigini:26::26hh yuvana döndün yavru kuşşşbaya bi arkadaşlar katıldı aramıza

Hosbulduk canim , Cumartesi gunu ansizin annelere gittim , annemin dogum gunuydu supriz yaptim ve buun dondum yorulmusum yol uzun olunca.. evet yaaa 2-3 gun duzenli girmeyince cok sey kaciriyor insan yauv

iyiyizz tatlimmmm aileni gormen sana iyi gelmsitir..ayrilmak istememissindir..ama esinin yanida onemli...ooo cok buyuduk bizzz herkes gelecek tabiki burasi hurmali topikkkk[/B]

Aynen cok iyi geldi 3 aydir görmezdim .. ayrilmak kotu oluyor yaa.. esimi ozledim burdada o gelmemisti. aynen baya buyumusuz...

hoşgeldin cnmm.Anneciğinle hasret giderdin yaaa o yorgunluğa da değerrr..yarın iyice dinlen tatlımm

Hosbulduk canim benim , aynen katiliyorum canim, Galiba sende cikiyorsun, yarinda butun gun ders yaparim da dersimi erkenden teslim ederim .

Hsbulduk canim, bende ozledim sizleri sohbetlerii, yeriniz baya araniyor... sukur iyiyim bende , ufaktan bir heycan var nedense bati gunlerim yaklastikca... gunlerim dolu dolu geti annemlerde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…