- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.021
nasıl okiycez biz nasıl yetişcez senin hızınaaaaaaaaaaaaaaaabende cok ıstıyorum hoşgeldın umudum ya cokkkk ozledımmmm
alıyorum gaymaklı gonzalezım hepısıcıgını yazıyorum
yapıyorum balım merak etme bak şimdi ne alıntılar patlattım
laylam gelmişin hoşgeldin kuzum loorımde donmus made nıye gelmıyoki :44::44:
gonzalezım benım
ye benıde soğan içtimdokunmasın
aminnnn scorpıonsum allah razı olsun
nasılsın bıtanem gunun nasıl gectı
bende cok ıstıyorum hoşgeldın umudum ya cokkkk ozledımmmm
alıyorum gaymaklı gonzalezım hepısıcıgını yazıyorum
yapıyorum balım merak etme bak şimdi ne alıntılar patlattım
laylam gelmişin hoşgeldin kuzum loorımde donmus made nıye gelmıyoki :44::44:
gonzalezım benım
ye benıde soğan içtimdokunmasın
aminnnn scorpıonsum allah razı olsun
nasılsın bıtanem gunun nasıl gectı
Alppin kuzummm nasılsın habibtelerin tatlısıııııı..teyze kuzusu nasıllllllyerimmm seni medcezirim zaten canim tatli cekti birdennn
nasıl okiycez biz nasıl yetişcez senin hızınaaaaaaaaaaaaaaaa
evet cnm yaa hüsran kötü valla.bu ay eşimde ilk defa çok heyecanlı..olmazsa üzülecek oda:26:
bak linkiattım yukarda.oradan gir..bu günlerde yerleşme oluyor hesaba göre
hg canım nerdeydinn gıııı :44::44:ben kaçırdım galiba okumadım nere gittigini:26::26Ben geldim canlarimmmm , evime geldim sukur yemegimi yedim uyumus kalmisim yol boyunca uyukladim , yorulmusum iki gun galiba.. siz neler yapiyorsunuz ? yeni gelismeler yeni haberler var mi? galiba aramiza bir kac arkadas katilmis.
çook sağol kuzuuummmmm, evet bu ara yerleşiyomuşşş
yaaa kuzummm mesela oturuyorum şimdi pc. koltukta ona doğru eğiliyorum yaa en fazla 2 dk öyle kalabiliyorum resmen batıyo.. ayaklarımı uzatınca geçiyoo..
inşşaaallah ikimize deeee topikteki bütün herkese deee bu ay hayırlısı ile nasip olurrrr
hepimiz böyle oluruzzz inşş
iyiyizz tatlimmmm aileni gormen sana iyi gelmsitir..ayrilmak istememissindir..ama esinin yanida onemli...ooo cok buyuduk bizzz herkes gelecek tabiki burasi hurmali topikkkkBen geldim canlarimmmm , evime geldim sukur yemegimi yedim uyumus kalmisim yol boyunca uyukladim , yorulmusum iki gun galiba.. siz neler yapiyorsunuz ? yeni gelismeler yeni haberler var mi? galiba aramiza bir kac arkadas katilmis.
iyiyimm habibtemmm sen nasilsinn...iyiyizz sanirim yarin doktora gidecemm ama cok korkuyorummm:18::18::18::18:Alppin kuzummm nasılsın habibtelerin tatlısıııııı..teyze kuzusu nasıllllll
yaaa kuzummm mesela oturuyorum şimdi pc. koltukta ona doğru eğiliyorum yaa en fazla 2 dk öyle kalabiliyorum resmen batıyo.. ayaklarımı uzatınca geçiyoo..
inşşaaallah ikimize deeee topikteki bütün herkese deee bu ay hayırlısı ile nasip olurrrr
Ben geldim canlarimmmm , evime geldim sukur yemegimi yedim uyumus kalmisim yol boyunca uyukladim , yorulmusum iki gun galiba.. siz neler yapiyorsunuz ? yeni gelismeler yeni haberler var mi? galiba aramiza bir kac arkadas katilmis.
yerimmm seni medcezirim zaten canim tatli cekti birdennn
Ben geldim canlarimmmm , evime geldim sukur yemegimi yedim uyumus kalmisim yol boyunca uyukladim , yorulmusum iki gun galiba.. siz neler yapiyorsunuz ? yeni gelismeler yeni haberler var mi? galiba aramiza bir kac arkadas katilmis.
iyiyizz tatlimmmm aileni gormen sana iyi gelmsitir..ayrilmak istememissindir..ama esinin yanida onemli...ooo cok buyuduk bizzz herkes gelecek tabiki burasi hurmali topikkkk
iyiyimm habibtemmm sen nasilsinn...iyiyizz sanirim yarin doktora gidecemm ama cok korkuyorummm:18::18::18::18:
habibtemmm bu aralar usutme dikkat et kendinee patigini giyy,,,insallah hamilesindir...seni heveslendirmek istemem ama bendede batma ve agri oluyordu bu aralar dikkat ol insallah en kisa zamanda hepinizzzz koca gobekli olur ici bebisli olurr
gelmem nasılda yetiştim
kuzum kazanı çıkartıyoken tamarkamı dondumkı kaçmış
yettim gayre
ee nasılsınız bakem
kayganoş gitti şimdide eltim aradı o geliyo
onuda 15 dakkaya yollarım inşallah sonra sızlerleyım canbonlar
ayyy cok sukurr evine geldin habibtem,..ailenden ayrilamamissindir...alismistin sanirim...ama esin de onemli...suan haber alamadim ama en kisa zamanda iyi habwrler gelecek..butasi hurmali topik tabiki buyuyecekkBen geldim canlarimmmm , evime geldim sukur yemegimi yedim uyumus kalmisim yol boyunca uyukladim , yorulmusum iki gun galiba.. siz neler yapiyorsunuz ? yeni gelismeler yeni haberler var mi? galiba aramiza bir kac arkadas katilmis.
iyiyizz teyzosu..simdilik sakin..agri yapmiyor...ama korkuyorum yarin randevum varr:18::18::18::18:Alppin kuzummm nasılsın habibtelerin tatlısıııııı..teyze kuzusu nasıllllll
yine gelmeye çalışacağımmm.az işlerim varr...öptümmmmmmmmmm
aminnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmayy cnmm valla senin bu ay değişik..şüphelendim şimdiiiii
ya aslında ben bu ay napcam biliyonmu 26. gün de olmazsam 27 de sabah test yapcam..negatifse de bileyim yaaa strese girmeyeyimmm.nasılsa reglim düzenli..zaten varsa 2. cizgi kesin çıkarrr:26:
hg canım nerdeydinn gıııı :44::44:ben kaçırdım galiba okumadım nere gittigini:26::26hh yuvana döndün yavru kuşşş baya bi arkadaşlar katıldı aramıza
iyiyizz tatlimmmm aileni gormen sana iyi gelmsitir..ayrilmak istememissindir..ama esinin yanida onemli...ooo cok buyuduk bizzz herkes gelecek tabiki burasi hurmali topikkkk[/B]
hoşgeldin cnmm.Anneciğinle hasret giderdin yaaa o yorgunluğa da değerrr..yarın iyice dinlen tatlımm
asıl ben senii ve göbüşündeki fındığı yerim ayolldurumun nasıl bitanem, bulantılar başladı mıı
hoşgeldin tatlımmm,biz bıraktığın gibi sohbete devam bitanemmmm
sen nasılsınn kuzummmm, nasl geçti günlerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?