Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy habibtemmm inşlalllaaaaah bebiştendir... ayaklarımda patik var, ilişkiyi de 3 gün önce bitirmiştik zaten.. neticelenene kadar yok demiştik eşimleee
tavsiyelerinnn için çook sağol bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmm

habibtelerrrr benim dus almam lazimmm bulasiklari da yikiycamm bitirince gelirim tekrardannn...simdilik opuyorumm hepinizi...beklenen bebekk habibte hg...sonra gorusurzz....

selam canım yok tanısmadık galıba

Tanisalim canim o zaman , bende 2-3 gun dur yoktum annemleri ziyarete gitmistim, kendinden bahset canim. nerden ? kacinci bebegin bekliyorsun filan

Ben bir bucuk senelik evliyim , 1 seneyi gecgin bebek istiyoruz, ilk bebegimizi , aslen konyaliyim ama yurtdisinda yasiyorum canim benim...

canım benimm çok iyi yapmışsınnn bende hafta sonu annemdeydimmmyarın gününn ben senden ümitliyim bu ay çok çalıştıgın için inşşş güzel haberini alırızz cnm benmbende yarın bitiyo bakalım bu ay çok çalışmam lazım

ne güzel anneciğinle vakit geçirmişsin ben de gün sayıyorum gitmek içinnnn...burası ve burdaki dostluklar çok samimi, insanın aklı burda kalıyo resmen yaaa

bekleenen bebek ve selencelk konuşamadık sizinle ama sonra yine gelceeemmmm iyi bakın kendinizeeee

gurbet kzıım alpınımmm görüşürüz sonraaaa

canım 24 yasındayım ıstanbulda yasıyorum kuaforumuz var esımle ortak orda calısıyoruz 2,5 yıllık evlıyız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz ama nasıp olmadı daha

Yakinmisin annelere? Canim benim gunume var daha 3-4 gun 10 veya 11 ocak batim .. Insallah canim bende umutluyum suan kesinlikle bi belirtim yok ... normaldede olmaz zaten artik sira sana geldi calismak...

ne güzel anneciğinle vakit geçirmişsin ben de gün sayıyorum gitmek içinnnn...burası ve burdaki dostluklar çok samimi, insanın aklı burda kalıyo resmen yaaa

Aynen yaa burda kaliyor aklim , eve geldim esime diyorum KK ozledim, haa sapik sayfani mi diyor , isminide sapik sayfa koydu allahim yaaa deli istee... senin anne uzakta mi?

selam kızlar nasılsınız bugun?

selam canım yok tanısmadık galıba
slm canım hg bizde tanışmadık bende yoktum burda aramıza hg tekrardan
gerçekten canım burda samimi herkes anneme gittigim halde aklım burda kaldıı

bekleenen bebek ve selencelk konuşamadık sizinle ama sonra yine gelceeemmmm iyi bakın kendinizeeee

görusuruz canim benim....

canım 24 yasındayım ıstanbulda yasıyorum kuaforumuz var esımle ortak orda calısıyoruz 2,5 yıllık evlıyız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz ama nasıp olmadı daha

Bende 23 Yasindayim cnaim, Ah istanbulllll ahhh .. istanbalu cok seviyorum, beni birakin 7/24 gezerim.. Ne guzel esinle beraber calisiyorsun ve kuaforsunuz...
Insallah en yakin zaman da bebizlerimiz olur.. Muane oldunuz mu ? hersye normal mi ?

evet tatlım otobandan gidersek arabayla 10 dk ama kendim otobüsle gidersem 2 saatsaolsun eşim 10 dk atıyo beni:44::44:ben günleri karştırdım canım 8 ocak kimndikiii :44::44::44:neyseee tatlım sanada bişi kalmamışşşevet çok sıkı çalışmam lazımmmeşime dedim çalışmazsanböle yaparım

evet ıstanbul guzeldır canım muayne olduk tedavıde oldu bır surec benım intihap ve enfeksıyon sorunum var her ay tekrardan baslıyor bu ara ara berdık tedavıye oluruna bıraktık bakalım

hosbulduk tatlım nasılsın
saol cnm iyiyim

tamam tatlım ben yeni gördüm her zamanki gibikendine iyi bak canım allaha emanet ol kuzum
allahım inşş gönlünün muradını verir canımmm
selam kızlarrrr nasılsınız
slm cnm hg nasılsın güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…