- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.041
ayyy cok sukurr evine geldin habibtem,..ailenden ayrilamamissindir...alismistin sanirim...ama esin de onemli...suan haber alamadim ama en kisa zamanda iyi habwrler gelecek..butasi hurmali topik tabiki buyuyecekk
iyiyizz teyzosu..simdilik sakin..agri yapmiyor...ama korkuyorum yarin randevum varr:18::18::18::18:
habibtemmm benimde oyle agrilarim olmustu sakin usutme ozellikle ayaklarini sicak tut...ve bu aralar iliski olmasinnn...eger bebek varsa bile tutunmazz..dikkat et bitanem insallah bebistir senin agrilarin nedeni...hepnizin gobisi insallah kocaman olur ici bebisle dolarrr
selam kızlar nasılsınız bugun?
Selam canim Biz tanistik mi:44::44::44:?
habibtelerrrr benim dus almam lazimmm bulasiklari da yikiycamm bitirince gelirim tekrardannn...simdilik opuyorumm hepinizi...beklenen bebekk habibte hg...sonra gorusurzz....
selam canım yok tanısmadık galıba
Hosbulduk canim , Cumartesi gunu ansizin annelere gittim , annemin dogum gunuydu supriz yaptim ve buun dondum yorulmusum yol uzun olunca.. evet yaaa 2-3 gun duzenli girmeyince cok sey kaciriyor insan yauv
Aynen cok iyi geldi 3 aydir görmezdim .. ayrilmak kotu oluyor yaa.. esimi ozledim burdadao gelmemisti. aynen baya buyumusuz...
Hosbulduk canim benim , aynen katiliyorum canim, Galiba sende cikiyorsun, yarinda butun gun ders yaparim da dersimi erkenden teslim ederim .
Hsbulduk canim, bende ozledim sizleri sohbetlerii, yeriniz baya araniyor... sukur iyiyim bende , ufaktan bir heycan var nedense bati gunlerim yaklastikca... gunlerim dolu dolu geti annemlerde ...
Hosbulduk canim , Cumartesi gunu ansizin annelere gittim , annemin dogum gunuydu supriz yaptim ve buun dondum yorulmusum yol uzun olunca.. evet yaaa 2-3 gun duzenli girmeyince cok sey kaciriyor insan yauv
Aynen cok iyi geldi 3 aydir görmezdim .. ayrilmak kotu oluyor yaa.. esimi ozledim burdadao gelmemisti. aynen baya buyumusuz...
Hosbulduk canim benim , aynen katiliyorum canim, Galiba sende cikiyorsun, yarinda butun gun ders yaparim da dersimi erkenden teslim ederim .
Hsbulduk canim, bende ozledim sizleri sohbetlerii, yeriniz baya araniyor... sukur iyiyim bende , ufaktan bir heycan var nedense bati gunlerim yaklastikca... gunlerim dolu dolu geti annemlerde ...
Tanisalim canim o zaman , bende 2-3 gun dur yoktum annemleri ziyarete gitmistim, kendinden bahset canim. nerden ? kacinci bebegin bekliyorsun filan
Ben bir bucuk senelik evliyim , 1 seneyi gecgin bebek istiyoruz, ilk bebegimizi , aslen konyaliyim ama yurtdisinda yasiyorum canim benim...
bekleenen bebek ve selencelk konuşamadık sizinle ama sonra yine gelceeemmmm iyi bakın kendinizeeee
gurbet kzıım alpınımmm görüşürüz sonraaaa
canım benimm çok iyi yapmışsınnn bende hafta sonu annemdeydimmm yarın gününn ben senden ümitliyim bu ay çok çalıştıgın için inşşş güzel haberini alırızz cnm benm bende yarın bitiyo bakalım bu ay çok çalışmam lazım
ne güzel anneciğinle vakit geçirmişsin ben de gün sayıyorum gitmek içinnnn...burası ve burdaki dostluklar çok samimi, insanın aklı burda kalıyo resmen yaaa
selam kızlar nasılsınız bugun?
slm canım hgselam canım yok tanısmadık galıba
gerçekten canımne güzel anneciğinle vakit geçirmişsin ben de gün sayıyorum gitmek içinnnn...burası ve burdaki dostluklar çok samimi, insanın aklı burda kalıyo resmen yaaa
slm canım hgbizde tanışmadık bende yoktum burda aramıza hg tekrardan
gerçekten canımburda samimi herkes anneme gittigim halde aklım burda kaldıı
bekleenen bebek ve selencelk konuşamadık sizinle ama sonra yine gelceeemmmm iyi bakın kendinizeeee
canım 24 yasındayım ıstanbulda yasıyorum kuaforumuz var esımle ortak orda calısıyoruz 2,5 yıllık evlıyız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz ama nasıp olmadı daha
evet tatlım otobandan gidersek arabayla 10 dk ama kendim otobüsle gidersem 2 saatYakinmisin annelere? Canim benim gunume var daha 3-4 gun 10 veya 11 ocak batim .. Insallah canim bende umutluyum suan kesinlikle bi belirtim yok ... normaldede olmaz zatenartik sira sana geldi calismak...
Aynen yaa burda kaliyor aklim , eve geldim esime diyorum KK ozledim, haa sapik sayfani mi diyor , isminide sapik sayfa koydu allahim yaaa deli istee...senin anne uzakta mi?
görusuruz canim benim....
Bende 23 Yasindayim cnaim, Ah istanbulllll ahhh .. istanbalu cok seviyorum, beni birakin 7/24 gezerim.. Ne guzel esinle beraber calisiyorsun ve kuaforsunuz...
Insallah en yakin zaman da bebizlerimiz olur.. Muane oldunuz mu ? hersye normal mi ?
selam kızlarrrr nasılsınız
saol cnm iyiyimhosbulduk tatlım nasılsın
tamam tatlım ben yeni gördüm her zamanki gibibekleenen bebek ve selencelk konuşamadık sizinle ama sonra yine gelceeemmmm iyi bakın kendinizeeee
allahım inşş gönlünün muradını verir canımmmcanım 24 yasındayım ıstanbulda yasıyorum kuaforumuz var esımle ortak orda calısıyoruz 2,5 yıllık evlıyız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz ama nasıp olmadı daha
slm cnm hg nasılsın güzel anneselam kızlarrrr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?