- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.321
ne zaman gitceksn doktora 8 ocak diyodun:26:herkesee merhabalar....nasilsiniz bakalimmm...ben cokkk korkuyorumm...:18::18::18::18:kesemizi goruruz inss:18::18::18:
dün konuştumda pazar günü sinemaya gitcez yarın kaynoşla amcalara ev görmeye gtcez kocakarılarla takılmaktan bıktım bide eltiler bir araya gelnce hep kaynana çekiştiryolar sohbet sıkıyo yanigumusummm vallahi adam birseye taktimi baska birsey dusunmuyor...ne gezi ne sinema ne tiyatro...yapacak birsey yokk olana kadar sabret ve sen onu cildirt
insallah habibtemmm...eee nasilsiniz jumudum gelmiss ama gitmis sanirimmm ne cok ozledim kendisini...kacakhayalim de yok ortalikta...merak ettimm simdi
sendemi evden dışarı cıkmıyosun :26::26:hayırlısı olsun bıtanem daha dur bıraz daha beklıyelım
benımde senden bı farkım yok gümüşümdüzelirsiniz inşallah
habıbtem nezaman gıdıcen teyzoşumu görmeye.korkma allahın izniyle bişey olmaz
sendemi evden dışarı cıkmıyosun :26::26:
Mrb kizlar. Bu ay yumurta takibi yaptirmistim. Umutluydum. Taki bu sabah kirmizilari gorene kadar.moralim sifir.oglum 6 yasinda cok istiyor.kardesi olmasini.5 ayi gecti olmadi. Oglum bekletmemisti bizi bu kadar.
ne sıkıcı bi hayat allahım ya insanın bi arkadaşı olmazmı ya bi komşu çalmazmı kapıyı yok yeni taşındım gelmeleri lazım değilmydi cok yiler gibi duruyodu ama hiç gelmiyolargece gunduz kkdayım gümüşüm evden çıkabılsem burda olmamkı
ne sıkıcı bi hayat allahım ya insanın bi arkadaşı olmazmı ya bi komşu çalmazmı kapıyı yok yeni taşındım gelmeleri lazım değilmydi cok yiler gibi duruyodu ama hiç gelmiyolar
ya halamı uyuyosunuz uykucu canbonlar
bakın listeye yazıyorum dıyorum hepınızı
gaymaklı gonzalezımde gelmiş topık boş hepınıze sıfırıbasacak haberınız olsun:86::86::86::86::86:[/
cnm nasılsın?
ya halamı uyuyosunuz uykucu canbonlar
bakın listeye yazıyorum dıyorum hepınızı
gaymaklı gonzalezımde gelmiş topık boş hepınıze sıfırıbasacak haberınız olsun:86::86::86::86::86:[/
cnm nasılsın?
esilam hoşgeldın canbonum
iyiyim çok sukur sen nasılsın
birseyler atistirip geliyorum habibtelerimmm saat 4.5 ta randevum sizin saate gore 3.5 taa hayirlisi artik..dua edin bana olurmu
esilam hoşgeldın canbonum
iyiyim çok sukur sen nasılsın
bende iyiyim cnm.çok cnm sıkılıyo yaa
komşuluk var karşıdaki üsrtekine cıkıyo oturmaya görüyorum ama bana gelmiyolar karşıdaki cok tatlı bi kadındı genc 28 30lu yaşlarda 3 cocuğu var sevmştim onu ama gelmiyolar hayır bide evi derli toplu tutuyorum zırt diye gelirler belkiya gümüşüm bendede komşu çok hepsini çok seviyorum ama benden çokça buyuk hepsi yaş olarak bıde zırt pırt bendeler .onlar yuuzzunden bazen kkya bılem gıremıyorum
ama bı gelmelerı lazımdı belkı komşuluk yoktur oralarda
bende iyiyim cnm.çok cnm sıkılıyo yaa
noldukı hayırdır bıtanem bıseymı olduağlama bekem anlat için açılır bıraz
birseyler atistirip geliyorum habibtelerimmm saat 4.5 ta randevum sizin saate gore 3.5 taa hayirlisi artik..dua edin bana olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?