Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkesee merhabalar....nasilsiniz bakalimmm...ben cokkk korkuyorumm...:18::18::18::18:kesemizi goruruz inss:18::18::18:
ne zaman gitceksn doktora 8 ocak diyodun:26:
görürsün canım korkma kalp atışı bile görülebilir
gumusummm vallahi adam birseye taktimi baska birsey dusunmuyor...ne gezi ne sinema ne tiyatro...yapacak birsey yokk olana kadar sabret ve sen onu cildirt
dün konuştumda pazar günü sinemaya gitcez yarın kaynoşla amcalara ev görmeye gtcez kocakarılarla takılmaktan bıktım bide eltiler bir araya gelnce hep kaynana çekiştiryolar sohbet sıkıyo yani
makyaj yapmayı unutcam yakında :84::84:

insallah habibtemmm...eee nasilsiniz jumudum gelmiss ama gitmis sanirimmm ne cok ozledim kendisini...kacakhayalim de yok ortalikta...merak ettimm simdi

insallah habibtemmm...eee nasilsiniz jumudum gelmiss ama gitmis sanirimmm ne cok ozledim kendisini...kacakhayalim de yok ortalikta...merak ettimm simdi

ya habıbtem bende onu beklıyorum aslında genelde bu saatlerde gelırdı :26:
aksamda gelmedı anlamadım uyudu sandım ama sırf onun ıcın kkda beklemekten baska caren yok
inşallah bişey olmamıstır bu kızçe iğne vurulmustu en son acaba parça falan kalmasın içinde doktoramı gıttı acaba

sendemi evden dışarı cıkmıyosun :26::26:

Mrb kizlar. Bu ay yumurta takibi yaptirmistim. Umutluydum. Taki bu sabah kirmizilari gorene kadar.moralim sifir.oglum 6 yasinda cok istiyor.kardesi olmasini.5 ayi gecti olmadi. Oglum bekletmemisti bizi bu kadar.

Mrb kizlar. Bu ay yumurta takibi yaptirmistim. Umutluydum. Taki bu sabah kirmizilari gorene kadar.moralim sifir.oglum 6 yasinda cok istiyor.kardesi olmasini.5 ayi gecti olmadi. Oglum bekletmemisti bizi bu kadar.

hayırlısı olsun izelcim napalım kısmet.nezamandır berı düşünüyosun 2.meleğini

ne sıkıcı bi hayat allahım ya insanın bi arkadaşı olmazmı ya bi komşu çalmazmı kapıyı yok yeni taşındım gelmeleri lazım değilmydi cok yiler gibi duruyodu ama hiç gelmiyolar

ya gümüşüm bendede komşu çok hepsini çok seviyorum ama benden çokça buyuk hepsi yaş olarak bıde zırt pırt bendeler .onlar yuuzzunden bazen kkya bılem gıremıyorum
ama bı gelmelerı lazımdı belkı komşuluk yoktur oralarda

birseyler atistirip geliyorum habibtelerimmm saat 4.5 ta randevum sizin saate gore 3.5 taa hayirlisi artik..dua edin bana olurmu

komşuluk var karşıdaki üsrtekine cıkıyo oturmaya görüyorum ama bana gelmiyolar karşıdaki cok tatlı bi kadındı genc 28 30lu yaşlarda 3 cocuğu var sevmştim onu ama gelmiyolar hayır bide evi derli toplu tutuyorum zırt diye gelirler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…