- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.361
cnm nezamandır istiyosunuz bebiş.
6. ayın içindeyim canım bu ayda olmadı bakalım allahım ne zaman nasip edecek
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor[/QU
bu yazayı kendim yazmışım gibi birebir aynı şeyleri yaşıyorum bende kendimi işe veriyorum bol bol kitap okuyorum sırf aklıma gelmesin stes yapmayım diye ama bir arkadaşın hamile haberini alınca yıkılıyorum.başkasının mutluluğu benim mutsuzluğum oluyo.tabiki onun adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzüntülerim baş gösteriyo yine.hapı bırakınca hamile kalıcam diye beklerken 6 ay oldu ve hala beklemedeyim.hayırlısı artık ne diyim.çevremde herkes ama herkes hamile darısı benim ve tüm bebek isteyenlerin başına ne diyim.
cnm kaç yıllık evlisin?:26::26::26:
çok teşekker ederim hoşbulduk.allahım isteyen herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin
cnm kaç yıllık evlisin?:26::26::26:
1.5 yıllık evliyimmmmm
albatrosum bitanem inslah olacak henüz alti ay olmus bilmiyorum yasin kac ama 1 yil bekle diyolar doktorlar..hic bi sorunun varmi:44::44::44:
sıkma canını tatlımm bizde 2 yıldır istiyoruz ama olmadı.rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin inş.
hay allah nıye oyle oldunkı acep:26:dınlen bıraz agrı kesıcı falan almada sakın
ekmek hamurunu nasıl yapıyon kızçem
kızlar hepinize merhaba
bende özledim bendeözledim yawhayalotum
bende saglıklı beslenıyorum butun gun kahvedur mutafk göçüyodu bi toparlıyım
yarın malum kocakarı toplaşması var bişeyler yapmıştım
browni ve yeşil mercimek salatası(şiddetle tavsiye ederim hem lezzetli hemde cok faydalı)
ayy nekadar sağlıklı besleniyorum
tabi akşamdan beri içtiğim kolaları saymazsak
olur ızeım rabbım dıger yavrunda uzun hayırlı omurler nasıp etsın sana bagıslasın ınsallah5 ay oldu canim. İkinci melegimi isteyeli.
çok teşekker ederim hoşbulduk.allahım isteyen herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bilmiyorum ki canim benim , yok ya a gri kesici filan atmiyorum zaten .. bekliyorum artik... bu gecede uyuyamazsam doktora gorunurum bi .. naparsinz bakalim?
Merhaba canimmm naber?
Yasakhayalimmm de buralarda galibaaaaa nasilsin canm?
izelim geldihosgeldin ayyy ne güzel senin bi yavrun varmis inslalah ikincisinide kavusursun
ya test negatif çıktı kırmızılarda gelmrdi of kafayı yiycem
tamam bıtanem benım rabbım inşallah meleğini gönderır bu ay son gun senınkıde
Bilmiyorum ki canim benim , yok ya a gri kesici filan atmiyorum zaten .. bekliyorum artik... bu gecede uyuyamazsam doktora gorunurum bi .. naparsinz bakalim?
Merhaba canimmm naber?
Insallah Canimmm yaaa .. ama bugun yuzumde ufak ufak sivilceler cikmis , hic cikmazdi en son 8 cayda ckmisti benim yuzumde hic cikmazdi kirmizilar geliyor mi ki ondan mi ? kendi kendime kuskular yaratiyorum..
Merhaba canimmm naber?
ya test negatif çıktı kırmızılarda gelmrdi of kafayı yiycem
iyiyim gurbetçim sen naber?
albatrosum bitanem inslah olacak henüz alti ay olmus bilmiyorum yasin kac ama 1 yil bekle diyolar doktorlar..hic bi sorunun varmi:44::44::44:
canım 1 yıl kadar yasmin kullandım 6 ay oldu bırakalı ve bıraktığımdan beri kendim hastalanamıyorum tarlusal kullanarak hastalanıyorum yumurtalıklar tembelleşmiş yasminden dolayı.hormanlarım normal çıktı ama adetimin 21. günü yapılan testte sonucum 0,31 çıktı çok düşükmüş yumurtlama olmuyomuş birde sol overde PKO çıktı offf offf herşeyi geçtim kendim bile hastalanamıyorum her ay gecikince acaba hamilemiym diyorum sonuç hüsran tabi sonra yine tarlusal alıp hastalanıyorum
valla kuzum kırmızıların belırtısıde olabılır bebek belırtısıde .
bekleyıp gorucez artık.
yaglı falan cok yedıysen bu sıralar ondanda olabılır çekirdek falan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?