Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hay allah nıye oyle oldunkı acep:26:dınlen bıraz agrı kesıcı falan almada sakın
ekmek hamurunu nasıl yapıyon kızçem

Bilmiyorum ki canim benim , yok ya a gri kesici filan atmiyorum zaten .. bekliyorum artik... bu gecede uyuyamazsam doktora gorunurum bi .. naparsinz bakalim?

kızlar hepinize merhaba

Merhaba canimmm naber?

Yasakhayalimmm de buralarda galibaaaaa nasilsin canm?

özledim yawhayalotum
bende özledim bende resmin var şuan elimde sana kavuşmak isterim benzın yok süpürgemde bende saglıklı beslenıyorum butun gun kahveekstra soğan suyum var
5 ay oldu canim. İkinci melegimi isteyeli.
olur ızeım rabbım dıger yavrunda uzun hayırlı omurler nasıp etsın sana bagıslasın ınsallah
çok teşekker ederim hoşbulduk.allahım isteyen herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin

amın bıtanem 1 yıla kadar normal dıyolar 30 yaş altıysan.muanelerın nasıl gıdıyor

ya test negatif çıktı kırmızılarda gelmrdi of kafayı yiycem

Bilmiyorum ki canim benim , yok ya a gri kesici filan atmiyorum zaten .. bekliyorum artik... bu gecede uyuyamazsam doktora gorunurum bi .. naparsinz bakalim?

Merhaba canimmm naber?

tamam bıtanem benım rabbım inşallah meleğini gönderır bu ay son gun senınkıde

dur bı keserım ya heyecan yok .belkım vardırda ıdrarda gorunmemeıstır.gunun gecerse bıde kan testı yaparsın .3 gun daha beklede ıdrarı tekrarla.hayırlısı dıye cıkmadıkmı bu yola bıtanem

tamam bıtanem benım rabbım inşallah meleğini gönderır bu ay son gun senınkıde

Insallah Canimmm yaaa .. ama bugun yuzumde ufak ufak sivilceler cikmis , hic cikmazdi en son 8 cayda ckmisti benim yuzumde hic cikmazdi kirmizilar geliyor mi ki ondan mi ? kendi kendime kuskular yaratiyorum..

Insallah Canimmm yaaa .. ama bugun yuzumde ufak ufak sivilceler cikmis , hic cikmazdi en son 8 cayda ckmisti benim yuzumde hic cikmazdi kirmizilar geliyor mi ki ondan mi ? kendi kendime kuskular yaratiyorum..

valla kuzum kırmızıların belırtısıde olabılır bebek belırtısıde .
bekleyıp gorucez artık.
yaglı falan cok yedıysen bu sıralar ondanda olabılır çekirdek falan:26:

Merhaba canimmm naber?

cnm bugünmü yaptın testi.

gurbetkizim gelmishosgeldin gurbetim sükürler olsun evine kocana ve bize kavustun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…