- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.341
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor[/QU
bu yazayı kendim yazmışım gibi birebir aynı şeyleri yaşıyorum bende kendimi işe veriyorum bol bol kitap okuyorum sırf aklıma gelmesin stes yapmayım diye ama bir arkadaşın hamile haberini alınca yıkılıyorum.başkasının mutluluğu benim mutsuzluğum oluyo.tabiki onun adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzüntülerim baş gösteriyo yine.hapı bırakınca hamile kalıcam diye beklerken 6 ay oldu ve hala beklemedeyim.hayırlısı artık ne diyim.çevremde herkes ama herkes hamile darısı benim ve tüm bebek isteyenlerin başına ne diyim.
komşuluk var karşıdaki üsrtekine cıkıyo oturmaya görüyorum ama bana gelmiyolar karşıdaki cok tatlı bi kadındı genc 28 30lu yaşlarda 3 cocuğu var sevmştim onu ama gelmiyolar hayır bide evi derli toplu tutuyorum zırt diye gelirler belki
noldukı hayırdır bıtanem bıseymı olduağlama bekem anlat için açılır bıraz
cnm ben çalışmıyorum.bütün gün evde yalnızım annem uzak gidemiyom hemde çok kar yağıyor.hep evde geçiyo günlerim anlıcan.bunalıyorumm.
gaçılın ben geldimnassiniz habibteler
yaw ben daha bisey yemedimbelki zayiflarim diye sonra yerim biseyler
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor[/QU
bu yazayı kendim yazmışım gibi birebir aynı şeyleri yaşıyorum bende kendimi işe veriyorum bol bol kitap okuyorum sırf aklıma gelmesin stes yapmayım diye ama bir arkadaşın hamile haberini alınca yıkılıyorum.başkasının mutluluğu benim mutsuzluğum oluyo.tabiki onun adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzüntülerim baş gösteriyo yine.hapı bırakınca hamile kalıcam diye beklerken 6 ay oldu ve hala beklemedeyim.hayırlısı artık ne diyim.çevremde herkes ama herkes hamile darısı benim ve tüm bebek isteyenlerin başına ne diyim.
amin canım inşallah rabbım daha bekletmeden meleğine kavuşturur inşallah..stres buyuk düşman evet oyuzden bıraz daha sabretcez beklemekten ve bol duadan baska caremız yok..
bızlerınde olcak ınsallah rabbımın ıznıylebu arada hoşgeldın aramıza
cnm ben çalışmıyorum.bütün gün evde yalnızım annem uzak gidemiyom hemde çok kar yağıyor.hep evde geçiyo günlerim anlıcan.bunalıyorumm.
esilam nassinnnnnnn
gaçılın ben geldimnassiniz habibteler
yaw ben daha bisey yemedimbelki zayiflarim diye sonra yerim biseyler
hoşgeldin cnmm
cnm nezamandır istiyosunuz bebiş.
dur mutafk göçüyodu bi toparlıyımgelırler ozman bıtanem daha yenı tasındınız ya yerleşmenı beklıyolardır emın ol
sen yıne dıkkt et baskın yeme sonra
hosgeldin albatrosumcanim benim inslalah rabbim sanada yavru nasip eder
esilam nassinnnnnnn
iyi diyelim iyi olalım cnm.sen nasılsın?
dur mutafk göçüyodu bi toparlıyım
yarın malum kocakarı toplaşması var bişeyler yapmıştım
browni ve yeşil mercimek salatası(şiddetle tavsiye ederim hem lezzetli hemde cok faydalı)
ayy nekadar sağlıklı besleniyorum
tabi akşamdan beri içtiğim kolaları saymazsak
iyi diyelim iyi olalım cnm.sen nasılsın?
esilam bende sözde diyet yapiyorum acim simdilik
5 ay oldu canim. İkinci melegimi isteyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?