- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.381
canım 1 yıl kadar yasmin kullandım 6 ay oldu bırakalı ve bıraktığımdan beri kendim hastalanamıyorum tarlusal kullanarak hastalanıyorum yumurtalıklar tembelleşmiş yasminden dolayı.hormanlarım normal çıktı ama adetimin 21. günü yapılan testte sonucum 0,31 çıktı çok düşükmüş yumurtlama olmuyomuş birde sol overde PKO çıktı offf offf herşeyi geçtim kendim bile hastalanamıyorum her ay gecikince acaba hamilemiym diyorum sonuç hüsran tabi sonra yine tarlusal alıp hastalanıyorum
gecmis olsun canim benim:26::26::26:inslalh pko yenilmeyecek bi hastalik degil..hayalotumuzla onunla mücadele ediyo keske bi sogan kürü yapsan:26:
Iyiyim Canim ... ne var ne yok . `?
Hosbuldum canim.allaha sukurler olsun bir oglum var.amin canim
neolsun çok kar yağıyor.karı seyrediyorumm.
gurbetkizim gelmishosgeldin gurbetim sükürler olsun evine kocana ve bize kavustun
neolsun çok kar yağıyor.karı seyrediyorumm.
gecmis olsun canim benim:26::26::26:inslalh pko yenilmeyecek bi hastalik degil..hayalotumuzla onunla mücadele ediyo keske bi sogan kürü yapsan:26:
yaptım canım yapmazmıyım ben aranıza yeni katıldım ama herzaman yorumları okuyodum soğan kürünü iki defa yaptım işe yaramadım hastalanamadım yine tarlusal kullandım.sonra yine saraç oğlunun 21 gün incir kürünü yaptım yumurtalıkları çalıştırsın diye oda işe yaramadı hala tembel tenekeler yumurtalıklarım.artık oluruna bıraktım
yaptım canım yapmazmıyım ben aranıza yeni katıldım ama herzaman yorumları okuyodum soğan kürünü iki defa yaptım işe yaramadım hastalanamadım yine tarlusal kullandım.sonra yine saraç oğlunun 21 gün incir kürünü yaptım yumurtalıkları çalıştırsın diye oda işe yaramadı hala tembel tenekeler yumurtalıklarım.artık oluruna bıraktım
anladim canim benimya yumurta tembelligi icin klomen kulanan bi cok kisi var...pkolular kullanamiyomu:26::26::26::26::26::26::26:
kızlar nerdesiniz?gittinizmi yoksa?:26::26::26:
Ben sabahtan beri burdayim canim girip cikiyordum ama yinede hosbuldukkk, evet dun geldim yuvama .. ve sizlerin yanina özlemisim sizlerii ..
Oh ne guzel seyretmek her zaman iyi ama disari cikmak iyi degildir
Ben sabahtan beri burdayim canim girip cikiyordum ama yinede hosbuldukkk, evet dun geldim yuvama .. ve sizlerin yanina özlemisim sizlerii ..
Oh ne guzel seyretmek her zaman iyi ama disari cikmak iyi degildir
3 kisi kaldik esilam
anladim canim benimya yumurta tembelligi icin klomen kulanan bi cok kisi var...pkolular kullanamiyomu:26::26::26::26::26::26::26:
Canım doktor 6 ay kendine bırakalım eğer olmuzsa kmomen vericem dedi.1 yıldan önce vermek istemiyorum dedi.benim bi şanssızlığımda doğunun bir ilçesindeyim ve düzgün bi doktor yok maalesef bana böyle söyleyip gönderdi işte 6 ay daha dene sonra gel dedi resmen.bende oluruna bıraktım.gerçekten allah nasip ederse her şekilde olur elbet
kızlar nerdesiniz?gittinizmi yoksa?:26::26::26:
aynen öle cnm çok soğuk dışarısı.
Ben burdayim , esimle birazdan bende disari cikacam, soguk bir yandan, bizim karimiz yokta sis var cok kotu..
sendemi gittin yasakcımmm
Bende evlendim 2 ay gecti hamileydim.oglum son aylarda kardes diye tutturunca bende yeniden o heyecani yasamak istedim. Sandimki oglumdaki gibi hemen hamile kalicam. Eylulden beri her ay husran.gecen ay adetimin 3. Gunu doktora gittim. Tahlillerim hersey normal.yumurta takibimde yapildi.ama rabbim istemeyince olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?