Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

keserim hosgeldinüzülme regl gelmedigi müddetce umut vardir..insalah gec döllenmedir

hayalotum ne güzel bi avatar böyle ya

dur bi yiyim seni:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:cok begendim:128::128::128::128::128::128::128:

gurbetkizim gelmishosgeldin gurbetim sükürler olsun evine kocana ve bize kavustun

Ben sabahtan beri burdayim canim girip cikiyordum ama yinede hosbuldukkk, evet dun geldim yuvama .. ve sizlerin yanina özlemisim sizlerii ..

neolsun çok kar yağıyor.karı seyrediyorumm.

Oh ne guzel seyretmek her zaman iyi ama disari cikmak iyi degildir

Bende evlendim 2 ay gecti hamileydim.oglum son aylarda kardes diye tutturunca bende yeniden o heyecani yasamak istedim. Sandimki oglumdaki gibi hemen hamile kalicam. Eylulden beri her ay husran.gecen ay adetimin 3. Gunu doktora gittim. Tahlillerim hersey normal.yumurta takibimde yapildi.ama rabbim istemeyince olmuyor.

izelim öyle oluyo ilki cabuk oluyo sonraki beklete biliyo....hayirlisi olsun yeterki soun olmasin insallah zamni geldiginde gelir bebisinoglun kac yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…