- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.941
hosgeldin nasilsin napiyrsun bakalim?
Canim ne guzel yazdin evde var zaten bir tane gebelik testim, cok gittim geldim yapsam mi diyede cuma gune kadar sabredecem sonra daha buyuk hayal kirikligina ugramiyim ... ben 27-28 de yumurtladim sence belli olur mu ki teste .? insallah canim beraber tutunuruz ..
Canim ne guzel yazdin evde var zaten bir tane gebelik testim, cok gittim geldim yapsam mi diyede cuma gune kadar sabredecem sonra daha buyuk hayal kirikligina ugramiyim ... ben 27-28 de yumurtladim sence belli olur mu ki teste .? insallah canim beraber tutunuruz ..
yarının yemeğini de pişirdim..oturuyorum cnm yaaa çok üşüdüm bu gün ayaklarım buz kesti..evimiz çok sıcak ama işten geldim geleli ısınamadım halaaa
sen nasılsınnnn
aynen cnm bende ctesi sabahı yapıcam gelmezse kırmızılarım..ctesi tam günüm..barı yoksa da rahat rahat beklerim kırmızıları diyorum..ben 31 aralıkta yumoşum çatladı..daha 10 gün oldu yani..bu arada evde 6 tane test varrr5 tanesi ovu testin hediyesiii inşallah gerek kalmaz diğerlerini kullanmayaa..Rabbim beni hamiş yapar da geri kalanını arkadaşlara dağıtırımmm
sen yine istediğin gibi yap canım bekle cumayı üzüntü olmasın boşunabelli olabilirde canım ama yine emin konuşmyım ama bak anlatıyım ben sana baştan ben 23 kasımda adet oldum 27 sinde bitti. ben 27-30-1-3-9 te çalıştım.internette yumurtlama günlerim 9-12 çıkmıştı. bnce 9 da yada 12 de döllenme oldu 17 sinde kan testini yaptırdım 19,60 cıktı ve idrar testinde silik çıktı yetersiz dediler bir hafta sonra 24 ünde yaptırdm 862 cıktı 23 aralık adet tarihimdi ogün meraktan idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. kasık ağrılarım 17sinden sonra başlamıştı yani testten snra hissetim.ve adet günümde müthiş karnım ağrıdı sanki adet olcakmışım gibi hatta olcam sandım bişeyler akıyo gbiydi bi de akıntım devam etti hala var beyaz şeffaf akıntı sürekli ıslaklık vardı canım bi yandan telle konuşuyorum bi yandan yazıyorum inş saçmalamaşımdır...
ya gurbet kızçem benim günemede çok var ama öüyorum kasık bel ağrısından niye olduki acep:44:inşallah seninisi bebişle sonuclanır kuzumduydum canim , bende pek bilmemde burda her bayan yapar nerdeyse..canimmm ben ne yapacam yaa gunum yaklasiyor, kasiklarimda ufaktan agri varr
kızlar ya epidural normal doğum diye bişey varmış ağrısız normal doğum oluyomuş bunun hakkında bişey bilen var mı bende şimdi nette okurken gördüm de sizlere bi sorayım dedim
medcezirim bende geldimmmmmmm iyiyim çok şükür baya kar var orada yaa evde olunca iyi geçiyodur dimiburdada yağdı ama tutmadı allahtan şükrettim bende yine gell konuşalım grşrz canım
bitanem iyi yapmışın ne güzelbende biraz dışarı çıktım nezamandır evdeydim hep sonramda kaya kaya geldim bende çok öpüyorum bıtanem
Selam canimm iyilik seni sormali senin keyfin yerinde ne guzel arkadaslarinla ayni apartmandasiniz... Insallah bizde bu hafta guzel haberler bekliyoruz...
kisir yaptimmm sarmaic,..ama yiyemedimmm iki lokma sadece..neyine sevineyimm
ya gurbet kızçem benim günemede çok var ama öüyorum kasık bel ağrısından niye olduki acep:44:inşallah seninisi bebişle sonuclanır kuzum
ya gurbet kızçem benim günemede çok var ama öüyorum kasık bel ağrısından niye olduki acep:44:inşallah seninisi bebişle sonuclanır kuzum
Insallah canim cuma gunune kadar bekliyebilecekmiyiz bakalim ,...hayirlisi insalah ikimizde mujdeli haberi aliriz..
Est canim telefonda konus sen , anladim yazdiklarini bende bir yandan ders yapmaya calisiiyorum . bir yanim bekle diyor bir yanimda yap cift cizgiyi gorecen diyor..akintim yok islaklik var tek , birde dedigim gibi ufaktan sacim var ama bilmiyorum canim yaa ne guzel anlattin birde.. insallah hamileyimdir... bakarsiniz yarin aksam testi yaparim
canım ara ara konuşuyoruz eşim orduevine yerleşti yanındada biri var sıkıntı yok yani.sen zorlanmıyosun dimi ders yaparken bu arada hangi bölüm? ıslaklık olması da olumlu.ben cok kuru olurdum adetimden önce ama bu defa ıslaktım akıntı vardı yani.canım aynısını anlatmaya çalıştım seninkide aynısı olsun istiyorum ya ayrıntıya girdim işte.duruma göre bakarsın artık yarın günün zaten normal yani inş hamilesindir canım ama şimdiden cok düşünmeyelim böyleunutalım yarına kadar
canım benım allah kavustursun inşallah cabuk gecer zamanda bırbırınıze kavusursunuzgurbetkızımmm eşim dün evdeydi giremedim vedalaşmamız uzun sürdücok kötü oldum ya gidecek ya böle cok koydu bana çok şükür iyiyim fazla üzülmemem lazım yani hem sizler varsınız ne güzel 5 gün de değilmiş kurs ordan denetlemelere geccekmiş ardahana bi 5 günde orda kalcak 10 gün yok oyüzden annem gelcek cuma günü burda olcak inş tesellimin birisi de o oldu bana herkes memnun epiduralden biraz baktım da , sende biliyomuşun baya kafama yattı canım ya.yalnız anestesi uzmanının cok iyi olması gerekiyomuş öle demişler topiğin birinde..düşünüyorum burdakiler acemi olabilirler mi acaba? rizede bi özel hastanede yapılıyomuş sanırım sadece...canım seninde batın yaklaşmış ne zamandı? nası bi ağrı böle ince ince hareket ettikçe mi oluyo ağrıların merak ettim
hayalotum evet ıkınıyomuşun ama bişey duymuyomuşun cocuk cıkıyomuş sonrasında da..sezeryanında epidurali varmış da aman allahım korusun bi arkadaş vardı yaptırmış ama cok su içmesi gerekiyomuş içmemiş o kadar önemsememiş aşırı başağrısıyla acile götürmüşler hem kesiyolar insanı allahım hiçbirimize zorunlu kalmadıkça sezeryan yaptırtmasın aminnnnnnnnnnnsen neler yapıyosun canım ne var ne yok ip almışın dantel mi yapcan yoksa atkı falan mı yapcan ben böle şişle örgü örmesini çok severim gerçi bişey bilmem ama uğraşmasına bile bayılırım
oy kuzum sen nabıyon ya cok ozledım balımSelam canlar
Nasilsiniz bakalim?
Biz yine evdeyiz bugun resmen bombos gecti bi ara az dmarkete gittik geldik pizza yedik :))
Yarin okuldan arkdaslar gelecek revani yaptim yarinda kisir yapicam herkes bi cesitvbisi getiriyor zaten
Simdi evi supurcem yatmadan banyoyu elden gecirecegim oyle iste
Optum
girişe bak begençler ve genç kalmak isteyenler nörüyonuzzzzzzzz
hayalotum cok perisanim bu konuda bildigin gibi degil
eferin sende dedigimi yapiyon bikmadan tek alinti yaparak hizla ilerliyosun
nabam kuzum yıne goremedım senislm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım fıstıklar
amanda aman kıyamam ben sanakisir yaptimmm sarmaic,..ama yiyemedimmm iki lokma sadece..neyine sevineyimm
bende seni çok özledimsabahtan beri 9 sayfa olmuş okuyup geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çokkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canlarım ben biraz sülüye bakayımmmm..
kızlar beni dövecek biliyommmmm..hiçç sevmezler sülüyüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?