Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar ya bendeki bu ıslaklık neden acaba hastalndm sanyrm gdp korkarak bakyrm bişy yok

kuzum bende bayadır cıkmıyodum valla ıyı oldu

gecen ay 25 tı ama hep ılerı atıyo bakalım hayırlısıbenım kıstlerım gecsınde bebek için biraz daha beklıycem sanırım canım

psikologumun tarıhlerıne bak be maşallah

canlarımmm benkaçtım şimdilikk.. Kocişle kahve içicez:127: bide sülüman başladı malumm:107:
o diziyi sevmediğinizi biliyorummm ama ama amaaaaaaaaaaaaaaa:111:
daha sonra geleblirsem gelirim inşşş, hamiş haberi olursaaa bana yazın noluuuuurrrrrrrr
rabbim bebek özlemiyle yanan şu kullarının göbüşlerini boş koymasın inşşşşşş
Sevgilerleee
sizi çooooooooooooooooooook seven medd_ceziriniiiiiizzzz

sülümana bak be
afıyet olsun canbonum kahve falı bakılır

gecen ay 25 tı ama hep ılerı atıyo bakalım hayırlısıbenım kıstlerım gecsınde bebek için biraz daha beklıycem sanırım canım

psikologumun tarıhlerıne bak be maşallah

Canim birsey soracam ne zamandir kist var sende merak ettim ? ben yeni evlendigimde bende kist var dediler bir suru hap yazdilar hic birini atmadim burda kac kere muane oldum burdada kist filan yok dediler tertemiz gornuyor dediler .. 2 degisik doktora gosterdim burda canim ben... canim masallah diyon tahmin et bu ay ne zaman batim o zaman??

selam kızçelerim, naber nasılsınız bakimm hocanız geldi

Hocam hoşgellddiiiinnn
ama benn çıkıyodum yaaa sohbet edemedik :100: neyse daha sonra karşılaşırız inş kuzummm, bu arada rüya yorumuna bayıldımmmmm yanaklarını ısırasm geldi umuduummm:103:
kendine iyi bak bitanemmm

canım sanırım bende yaklasık 4 senedır vardı duzensız olmaya baslıyodum ama gıdemedım o sıralar maddı durumdan dolayı.
bundan 2 sene once gıttım kıst var dedı ilaçları kullandım tekrarına yıne çalıştıgım için gıdemedım.o sene korunmayı bırakmıstık zaten.sonra ısten cıkınca doktorlar basladı.ama benımkı sadece doktor kontrolu altında 1 defa gectı 1 senede .ondanda yumurtlama takıbı yapılıyodu 22mmde catlamadan kıste donustu son 4 aydır nerdeyse hala duruyo ama ne büyüyo ne küçülüyo:26:bakalım bu ay sonucunda yıne degısme gostermesse sanırım kıst arastırılcak bebek çalışması durdurulcak

gaymaklı gonzalezım
hoşgeldinnnn

hsb balkutum., nassıl sekerparem

hsb balım benim.. sağlık olsun kuzum; yine görüsürüz, brnde çok yorgunum da çok kalamayabilirim..
hangi yanakları kusum hadi ısır bakim
görüsürüz medcezirimm..snde iyi bak balım kendine, öpüyorum yanacaklarından

iyiyim çok şükür
biyandan laklak yapıyom biyandan süeter için model bakıyorum

selam kızçelerim, naber nasılsınız bakimm hocanız geldi

Selam canimm sukur iyiyiz heycanla batimi bekliyorum.. sen nasilsin?

gurbet kızçem senın batın yok bu ay bebişin gelcek hayırlısıyla

Insallah canim bu sefer hamile kalirsin butun icten istiyorum... bu maddi durum herkesi oldurup bitiriyor.. canim insallah bebek vardir agzindan bal damliyor... dedigin gibi ama ciddi diyorum bi baksana tarihe normalde batim hangi gun olmasi lazim? yardimci ol bana

bız bu ay fazla takıldık bu hurmalara galıba

olsun bea.. takıldığımız hurmalar olsun..

zammı oleyyygonzalezım benimya şimdi listeyi sen yapınca çok karışık oluyo başkasının düzenlemesi senin için daha kolaydır

ya şimdi listeyi sen yapınca çok karışık oluyo başkasının düzenlemesi senin için daha kolaydır-----> ya balım burasını anlıyamadım, ben yapınca karısık mı oluyo :26:

Son düzenleme:
Selam canimm sukur iyiyiz heycanla batimi bekliyorum.. sen nasilsin?

günün yorgunluğu, yorgunum sadece diyeceğim bu.. gözlerimden akıyor yorgunluğum da, bi yatsam uyuyup kalırım yani..
çayımızı fln içtik, bi bakim dedim, snrada ukuş
hadi bakalım, ins..dualarımız seninle kuzum ..
çokta heycan yapma he, nolur nolmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…