- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.961
nasi yani gögüs cevrendedemi agri var:26::26::26::26::26:sirtin agriyomu
hayalim avatarını gorunce kucuklugum aklıma geldı.bı arkadasımda tup bebektı.bana soylemıstı annemler benı tup bebek yaptırmıs dıye.
bende anneme aglayarak deıstım benı nıye tupten cıkarmadınız dıye .gülermisin ağlarmısın benım bu aklıma ya
avatarında sende ağlamaçatlak içi içine sığmayann deliii yasakhayalim gelsin oraya
bitanem aklına kötü seyleri getirme hemen:26::26:bence göğüs kafesini üsütmüşsüdür
avatarında sende ağlamaçatlak içi içine sığmayann deliii yasakhayalim gelsin oraya
bitanem aklına kötü seyleri getirme hemen:26::26:bence göğüs kafesini üsütmüşsüdür
bu ay olmazsa artık bizede yavas yavaş bu yol görünebilir
bikinca degistirim zaten
canım sırt agrım benım hergun var rahatsızlıgımdan kaynaklı ona bakarak anlamam ımkansız gıbı bısey.
ama mesela suan sol elımle yazamıyorum kasılıyo gıbı sonrada gogsumun cevresınden bı agrı dolasıyo sankı
sol omuzumdan boynuma dogru cıkıyo :26:ama kalbım saglam suanda
çabuk bık o zamankanaman falan bitti dimi kuzum
yerim seni su genc yaslarda her hastalikla ugrasiyoruzilerde nolacak bizim halimiz
yaw kanama tam 2 hafta sürdübugünde cok az kahverengi geldi icindeki son pis akintilarda temizleniyo galiba
dur bıtanem ya naptın:26:çatlatma iğnesi var aşılama var ondan sonra tüp bebek
inşallah gerek kalmadan kavusursun canbonum meleğine
yaw kanama tam 2 hafta sürdübugünde cok az kahverengi geldi icindeki son pis akintilarda temizleniyo galiba
defolup gıtsınler
çok şükür bitanemmm gidiyorlarrr
sabırlı davran bitanemmmcanbonlarım eşim geldi bende çıkayım artık.
birazcıkın konusma fırsatı yakalarım belkım
tatlı ruyalar hepınıze ıyı geceler kızçeler
canbonlarım eşim geldi bende çıkayım artık.
birazcıkın konusma fırsatı yakalarım belkım
tatlı ruyalar hepınıze ıyı geceler kızçeler
senden sonra bebişinde zaferi kazanacak inş bitanemmmzor cikardim namussuzlaribu sefer birakmak istemdiler beni aama ben kazandim
geldimm habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmm ancakk psiti benimmmm firindakiler....hayalimmmm nereden buldun o profili....gurbetkizimmmm simdiden sihhatler olsunnn
geldimm habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmm ancakk psiti benimmmm firindakiler....hayalimmmm nereden buldun o profili....gurbetkizimmmm simdiden sihhatler olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?