Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nasi yani gögüs cevrendedemi agri var:26::26::26::26::26:sirtin agriyomu

canım sırt agrım benım hergun var rahatsızlıgımdan kaynaklı ona bakarak anlamam ımkansız gıbı bısey.
ama mesela suan sol elımle yazamıyorum kasılıyo gıbı sonrada gogsumun cevresınden bı agrı dolasıyo sankı
sol omuzumdan boynuma dogru cıkıyo :26:ama kalbım saglam suanda

yerim seni su genc yaslarda her hastalikla ugrasiyoruzilerde nolacak bizim halimiz

dur bıtanem ya naptın:26:çatlatma iğnesi var aşılama var ondan sonra tüp bebek
inşallah gerek kalmadan kavusursun canbonum meleğine

bitanem benim yumurtalıklarımda hiçbir sorun yokmuş cok güzel çalışıyorlar dedi doktoreşimin hareketli sperm sayısı düşük cıkmıştı:26::26:ürologu enfeksiyonun var ondan değerler düşüktür demişti iğne falan verdi işte şikayetleri geçti cok şükürama değerleri yükseldimi bilmiyoruzdoktorum testi tekrar yaptıralım degerler hala düşükse bence diğer yöntemleri denemeyelim çünkü sorun sen kaynaklı değil bir işe yaramayabilir dedi:26::26 yüzden bu ayda kırmızılar gelirse eşim testi tekrar yaptıracak ona göre karar verilecek işte:18::18::18:

canbonlarım eşim geldi bende çıkayım artık.
birazcıkın konusma fırsatı yakalarım belkım
tatlı ruyalar hepınıze ıyı geceler kızçeler

geldimm habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmm ancakk psiti benimmmm firindakiler....hayalimmmm nereden buldun o profili....gurbetkizimmmm simdiden sihhatler olsunnn

zor cikardim namussuzlaribu sefer birakmak istemdiler beniaama ben kazandim
senden sonra bebişinde zaferi kazanacak inş bitanemmm
geldimm habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmm ancakk psiti benimmmm firindakiler....hayalimmmm nereden buldun o profili....gurbetkizimmmm simdiden sihhatler olsunnn

kendimi hazırlıyayım dedim yavaş yavaş kusum:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…