- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.921
Kamilleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
evett babam gelecekkk 3 haftadir gormuyorumm her gun arasada gormeden hasret giderilmiyor...poaca kek yaptimm..yarinda lahmacun yaparim babiskkomaa..buyrun kizlar birlikte yiyelimm..sizleri e ozledim aklim burdaydi habbtelerim ne konusmus diye merak ettimm..
1 hafta sonra anlaşılacak anasımı tatlı danası mı
hoşgeldinn bitanemmmgüzel haberler yarınnn geliyor inş
hayalimmmmmmmmmmmm ve yasakhayalimmmmmmmmmmm hosgelinizz habibtelerimmm yeruhelerim ballarimm kaymaklarimmm koftelerimmm elmasekerlerimmmmofff hepsinden canim cekti
habıbtem benım afıyet bal şeker olsun size yemiş kadar oldum ellerıne saglık
kamile kim kızzz
biri can diğeri canan
ikiside birbirinden tatlıdır bence
bakınn ben hamiş kalırsam böyle yemeklerden bahsetmeyinn zaten pisbogazımm kocamı gece gece yollara düşürürsünüz bu soğuklarda
kizlar ne yaparsiniz bekim
sen varya :81::81::103::103::119::119::119::119:bal ağızsın ballll
yada kamil kim mi deseydim acaba
kaçakcanbonum turşucuyu çagıralımda katremde geliversin
canım karacanın tavsıye ederım ama tencere setlerını tavsıye etmem .gunun bırınde tencere setı alacakolursan karacadan alma
benımkılerın markası tanıdık bı marka degıl ama cok memnunum.
ama şekil olarak bu dıkdortgenler varya renk renk duruyolar onlardan al alcaksan cok guzeller ya
hayalim pis yediliyi ezlemiyomusunorda orco var arkaslarina kamilllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyor her zaman
yaw carsambalari sülümani izlemiyorum rakip kanalda showdaki pis yediliyi izliyom o daha güzel
kaçakcanbonum turşucuyu çagıralımda katremde geliversin
tursumu çekiyordu canı
ru yaw katrem nirdecuma randevusu vardi:26::26::26::26:inslalah iyi haberle gelir bize niye haber vermediki annesi geldi bizi unuttu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?