Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Heheehe canim senin kocan seni kandirmis o zaman hihiihihih

doru kandirildim

yaw ben kücükken bana bakmiyodu bilem baska sevgilileri vardi.....sen ozaman top ne oynuyodun üzerin bile kirliydi diyoyaw sus heryerde söyleme cocugum tabi oyun oynuyodum parkta tabi kirlenecem diyorum bendebi heryerde anlatiyo bende utaniyorum

Son düzenleme:
askimlaa biz internetten tanistikk...ama cok guzeldi sonra aileler tanisti...ben antakyada kendisi arabistandaydi...okey oynadik kendisiyle sonra sohbet uzadi arkadsca sonra birbirmizi begenmeye sevmeye basladik 4 ay arkads sevgili kaldik sonra nisanlandik 9 ay nisanli kaldik ve evlendik hemen..beni kacirmak istemedi..o zamanlarda isteyen coktu sinirleniyordu ailemde biliyordu saklamam hicbir sey...bazen didissektee onu deli gibi seviyorumama sevgimi cokm belli etmem o daha cok sevsin isterim yoksaaa simariyorlar aynen cocuk gibiler

Ben 18 me yeni girmistim 2007 yilinda tarihi gun ve gun hatirliyorum , 8 cayin 12 sinde ilk defa goz goze gelmistik , ben ve arkadaslarim kiz evinde balkonda duruyorduk uzaktan esimi bu yakisikli benim olacak dedim kizlara mavi gozlu capkin , kizlarla idaya girdik, avrupali istemiyor o filan diye .. ama dayanamdi beni gorunce gozlerimin icine bakmaya korkuyordu zor oldu o turkiyede ben yurtdisinda, uzun sure konsutuk habersizce kimselerden .. 2008 yilinda askere gidecekti tam o sirada ben 14 gunlugune izine gittim babamla .. sarildik optuk birbirimizi hic ayrilmiyacagimiza, o askerdeyken nobetlerdeyken resmen onla bekliyordum nobetti bittimi geceleri beni arar sabahalra kadar konusrduk.. sonradan aileler ogrendi benimkiler istemedi esimi .... 2012 de dugunolsun dediler bekledikler ayriliriz diye 2011 de ocak aylarinda esim ve ben baski yaparak 2011 evlendik ve suan allahima sukur oyle huzurluyum ki evlendgime esimle... onu herseyden cok seviyorum annem bana hep sunu derdi seni senden cok seven biriyle evlen , ozaman kiymetin ve degerin artar. ve aynen oyle oldu canima zarar gelecek diye gozumun icine bakar bende ayni sekilde ... yaniii kiza oz okumak istiyenlere haa bu arada 22 yasinda evlendim

sizinkide yildirim askiymisdoru belli etmemek gerek simarmasinlar

kisa ve öz olur onuda kabul ederim,,,

Bende 2007 tanistim turkiyede koyumuzde arkadasimin dugununde, ve 2011 de evlendik

sizleri cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm ulennnnnnnnnnnnnnnnn

sizinkide uzun sürmüskac yasindaydiniz hayalim
biz eşimle aynı yaştayız kuzumm 1983 doğumluyuzbiz 2001 de tanıştık ama 2006 da flört etmeye başladık5 senede anca karar verdik

ayyy sizinki mücadele ederek olmus canim benim..rabbim sizi kimseye mahcup etmesinsaatinide hatirliyo

hahahhaha hic gulesim yoktu canim benim esimle aramda 1 sene 1 ay 1 gün var nasil ayarlamisiz bak

biz eşimle aynı yaştayız kuzumm 1983 doğumluyuzbiz 2001 de tanıştık ama 2006 da flört etmeye başladık5 senede anca karar verdik

bide ayni yasta olunca zor anlasilir derler aama bak anlasan ne güzel anlasiyo...erkek büyük olmali diyolar bide

ayyy sizinki mücadele ederek olmus canim benim..rabbim sizi kimseye mahcup etmesinsaatinide hatirliyo

aynen canim ama cok sevdik birbirimizi, benim soz yuzugumu bile babam getirdi turkiye goturmedi istemeye geldiklerinde babam yuzugu verdi parmayagima taktim kendim dusun canim artik haa saati tam bilmiyorum ilk goz goz geldigimizde iste 8 cayin 12si oglen vakitleriydi gunesin tamoldugu zamandi .. esim benim uzerimde ne oldugunu bile hatirlyor o zaman ki ben hatirlamiyorum hahahaha

ben bisey hatirlamiyorumesimse sadece üzerin kirliydi diyoyaw bizim askimiza bak birimiz bisey hatirlamiyo birimiz kiri tozu hatirliyoruz

Son düzenleme:
doru yaw nasi ayarli bi yas var aranizda

hehe bilmem canim birde tesaduf yaa benim kuzenim yani dayimin kizi oda esiyle arasinda 1 sene 1 ay 1 gun var hehehe birde biz onlarin kaderinde gidiyoruz.. onun eside turkiyeden gelme .. ama onlar danimarkada yasiyor 7 sene kadar isvecde yasadilar suan temmeli danimarkaya donduler ailemizin yanina ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…