- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.941
kusuruma bakmayın kuzum yaaaben izlemiyorum bilemedimmm
karaca dusunuyorum bende canim.. tencereleri oldugum yerde aldim canim veya annem aldi
hosbuldum canim iyiyim sagol canim sen nasilsin nasil gidiyolaylam hoşgeldinnasılsın
kuşumm yaaa o avatarı değiştirrrhiç beğenmedim ben mutsuz oldum bakkk
hoşgeldin kuzummeğleniyoruz her zamanki gibi sen nasılsın hayatım
aama ne güzel agliyo
iyi eglenmeler canim
ben de iyiyim bi bakayim kk de kimler vardiye girdim sansa gurup tamamis
çok güzelller kızçem dikdörtgenlere yada kare olanları varya süper süper
ama amaaa amaaaa hayırrrrrağlamakkk yokkk :88::88::88:
neye kikirdiyon mari
canbonlarım bişey sorcam ben size
benim sol kolum ağrımaya başladı bugün akşama doğru
parmaklarıma dogru uyuşuyodu hafıf hafıf
son yarım saattır takıp edıyorum kasılıyo koltuk altından baslayıp gogus cevremde dolasıyo gıbı.
omuzumada vuruyo.
bugun hava yagmurlu olunca ona yorum bende romatızmal bı hastalık var onun belırtısıdır belkı dıye ama neye gırsem kalp belırtısı dıye cıkıyo ama kalbımde sıkısma yok sadece gogus cevremde agrı hıssedıyorum.sızce napım yarına kadar beklımmı doktoramı gıdıyım.kararsız kaldım.cok dayaılmaz bı agrı degıl suan ama sol kolumu kullanamıyorum gıbı uyusuk ve agrıyo suan:26::26:
avatarında sende ağlamahayalim ben aglamimda kim aglasino yüzden ben aglamim diye avataRIMI AGLATIYORUM
canbonlarım bişey sorcam ben size
benim sol kolum ağrımaya başladı bugün akşama doğru
parmaklarıma dogru uyuşuyodu hafıf hafıf
son yarım saattır takıp edıyorum kasılıyo koltuk altından baslayıp gogus cevremde dolasıyo gıbı.
omuzumada vuruyo.
bugun hava yagmurlu olunca ona yorum bende romatızmal bı hastalık var onun belırtısıdır belkı dıye ama neye gırsem kalp belırtısı dıye cıkıyo ama kalbımde sıkısma yok sadece gogus cevremde agrı hıssedıyorum.sızce napım yarına kadar beklımmı doktoramı gıdıyım.kararsız kaldım.cok dayaılmaz bı agrı degıl suan ama sol kolumu kullanamıyorum gıbı uyusuk ve agrıyo suan:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?