Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla bıtanem ben kendı halımı dusunemıyorum.
zaten benım aslında nasıl olucagım bellıde:26:rabbım baska dert vermesın

hic bisey olmayacak benim hayalotuma bi kistlerinden kurtulsun bebisi olsun tüm hastaliklari iyilesir

herkesss nereye gitti oyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne guzelll konusuyordukk

geldimm habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmm ancakk psiti benimmmm firindakiler....hayalimmmm nereden buldun o profili....gurbetkizimmmm simdiden sihhatler olsunnn

Sagol canim benim dusmuda yaptim rahatladim basim agrilar girmisti bi dusa girdim ciktim kendime geldim ..

Gurbetkizi sahalaraaaa geri donduu

habbitem ve hayalim yaw ben konusurdumdanedense netim yavas zevk almiyorum

yoksa burayi mesaj bombardimanina tutardim demi habibtemsimdi ise elim kolum bagli kaldi yaw

Son düzenleme:
kizlar 2700.sayfadayiz3000 az kalmis3000 yaklasirken hamilemiz olacak diyodum meddcezirimizden ve scorpionsumuzdan inslalah güzel haberler gelecek

Son düzenleme:

neler yapiyorsunuz bakalimm ..

saclarini ne cabuk taradin

canim saclarimi duzenli taradim mi banyodan sonra hemen taraniyor ama bir gun veya iki gun taramiyim karisiyor yani 5 dk da taradim oldum topladim

kizlarr birsey yapalim mi hic yaptiniz mi bilmiyorum taa gerilere bakmadigim icin , eslerimiz nasil tanidik veya nasil tanistik yazalim bura olmaz mi

ben başlayayım o zamanbiz ehliyet kursunda tanıstık 2001 senesinde 2010 dada evlendik:123::123::123::123::123::123::123::123::123:

iyiymis ozaman

yaw ben demimde esim beni kücükken tanimis bende görüyodum ama kücügüm ya bi zaman sonra görmeyince taniyamiyodum

bizimki cocuklum askimi desem demim ben cocuktum ama esim gencti...aramizda 8 yas vardamesala ben 8 ken o 16 yasinda oluyo....beni o zaman kücük bi kiz gibi severken ben büyüyünce sevgili gibi sevdiiste bizimki böyle karisik bisey

Heheehe canim senin kocan seni kandirmis o zaman hihiihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…