- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.981
valla bıtanem ben kendı halımı dusunemıyorum.
zaten benım aslında nasıl olucagım bellıde:26:rabbım baska dert vermesın
herkesss nereye gitti oyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne guzelll konusuyordukk
geldimm habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmm ancakk psiti benimmmm firindakiler....hayalimmmm nereden buldun o profili....gurbetkizimmmm simdiden sihhatler olsunnn
Sagol canim benim dusmuda yaptim rahatladim basim agrilar girmisti bi dusa girdim ciktim kendime geldim ..
Gurbetkizi sahalaraaaa geri donduu
Sagol canim benim dusmuda yaptim rahatladim basim agrilar girmisti bi dusa girdim ciktim kendime geldim ..
Gurbetkizi sahalaraaaa geri donduu
saclarini ne cabuk taradin
neler yapiyorsunuz bakalimm ..
canim saclarimi duzenli taradim mi banyodan sonra hemen taraniyor ama bir gun veya iki gun taramiyim karisiyor yani 5 dk da taradim oldum topladim
kizlarr birsey yapalim mi hic yaptiniz mi bilmiyorum taa gerilere bakmadigim icin , eslerimiz nasil tanidik veya nasil tanistik yazalim bura olmaz mi
neler yapiyorsunuz bakalimm ..
canim saclarimi duzenli taradim mi banyodan sonra hemen taraniyor ama bir gun veya iki gun taramiyim karisiyor yani 5 dk da taradim oldum topladim
kizlarr birsey yapalim mi hic yaptiniz mi bilmiyorum taa gerilere bakmadigim icin , eslerimiz nasil tanidik veya nasil tanistik yazalim bura olmaz mi
ben başlayayım o zamanbiz ehliyet kursunda tanıstık 2001 senesinde 2010 dada evlendik:123::123::123::123::123::123::123::123::123:
ben başlayayım o zamanbiz ehliyet kursunda tanıstık 2001 senesinde 2010 dada evlendik:123::123::123::123::123::123::123::123::123:
iyiymis ozaman
yaw ben demimde esim beni kücükken tanimis bende görüyodum ama kücügüm ya bi zaman sonra görmeyince taniyamiyodum
bizimki cocuklum askimi desem demim ben cocuktum ama esim gencti...aramizda 8 yas varda mesala ben 8 ken o 16 yasinda oluyo.... beni o zaman kücük bi kiz gibi severken ben büyüyünce sevgili gibi sevdi iste bizimki böyle karisik bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?