Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gercektenmisizinki gercekten tam kader olsa gerek

ben bisey hatirlamiyorumesimse sadece üzerin kirliydi diyoyaw bizim askimiza bak birimiz bisey hatirlamiyo birimiz kiri tozu hatirliyoruz

hehehe oda birsey canim bak kiri tozu diyon bak benim esim le aramda bir yas var ama sanki 4-5 yas varmis gibi davranisi olgunlugu .. bu yuzden cok seviyorum onu .. akili kocamm ... pazartesi gunu dil kursuna basliyacak goreceksiniz nasil heycanli kac senedir okula gitmezdii ama ben sevmedim bu isi iki gundur kiskanclik krizleri kopuyor icimden bu simdi suslu suslu gider birde kizlar bakarsa oyarim kizlarin gozlerini hhihi kocismi elemem o bakmaz

amanda aman kıskanırmış kocişini:132:

Son düzenleme:

yaw sen niye kiskaniyosun o saclarin bile onu kendine baglar bide güzel bi kiz oldugun belli katremin dedigi gibi o seni kiskansin sen onu degil

Son düzenleme:
o yuzden cok didisiriz yaaaa biz kamreda gorduk birbirmizi..beyaz siyah bir tisort vardi uzerinde,...benimde yesilll...onuda hatirlar simdiye kadar..hataa muzigimiz bile var tarkan yolun acik olsun sarkisi ikizmi ayni anda dinlemistik kendisi aradiginda hep o sarki calar anisi var

ballarımmm ben yavaş yavaş yataga dogru uzuyorummmgözlerim kapanmaya başladıkocamda işte uyur kalırım kimsede kaldırmaz beni vallahiiyi geceler hepinize cokkk öpüyorum

Son düzenleme:

kiz yerim seni herseyi hatirliyo

iyi geceler habibtemmm allah rahatlik versinn...en kisa zamanda bebis gondersinnnn aminnn:26::26::26::26::26:

amanda aman kıskanırmış kocişini:132:

kiskanirim ben kendi gozumden bile sakinirim onu

yaw sen niye kiskaniyor o saclarin bile onu kendine baglar bide güzel bi kiz oldugun belli katremin dedigi gibi o seni kiskansin sen onu degil

hahhahah , ben onun hersyeini kiskanirim anasindan bile kiskanirim ama brisey demiyorum yaz dan yaza gordugu icin .

ballarımmm ben yavaş yavaş yataga dogru uzuyorummmgözlerim kapanmaya başladıkocamda işte uyur kalırım kimsede kaldırmaz beni vallahiiyi geceler hepinize cokkk öpüyorum

canim sana hayirli geceler... sende cok cok cok cok opuldun

bencede büyük olmalı ama kuzummmzor büyüttüm yahu ben bu herifimi

Ayy kizlarr bi bakayim dedim amma kaynatmisinizz.gecmisi okuyamam vallahaa
Hayalim bence deeee.esim bemden sadece 20 gun buyukkk.ikimizde 80liyiz.vallla haklisin erkekler gec olgunlasiyo.benimki bazen cocuk gibi oluyo.buyutemedim vaala ben 16.5. Senedirrsanirim hiic buyumeyip hasarı bi cocuk olarak kalicakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…