Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anaaam yasakhayal kız bunun kocası melek olmuş ya birden

selam kızlar ben geldimmmm.geçmişi okudum moralim bozuldu valla.aybish için çok üzüldüm.ahh bu erkekler.öküz olanları da hiç çekilmiyo.kız hüngür hüngür ağlıyor adam horul horul uyuyor.işi zor

hoşgeldin canımçözcek inşallah bu erkekler odun işte

hoşgeldin canımçözcek inşallah bu erkekler odun işte

hakikaten bazen feci odunlaşıyorlar.benimki de ilk aylarda benzer tepkiler verirdi.hatta afedersin işin ortasında vazgeçtiği de olmuştur.kafamın içinde hep çocuk mevzusu varken kendimi veremiyorum derdi.
ne diyim o açıdan bakınca haklı adam.ama ben çözümü buldum.kan yapsın hayatım deyip pekmez içiriyorum.kronik yorgunluğa iyi gelir deyip ginseng haplar veriyorum.bir de yumurtlama günlerimden ona bahsetmiyorum.
soyutladım doktor meselesinden onu.saman altından su yürütüyorum artık

kızlar benim çıkmam lazım vınn kullanıyodum dün kırıldı benimki yenisini alcak yarın.şuan eltimden alıyorum interneti ama kapatırlar modemi brazdansuratınıza kapamış gibi olmımiyi geceler herkesesizleri çok seviyorum ben yaaa

kızlarr cümleten iyi gecelerr.hayırlı haberlre uyanacağımız bir gün olsun insallahh.hepinizi çook seviyorummm..byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…