Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İyi geceler bitaneeemmm , iyi bak kendine

evet bendede oluyo arasırabazen öyle oluyoki adamın peşinden koşuyorum ben günler kaçıcak diyebende yumurtlamadan sonra üstüne gitmiyorum sonra zaten regl giriyo araya ve yumurtlamada elime düşüyo

evet bendede oluyo arasırabazen öyle oluyoki adamın peşinden koşuyorum ben günler kaçıcak diyebende yumurtlamadan sonra üstüne gitmiyorum sonra zaten regl giriyo araya ve yumurtlamada elime düşüyo

Reglden sonra acayip oluyolar yaaa

ginseng tabletleri tavsiye ederim benim çok işime yaradılar.yumurtlamaya 3-4 gün kala cilve yapıp yapıp kaçıyorumgöster ama elletme hesabı
yumurtlama günümde düz duvara tırmanacak kıvama geliyoooo

Okul nasi gidiyo gene afacanlar mi:)

Hem de nasııııılllll, bitmek bilmeyen bir enerjileri var... Bugün deli ettiler beni ya, minicik bir çizgi çiziyolar ''öğretmenim böyle mi?'' diye soruyolar.. ''Evet kalkma yerinden ve böyle devam et. Yanıma gelme ben gelip kontrol edeceğim'' diyorum.. Ama aynı çocuk bir çizgi daha çekiyo yine yanıma geliyo ''öğretmenim böyle mi'' Bir ara kafayı yiyorum sandım

Ayyyyyy yaaa ben yoruldm sen anlatrkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…