Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım günaydınlar herkese
bugün temizlik yapıcam mutfaktan başlıyorum belki yanınıza fazla uğrayamıyabiirim
ama akşam gelmeye çalışıcam mutlaka .bu karışıklık içersinde belki yarın babamlar gelır bana evin işleri bugün bitmesi lazım
dün gece nasıl yorulmuşum anlatamam ama geçmşe dönüp bakmak hiç istemiyorum son 3 sayfa komedi gibiydi neler saçmaladık kimbilir
ara ara gelebılırsem gorusuruk artık öpüldünüz

günaydın meleğimm
kolay gelsin canımbenimde temizlik yapmam lazım nerden çıktıysa boynum tutuldu ypmak istemiyorum biraz geçsinde yapim bari
evet canım azcık karışıklık olduson 3 sayfada hepimiz böleolmuştuk 3000getirene kadar

ev sahibemiz nasılsın gülümm
az kaldı tatilebende bekliyom tatili hemen anneme kacacam
3000 gelene kadar çok çalışltık
yasagım ögretmenimiz önden biz arkadan gittik

Selamm canim benim , oh temizlik zamani mis gibi ev tutecek , bende bugun temizlik yapmam lazim , 2-3 gundur kendimi iyicene koyu vermistim sinav yuzunden , sen islerine bak canim gorusruz yine opuldunnn

günaydın canım demek uyudun kaldın
valla bende hemen uyumuşumm

evet yaa aynen uyu kalmisim yatagim icinde birde dun sabah erken kalktim siav stressi filan , birde ustune yaramazlik yaptik esimlee uyumus kalmisim yatakdan hic kalkmadan ,, nasil oldu boynun gecmedi galiba daha?

iyi yapmışsınız canımbende herifi yollamadan yaptım yaramzlıgı
nolur nolmazo gelene kadar idare ediyim
yok tatlım agrıyo hala
bu ayböle yaptım eşime çalıştırdım

iyi yapmışsınız canımbende herifi yollamadan yaptım yaramzlıgı
nolur nolmazo gelene kadar idare ediyim
yok tatlım agrıyo hala
bu ayböle yaptım eşime çalıştırdım

insallah hemen gecer boynunun agrisi ,, iyi calismisinizzz

Canim bugun sogan suyuna basladimmm icemiyom kii zor zoruna yanimda duruyor , irgg seker karistirsam ne olur icinee

insallah hemen gecer boynunun agrisi ,, iyi calismisinizzz

Canim bugun sogan suyuna basladimmm icemiyom kii zor zoruna yanimda duruyor , irgg seker karistirsam ne olur icinee
saol bitanem evet bakalım bu ay olur inş
bilmiyorumki tatlım hiç yapmadım içen kızçelere sor cnm:44::44:ama içmek zorundasın:26:
Bilmem ki canim sende tam adamina sordunn ben suan sogan suyum la bogusuyorum , irggg bu nasil birsey ,, daha ilk gunum
hımmm:126::126:ben bi araştırma yapimm canm hiç denemedim tadını felan bilmiyorumşifa niyetine de hemen bi içişte bitir

Yok sanmam seker olacagini icine , ama sifa niyetine diktim ictim sicak sicak , ay ictim icim disina cikti , daha 29 kere daha icecem sabahi atlattim ,

ev sahibemiz nasılsın gülümm
az kaldı tatilebende bekliyom tatili hemen anneme kacacam
3000 gelene kadar çok çalışltık
yasagım ögretmenimiz önden biz arkadan gittik

Yok sanmam seker olacagini icine , ama sifa niyetine diktim ictim sicak sicak , ay ictim icim disina cikti , daha 29 kere daha icecem sabahi atlattim ,

Günaydın canlarıııımmmmmm.... Güzel bi haftasonu diliyorum hepinizeeee

ohh yarasın balımaalışırsın ortalarında bak haylotumda yasagımda nasıl alışmışlar
günaydın bitanem sanada güzel bi hafta sonu diliyorum canımm

Soğan suyuna başlamışsınız ben 4 gün içebildim.. Mideme çook dokundu inşallaaah içebilirsiniz de şifa oluurrr sondasında daaaaa gelsin bebişleeerrrrrr
şimdilik kaçtım kahvaltının ardından dr. a gitcez, dün adetimin 3. günüydü gidip hormonlarıma baktırdım... Dr. a 10. denememiz de ılmadı dedim şok oldu adam nedenseee tabiiii muşta çocuğu olmayan hastası olmadığı için, adamcağız da haklı... kadınların bi elinde bi sırtında bi karnında maşallaaahh biz bi taneyi beceripte yerleştiremedik göbüşümüzee
aslına memleketteki dr.uma göstermek için yaptırdım tahlili ama bi burdaki dr. a da göstercem yine deee... bakalım ne diceeeek :44:
hepinizii öpüyorum veeeeee ÇOOOOOOOOK SEVİYORUUUMMM

Gunaydin canim benim sanada hayirli hafta sonlari ..

ohh yarasın balımaalışırsın ortalarında bak haylotumda yasagımda nasıl alışmışlar

günaydın bitanem sanada güzel bi hafta sonu diliyorum canımm

Sagol suan icim disinda zaten , onlari iyi alismislar, 10- 15 dk birde brisey yemesi yok .. insallah inaniyorum bu sefer oalcak sifa niyetine iciyorum zaten ..

Canim benim de ilk gunum bakalim dayana bilecekmiyim bende , benimde hemen migdem bulanir ve migdeme dokanir ama sifa niyetien tutuyorum kendimi bakalim kac gun devam edecek boyle.. haberlerini bekliyoruz canim doktordan sonra hayilrisi insallah ..

:26::26::26y kuzum demekki sana yaramadı
afiyet olsun canım ...
bakalım nedicek dr inş güzel haberler alırsın bu ay olur balım inş
bende öptüm canım görüşürüz

:126::126:araştırmam sonucu spermler 24 saat canlı kalıyomuş:26:
ilk 6 saat baya mucadele ediyıolarmışş yumurtaya ulaşmak için yeni ögrendim
bilmemek ayıp deil ögrenmemek ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…