Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Merhaba canım, öncelikle Allah gönlüne göre versin inş... Meslektaşmışız :))) Canım bence beklemeyin derim ben biz geçen nisanda adet olduktan sonra başladık çalışmalara Senin bahsettiğin gibi doğum iznini katmıştık hesaba ama kısmet olmadı.. İstediğimiz zamanda olamayabiliyo, kısmet sonuçta.. Başlarda ben de takıyodum, şu zamanda doğarsa olmaz bu zamanda doğarsa okul açıldığında çok küçük olur falan diyee... Ama şuan umrumda değil, hiç bir sebep yok ama bebişime kavuşamama korkusu oluyor zaman zaman... O yüzden bence bırak zamana ve hayırlısını iste.. Umarım Rabbim hayırlı zamanda nasip eder

oturarak olmaz bu isler, bida yap , ilkinde çıkmayabiliyomuş .. e senin epey bi geçmis ama ona bakarsan

bunda var bisi. şu smileyi daha önce hiç koyladıydım, sana kısmetmiss looricik .. var bunda bisi

Son düzenleme:
Kizlar oglenden beri buradaydim gelmediniz kirildim simdi cikiyorum yarin Allah nasip ederse gorusuruz opuyorum hepinizi

Kizlar oglenden beri buradaydim gelmediniz kirildim simdi cikiyorum yarin Allah nasip ederse gorusuruz opuyorum hepinizi

loori seni protesto icin girmiyoruz.....

bu test yapilacak

kacacak yerin yok

bi sen kaldin ne oldugunu bilmedigimiz...

bizi meraktan catlatacanmi?

alti üstü bikac liralik (yani 3,29 euro) bi test alacan

yarin bi is bitecek

yapmassan ben kendi adima konusayim foruma girmeyecem

uzaktan takip edecem...alla alla

kusura bakma saliya kadar bekleyemeyiz

bu kadar kisiyi meraklandirmaya hakkin yok...

bu test ya yapilacak ya yapilacak....

simdilik bu kadar........ ama devamida gelebilir....

merhabaa ARKADASLASLAR DUN BEBEGIMIZIN KALP ATISLARINI DINLEDIK COK GUZELTI PIT PIT SESLERI O KADAR GUZELDIKI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN BU MUTLULUIK HIC BIR SEYE DEGISILMEZZZZZZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…