- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.101
H
Herkese bereketli bir ay diliyorum ben eylulcuydum bugun adet oldum umutlar sondu ekim ayi icin kararsizim bakalim deneyecekmiyiz
Ogretmenim okul basladginda 2 aylik olacak oluyor tabii olursa kucuk oldugu icin kararsizim seneyemi biraksak daha erkenemi calissak tutturmaya :)) rabbim herkesin gonlune gore versin
en azından içim rahat eder, kan daki değerime bakıldığında
e sen ne durumdasın smdi :26:
Benim durumum ayni umut ya arada kasiklarim agriyo bide akintim var dedim ya sarimtrak bisey boyle 9 gunde gecti sasirmis durumdayim
hmm e ne zaman baktırcan ya , ne duruyon bakim sen
Baktiricam da saliya verdi dr randevu kan fln vermicem direk muayene ama saliya kadar nasil dayanirim bilmiyorum
hmm e sen bi gebelik testi yapsana kendin :26:
Yapacak yuzum yok valla batin 3.yada4.gunu yapmistim negatifi gorunce oturdum oturdugum yere :26:
oturarak olmaz bu isler, bida yap , ilkinde çıkmayabiliyomuş .. e senin epey bi geçmis ama ona bakarsan
oturarak olmaz bu isler, bida yap , ilkinde çıkmayabiliyomuş .. e senin epey bi geçmis ama ona bakarsan
bunda var bisi. şusmileyi daha önce hiç koyladıydım, sana kısmetmiss looricik .. var bunda bisi
aaa çok ayıp yasakhayal.. bu kadar da olmaz ki canım ..dimi looriim
Kizlar oglenden beri buradaydim gelmediniz kirildimsimdi cikiyorum yarin Allah nasip ederse gorusuruz opuyorum hepinizi
Allahim yaaa insallah vardir biseyler herkes oyle diyo hadi bakalim hayirlisi yarin yapsam mi acaba
Ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?