Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hayalotummm burda mısın bebeğimm, izninle ben de çıkıyorum.. Çook yorgunum ( iyi geceler bitanemmm

saol canım cok tesekkür ederim..:) ay bu kasık agrısı güzel şeylerin habercisi olmasın sakın. ayy insallah ya:))

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. buay reglimi 2gün erken oldum ama bu reglim süresinde çok değişik belirtilerim var.. idrar yolllarımda şphelendim aslnda aa sonra garip geldi günde en 10dan daha fazla idrara çıkma yanma var.ve aşırı derece mide bulantısı yanma oluyor hatda aklıma bazen yemek isimleri gelince dahada çok midem bulanıyor ve aşırı derece iştahım var heran yemek yiyebilirim sizce üstüne görme olabilirmi yaşayanlarvarsa lütfen bana yardımcı olun

BraVO KÌZLAR SİZE BİRİNİZ BİLE DEMEMİSSİNİZ BU KİZ NE YAPTİ. MEVLUT VARDİ Dİye COK KIRLDİM neyse varligimla yoklugum bir zaten girmem bende artk ALLAHA EMANET OLUN...

ben geldimtabi ki kimsecikler yok...

kendime hosgeldin diyim bari

hosbulduk....

sümeyye bu ne bicim cümleler yaw ,bi daha girmem yoklugum bile farkedilmemis diye..olurmu öyle sey böyle kolaymi hemen kirilmak.sanada hak veriyorum tamam zor günler geciriyosun.emin olki burada gülüp egleniyoruz ama hepimizin kendimize göre sorunlarimiz var.sen bizim sümeyyemizsin biz sensiz sende bizsiz olamazsin hep böyle diyoduk yoksa hepsi yalandan mi söyleniyodu.baska topiklere gitmene izin yok...bak bende malüm calisma günlerindeyim fazla giremedimminik kuslarim ne yapiyo ancak geceleri takip ediyorum...hepimiz nasipse insaallah hamile oldugumuz günlere taniklik edecegiz....gruptan ayrilma olmaz ancak cogalma olur bu böyle biline...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…