- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.321
günaydın bayanlar..
ben bugün kapsama alanı dışındayım gezmeye gtcem börek çörek yiycem
yeğenimede atkı şapka başlıycam kuzum üşümesin okula gidiyo bide
neyse cıkıcam evi toplıycam çamaşırlar duruyo nevresim değişcek kışlık yorgan çıkıcak sonra hazırlanıyım giderim kaynoşla güne
ama neden kimse yokki :44:
bak sennn..kocaciginla balayı yapcan heee..ohh bizde senin dedikodunu yapıcazzz ruhun duymayacakk
hem bende yumoştayım ama sizi de ihmaletmiyorummama ak yasakhayalım kayıplarda
ben de yumostayimm ama burdayim sahi nerde bu yasakhayal kizlarrr
can arkadaş olan yasakhayal aranıyor.
Yasakhayalin bugün işi var gelemeeezzzzz
şişştttt çalısması varddır belkiiibiz onla bebolarimızı internet kertmesi yapcazzz
kızlarr size doyum olmazz ama gözlerim kapanıyorr..iyi kaynatın sabah okuyacagımmm.yasak hayalim gelirse ona da selamlarr..görüşürüzzz.byeeee
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. buay reglimi 2gün erken oldum ama bu reglim süresinde çok değişik belirtilerim var.. idrar yolllarımda şphelendim aslnda aa sonra garip geldi günde en 10dan daha fazla idrara çıkma yanma var.ve aşırı derece mide bulantısı yanma oluyor hatda aklıma bazen yemek isimleri gelince dahada çok midem bulanıyor ve aşırı derece iştahım var heran yemek yiyebilirim sizce üstüne görme olabilirmi yaşayanlarvarsa lütfen bana yardımcı olun
BraVO KÌZLAR SİZE BİRİNİZ BİLE DEMEMİSSİNİZ BU KİZ NE YAPTİ. MEVLUT VARDİ Dİye COK KIRLDİM neyse varligimla yoklugum bir zaten girmem bende artk ALLAHA EMANET OLUN...
aynen cnmm.bende öyleesenin tembihini tutuyom scorpionsum.buralara fazla takilma calis dedin ya
tam gaz calismalar devam ediyo
aybishim mesai halen devam ediyoyaw seninlede bi türlü bir araya gelipte iki cift laf edemedik
hele su calismalar bi bitsin
kaynatiriz iyice...
sevgi pıtırcıklarım..aşk böcüklerım..yumoşgillerim..gece kuşlarım..çalışanlarım..ev hanımlarım..Türkiyedekiler..Almanyadakiler..asabiler..alınganlar..tüm dostlar..
hepinize günaydınnnnnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119:
olma ihtimali var canim senin tek yapacagin sey bi test yapman ,varsa bence idrar testindede cikar....
BraVO KÌZLAR SİZE BİRİNİZ BİLE DEMEMİSSİNİZ BU KİZ NE YAPTİ. MEVLUT VARDİ Dİye COK KIRLDİM neyse varligimla yoklugum bir zaten girmem bende artk ALLAHA EMANET OLUN...[/QUO
öncelikkle ben kendi adıma konuşayım sümeyyem.benim aklıma geldin ama dedimki bu kız şimdilerde gelir (genelde hep aynı saatte geliyosun ) gelince yazarım hemen .daha sonra zaten çıkmak durumunda kaldım kimseye haber veremedenhem bizim seni nekadar çok sevdiğimizi bilmiyomusun .hepimizin kendine göre sıkıntıları var. hepimiz birbirimizi güldürmek için konu değiştiriyoruz aradada bazı konularda kaynayabılıyor.hem biz seni hiç aramasak özlemesek seni kardeş olarak bilmesek hatırlıyomusun seni bi gece sabaha kadar bekledik tabi ben yarısında uykuda kalmış olsamda ama diğer arkadaşlarımızın hepsi bekledi.anladınmı şimdi seni nekadar çok sevdiğimizi sence bu bize haksızlık olmadımı şimdi sen haklısın evet ismini yazamadık belki ama inan buraya yazmaktan öte insanı kalpten gönülden geçirmek daha önemli .biliyorsun burada enbaşta sabah ve gececiler grubu oluştu.mesela ben sabah sabahçılar için giriyorum gece sizler için giriyorum.hiç biyere gitmiyosun ama bende çok kırıldım sana gelmemek nedemek miş o öyle.
herkese günaydınnhnk hoşgeldin
hosbulduk cnm nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?