Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bir elimde cımbız bir elimde ayna
Umurumda mı ki bu dünya

Hergün başka bir alemde
Hergün başka bir gönülde
Günümü gün ediyorum sefam olsun oh ooooooh

bu sarkiyi sana armagan ediyorum gumus......

bak sennn..kocaciginla balayı yapcan heee..ohh bizde senin dedikodunu yapıcazzz ruhun duymayacakk
hem bende yumoştayım ama sizi de ihmaletmiyorummama ak yasakhayalım kayıplarda

senin tembihini tutuyom scorpionsum.buralara fazla takilma calis dedin ya

tam gaz calismalar devam ediyo

Son düzenleme:
ben de yumostayimm ama burdayim sahi nerde bu yasakhayal kizlarrr

aybishim mesai halen devam ediyoyaw seninlede bi türlü bir araya gelipte iki cift laf edemedik

hele su calismalar bi bitsin

kaynatiriz iyice...

Son düzenleme:

olma ihtimali var canim senin tek yapacagin sey bi test yapman ,varsa bence idrar testindede cikar....

offf yoruldum yaw ama sonunda bitirdim...

kizlar böyleside güzel oluyomus sanki siz online gibisiniz bende gereken yerde cevap veriyomus gibi hissediyorum

tabi bu iyice tirlattigimin belirtiside oluyo

kizlar nasipse mesaim pazartesi yani periodumun 18.gününde bitecek.

dahada calismam tatile cikmam lazim

ozaman gelecem kaynatamadigim günlerin acisini cikaracam

simdilik bu kadar hepinizi öpüyorum.....

yine yarin iyice kaynatin.gece yine okuyacam

kendime hoscakal bari diyim...

ve yasakhayal gider

Son düzenleme:
BraVO KÌZLAR SİZE BİRİNİZ BİLE DEMEMİSSİNİZ BU KİZ NE YAPTİ. MEVLUT VARDİ Dİye COK KIRLDİM neyse varligimla yoklugum bir zaten girmem bende artk ALLAHA EMANET OLUN...

sümeyyem yapma böyle alınganlık ne olur..kendi adıma konusayım haklısın aklıma gelmedi mevlut yaptiginiz.çünkü seni buralarda fazla göremiyorum denk gelemiyoruz.zaten bu ara calisma derdine düstük sohbetler uzamiyor bile fazla..
biz birbirimizi hic tanimadan arkadas olduk.acı tatlı paylaşımlar yaptık.sen sşimdi böyle çekip gidemezsinnn..bir aablan olarak buna izin vermiyorummm

sevgi pıtırcıklarım..aşk böcüklerım..yumoşgillerim..gece kuşlarım..çalışanlarım..ev hanımlarım..Türkiyedekiler..Almanyadakiler..asabiler..alınganlar..tüm dostlar..
hepinize günaydınnnnnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119:

aybishim mesai halen devam ediyoyaw seninlede bi türlü bir araya gelipte iki cift laf edemedik

hele su calismalar bi bitsin

kaynatiriz iyice...

olsun hayatım sözümü aldım ya yeter bana. sen gece kuşu ben sabah buluşuruz elbet birgün hem de hamiş hamiş inşallah

günaydın sabah kuşummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…