- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.281
ben de yumostayimm ama burdayim sahi nerde bu yasakhayal kizlarrrbak sennn..kocaciginla balayı yapcan heee..ohh bizde senin dedikodunu yapıcazzz ruhun duymayacakk
hem bende yumoştayım ama sizi de ihmaletmiyorummama ak yasakhayalım kayıplarda
ay kızlar bu akşam kocişimi görmeniz lazımdı
yarın rahim filmi çekilecek ya artık adam ne sanıyorsa bir tuhaf.gözü hep üzerimde mimiklerimi takip ediyor resmen.azıcık surat assam vazgeçecek
aşılamada da böyle olmuştu
kıyamam ben ona canım benim yaaaaa
benimde umudum bu ay kızlar keşke bu ay bağri olsa
25 aydır denemediğim yol kalmadı
hayırlı zamanda olsun diye bekliyorum
:))
reglimin 2. günü bugün
can arkadaş olan yasakhayal aranıyor.
Ne kadar ödev veriyomuş ki öğretmeni :)) Ben sadece bir sayfa veriyorum, onu bile yapmadan geliyo bazı sıpalarr
ben de yumostayimm ama burdayim sahi nerde bu yasakhayal kizlarrr
cok sukur hallettik canim sikintili anima geldigi icin abarttim da biraz sanirimaybish canımmmm, sen eşinle sorununu hallettin mi bitanem
cok sukur hallettik canim sikintili anima geldigi icin abarttim da biraz sanirimtepkilerim sert oldu esime gereksiz yere agladim sizi de uzdum
valla öyele hararetleri anlattıki anlamadım anem söyledi ödevde ödev olsa diyo 1 sayfa dalga vermiş 1 sayfa 2 yazcakmış bide yarım boyaması varmış dünden kalan
şişştttt çalısması varddır belkiiibiz onla bebolarimızı internet kertmesi yapcazzz
cok sukur hallettik canim sikintili anima geldigi icin abarttim da biraz sanirimtepkilerim sert oldu esime gereksiz yere agladim sizi de uzdum
Oy kıyamam ben onaaaa, o kadarcık ödevi bile yaparken emin ol boncuk boncuk terliyodur... Bazıları ''örtmenim yapamıyorum'' diye başlıyo ağlamaya, azcık gaz verince hemen yapıveriyolarama çok küçüklerin parmak kasları gelişmediğinden isteseler de zorlasalar da olmuyo.. Çocuğun suçu yok kii, onu ufacıkken okula yollayan da suç
valla aynen öyle.ya bide aklı çalışıyo zeki çocuk ama yazmayı sevmiyomuş küçük beyaklı çenesinde daha ufaklar alışcaklar kaçışları yok
yüzün gülüyor ya bizim icin yeter cnm..icini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin herseyi
kızlarr size doyum olmazz ama gözlerim kapanıyorr..iyi kaynatın sabah okuyacagımmm.yasak hayalim gelirse ona da selamlarr..görüşürüzzz.byeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?