Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Maşalllaah maşallah kocişin hep öyle üzerine titresin inş canımm...

Ne kadar ödev veriyomuş ki öğretmeni :)) Ben sadece bir sayfa veriyorum, onu bile yapmadan geliyo bazı sıpalarr

valla öyele hararetleri anlattıki anlamadım anem söyledi ödevde ödev olsa diyo 1 sayfa dalga vermiş 1 sayfa 2 yazcakmış bide yarım boyaması varmış dünden kalan

valla öyele hararetleri anlattıki anlamadım anem söyledi ödevde ödev olsa diyo 1 sayfa dalga vermiş 1 sayfa 2 yazcakmış bide yarım boyaması varmış dünden kalan

Oy kıyamam ben onaaaa, o kadarcık ödevi bile yaparken emin ol boncuk boncuk terliyodur... Bazıları ''örtmenim yapamıyorum'' diye başlıyo ağlamaya, azcık gaz verince hemen yapıveriyolar ama çok küçüklerin parmak kasları gelişmediğinden isteseler de zorlasalar da olmuyo.. Çocuğun suçu yok kii, onu ufacıkken okula yollayan da suç

valla aynen öyle.ya bide aklı çalışıyo zeki çocuk ama yazmayı sevmiyomuş küçük bey aklı çenesinde daha ufaklar alışcaklar kaçışları yok

valla aynen öyle.ya bide aklı çalışıyo zeki çocuk ama yazmayı sevmiyomuş küçük bey aklı çenesinde daha ufaklar alışcaklar kaçışları yok

Aynen bitanemmm, ay o çene olayını hiç söylemeee.. Her koşulda çalışıyo çeneleri maşalaaahhhh

yüzün gülüyor ya bizim icin yeter cnm..icini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin herseyi

amin tatlim hepimizin gonlune gore versin Allah bu kadar kalbi guzel arkadaslar edindigim icin cok mutluyum ALLAH hepinizden razi olsun sizler yol gosterdiniz bana destek ve onerileriniz icin sag olun

Son düzenleme:
kızlarr size doyum olmazz ama gözlerim kapanıyorr..iyi kaynatın sabah okuyacagımmm.yasak hayalim gelirse ona da selamlarr..görüşürüzzz.byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…