Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok şükür canım .oğlun iyileşmiş canım çok sevindim atlattınız çok şükür.sen nasılsın

ya ewt canım şükür iyileşti ama şimdi de bütün düzen kaçtı gece 1 lerde falan uyuyor. dün gece birde uyudu arada 4 kere aglayarak uyandı birisinde bütün evi kucakta turlattım uyudu sonrada 6.30 da uykuyu almıs bir şekilde uyandı. migrenim tuttu benimde nasıl zor geldi uyanmak anlatamam.. eşim yazık kötüysen arıyım babamı gec gidiim işe falan dedi ama yazık adamada kalktı gitti 7.30 da şimdi de ben inat ettim öğlen uykusu saati gelmeden uyutmucam düzene geri dönmemiz lazım bi şekilde:)

canım ya bu arada geçmişi okuyorum çıkıyorum hep kurs yüzünden.iş kurmuştunuz hayırlı olsun canımrabbim hayırlı bol kazançlar nasip etsin.ee sen gidince oğlanı kme bırakıyosun peki?evet biraz beklet uyumasın hemen eski düzenine alışsın düzelir inşallah.

canım ben biryere gitmiyorum.. şirketi kurup evi de home office olarak gösterdik. internet sitesi kuruluyor internet üzerindende satıs yapılacak. ben oglumu bırakamam çünkü ailem bursada. yardımcı bir bayan geliyor evde ben calısırken oda oglumla ilgileniyor..

şimdi anladım .çok güzelmiş ozaman canım sende rahat rahat çalışırsın ozman.hayırlı olsun bakalım.

şimdi anladım .çok güzelmiş ozaman canım sende rahat rahat çalışırsın ozman.hayırlı olsun bakalım.

evet cnm.. ya birde ben oglumu yarım saat dahi bırakmadım kimseye cok kötü bişi biliyorum ama bırakamıyorum annem geldiğinde diyor bırak git kuaför işini hallet ama ben bırakamıorum onlarda geliyor. onlar cocukla oyalanırken ben işimi hallediyorum orda. ama hep gözümün önünde olsun istiyorum. gecen kucagımda cocukla kaş aldırdım. tabii bırakmaya bırakmaya oda yabani oldu kimseye gitmiyor dönüp dolasalıp bana sarıyor:))

ay canım ya aslında erkek çocuğu okadar kendine alıştırma bırakki her ortama ayak uydurmayı bilsin ufaklıktabi ben şuan anne değilim benim olsa bırakırmıyım bilmem ama aneme bırakırım belli bi süreliğine hehalde.bide bende güvensizlik daha doğrusu korumacılık duygusu da var .yengeç burcuyum.sanırım bende çocuğum olsa kimseye veremem herhalde

ya canım biz ailece böyleyiz.. eşimde mesela iş için bile biyere gitse ailecek üçümüz gidiyoruz. bursaya ailemin yanına üçümüz gidiyoruz.. bi sabah işe giderken bırakıyor bizi cok bozuluyorum :))))

üzme tatlı canını bitanem.umarım bi sorun yokturda psikolojıktır inşallah doğru zamanda gelcek inşallah bebişlerimiz

Insallah canim yaradana teslim ettik kendimizi... Bugun cuma dua edelim bol bol birbirimizin icin insallah umitlerimiz gerceklesiri

hımm hadı hayırlısı herkeze basarılar dılıyorum

umut 81 test yapmıstı sonucu ne oldu sayfalara baktım goremedım :S

bende hala adt olmadm :S

sonuç sanırım negatiftiüzgündü gelmicem bidaha gibisine konuştu sanırım biraz kendini dinlemesi lazım çok üzülüyodu canım umarım tekrar gelir bende çok merak ediyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…