- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.481
tamam balıımmmm kutuyu boşaltta gittselencelkım eltim geldi ben cıkmak zorundayım bitanem.bugun evdesın yıne gorusuruz inşallah
allaha emanet ol kuzum sen cevap yaz özelden ben cevaplarım gelınce
tamam balıımmmm kutuyu boşaltta gittevdeyim bitanem konuşuruz gene canımsınn
meleğim benimmm hemencik koşum yazım yeniden
tamama canım boşalttım sayfayı geri geri yaparsan çıkmadan eski yazdığın mesaj bölümüne ulaşabilirsin
ama sayfanın süresi dolmuşsa baştan yazcan kuzumne çabuk dolmus anlamadım sıldım canım bomboş suan opuyorum senı
etliekmekmı dedi bir gurbetteki konyalılardan bırıde benim.konyada olsam havzana giderdim etlıekmekte üstüne tanımam.
slm kızlar nasılsınız
Selam kizlar ben geldimmm
hosgeldinnn, bgünlerde buralarda kimseler yok... herkesin isi cok galiba:)))
hiç üzülmenize gerek yok benim yenimin 2 sene olmadı tam aşılamaya girecek allahtan girmeden hamile kaldı 2 sene sonra şimdi bebişimiz 6 günlük umarım allahtan seninde olur umudunu kaybetme canım
selam canimmevet ya dunde pek kimse yoktu buralarda nasilsinn?
iyiyim tatlim, 20 gün geciken adetim bütün arayi kapatti. hem cok sancili gecti hemde cok geldi:)) ayrica annemler geliyor yarin aksam süpriz yaptilar dogum günüm icinnn) cümcür cemaat gelerek kücück evimde ne yapacagiz bakalim:)
ayyy canim ya gecmis olsunn.... Yarin dogum gunun mu cook sevindimm annenlerin gelmeside ne guzelll
yok pazar günü dogum günüm. ama bizimkiler uygun bileti yarin icin bulabilmisler. 8 gün kalicaklar insallahhhh. gerci annem daha gideli 10 gün olmamaisti:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?