Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

haylotum meleğimmm msj kutusu doluuhemencik yeniden yazımm
ayyy bayada yazmıştımm
kuzum sen nasılsın hani oturabiliyomusun meleğimmm:26:başın felan:26:

selencelkım eltim geldi ben cıkmak zorundayım bitanem.bugun evdesın yıne gorusuruz inşallah
allaha emanet ol kuzum sen cevap yaz özelden ben cevaplarım gelınce

tamam balıımmmm kutuyu boşaltta gittevdeyim bitanem konuşuruz genecanımsınn

tamama canım boşalttım sayfayı geri geri yaparsan çıkmadan eski yazdığın mesaj bölümüne ulaşabilirsin
ama sayfanın süresi dolmuşsa baştan yazcan kuzumne çabuk dolmus anlamadımsıldım canım bomboş suan opuyorum senı

meleğim benimmm hemencik koşum yazım yeniden
bende kocamannnnnnnnnnnn öptümm

kızçelerimden kimse yok hala .bende biraz evimi toparlım bırazdaha iyiyim sanki sabaha gore öpüyorum herkesi

hiç üzülmenize gerek yok benim yenimin 2 sene olmadı tam aşılamaya girecek allahtan girmeden hamile kaldı 2 sene sonra şimdi bebişimiz 6 günlük umarım allahtan seninde olur umudunu kaybetme canım

hiç üzülmenize gerek yok benim yenimin 2 sene olmadı tam aşılamaya girecek allahtan girmeden hamile kaldı 2 sene sonra şimdi bebişimiz 6 günlük umarım allahtan seninde olur umudunu kaybetme canım

yigenini tebrik ediyorum canim Allah anali babali buyutsunn insallah rabbim guzumuzu guldurur

selam canimm evet ya dunde pek kimse yoktu buralarda nasilsinn?

iyiyim tatlim, 20 gün geciken adetim bütün arayi kapatti. hem cok sancili gecti hemde cok geldi:)) ayrica annemler geliyor yarin aksam süpriz yaptilar dogum günüm icinnn) cümcür cemaat gelerek kücück evimde ne yapacagiz bakalim:)

ayyy canim ya gecmis olsunn.... Yarin dogum gunun mu cook sevindimm annenlerin gelmeside ne guzelll

yok pazar günü dogum günüm. ama bizimkiler uygun bileti yarin icin bulabilmisler. 8 gün kalicaklar insallahhhh. gerci annem daha gideli 10 gün olmamaisti:)))

Anne iste cok sevindim pazar gunu dogum gununu kutlarim artikk erken erken kutlamiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…