Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ay cok guldum adam hakli ama anacimm baksana bebek icin ne zaman firsat bulucaksinizzz

walla ilk dediginde bende güldüm, adam hakli valla... aralik 6 dan beri hep yatili misafirimiz vardi. annem zaten iki ay kaldi.. on gün önce geri dönmüstü, yengem ve kizlar okul tatilindeler. bana gelmek istioyrlardi, annem de takildi onlara. Neyse ki 8 gün kalaicaklar:9))

zaten yeni regl oldun onlar gittiklerinde anca yumurtlarsin o zaman full time calismak

hayirrrrrrrr, 11 inde de ben gidiyorum Türkiye ye((( bir iki günüm var, tuttu tuttu, tutmadi baska maclara artik:))

çok saol canım bende iyiyim
daaha önce konuşmadık senle anlatsana canım ne kadardır bebek istiorsn tedavi görüomsn

hoşş geldinnnnnn

aaaa dogru yaa orada calisma durumun yokmu

sende hosgeldin canim nasil gidiyorr

sende hosgeldin canim nasil gidiyorr [/QUOTE]

bende ne olsn aynı bat beklemekteyim her ay adetten sonra yıkılra yumurtlama haftası çalışır çok güzel bat beklerim canımm

sende hosgeldin canim nasil gidiyorr

bende ne olsn aynı bat beklemekteyim her ay adetten sonra yıkılra yumurtlama haftası çalışır çok güzel bat beklerim canımm
[/QUOTE]

haklisin ayni bende oyleyim batin ne zaman?

7 ile 9 şubat arası
senin ne zaman canımm

insallah olmazsin canim ben en son 8 ocakta oldum 28 gun de bir oluyorum 5 gibi bekliyorum davetsizleri [/QUOTE]

loori sen tedavi falan oluomsn ne kadardır istiosn bebek
bide çoçugun varmı
inşallah gelmez seninde
adetinn canımm

slm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım

insallah olmazsin canim ben en son 8 ocakta oldum 28 gun de bir oluyorum 5 gibi bekliyorum davetsizleri

bide çoçugun varmı
inşallah gelmez seninde
adetinn canımm[/QUOTE]

selam canim hosgelsin iyiyim Allaha sukur sen nasilsinn

yok tatlim tedavi fln olmuyorum 1 senedir istiyorum dr fln gittim bi sorun yok dedi bakalim bekliyoruz iste cocugum fln da yok ya senin?

bide çoçugun varmı
inşallah gelmez seninde
adetinn canımm

selam canim hosgelsin iyiyim Allaha sukur sen nasilsinn

yok tatlim tedavi fln olmuyorum 1 senedir istiyorum dr fln gittim bi sorun yok dedi bakalim bekliyoruz iste cocugum fln da yok ya senin?[/QUOTE]

benimde yok:18:
:18::18::18::18::18::18:bende 1 yıldır istiorm ama tık yok
soğan suyu içorm bu ay bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…