- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.501
Anne istecok sevindim pazar gunu dogum gununu kutlarim artikk erken erken kutlamiyimm
saol canim...böyle giderse esim beni bosayacak:)) biz calisma icin yalniz kalamiyoruz ki, hic bu sene bebek beklemeyelim diyor:))
ay cok guldum adam hakli ama anacimm baksana bebek icin ne zaman firsat bulucaksinizzz
walla ilk dediginde bende güldüm, adam hakli valla... aralik 6 dan beri hep yatili misafirimiz vardi. annem zaten iki ay kaldi.. on gün önce geri dönmüstü, yengem ve kizlar okul tatilindeler. bana gelmek istioyrlardi, annem de takildi onlara. Neyse ki 8 gün kalaicaklar:9))
iyiimm sen nasilsin?
Selam kizlar ben geldimmm
yigenini tebrik ediyorum canim Allah anali babali buyutsunn insallah rabbim guzumuzu guldurur
zaten yeni regl oldun onlar gittiklerinde anca yumurtlarsin o zaman full time calismak
hayirrrrrrrr, 11 inde de ben gidiyorum Türkiye ye((( bir iki günüm var, tuttu tuttu, tutmadi baska maclara artik:))
çok saol canım bende iyiyim
daaha önce konuşmadık senle anlatsana canım ne kadardır bebek istiorsn tedavi görüomsn
hoşş geldinnnnnn
aaaa dogru yaa orada calisma durumun yokmu
sende hosgeldin canim nasil gidiyorr
sende hosgeldin canim nasil gidiyorr
bende ne olsn aynı bat beklemekteyim her ay adetten sonra yıkılra yumurtlama haftası çalışır çok güzel bat beklerim canımm
haklisin ayni bende oyleyim batin ne zaman?
7 ile 9 şubat arası
senin ne zaman canımm
slm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım
slm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım
insallah olmazsin canim ben en son 8 ocakta oldum 28 gun de bir oluyorum 5 gibi bekliyorum davetsizleri
hb bitanem iyiyimhoşgeldin canımm ben iyiyim sen nasılsın bakalım
loori sen tedavi falan oluomsn ne kadardır istiosn bebek
bide çoçugun varmı
inşallah gelmez seninde
adetinn canımm
hb tatlımmmselam canim hosgelsin iyiyim Allaha sukur sen nasilsinn
yok tatlim tedavi fln olmuyorum 1 senedir istiyorum dr fln gittim bi sorun yok dedi bakalim bekliyoruz iste cocugum fln da yokya senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?