- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.681
meleğim sen dogrusunu yapmışsın...böyle insanlara bende şaşırıyorumm canını sıkma gülümmmya bu mıllet bana trıp atmaktan baska bıseye yaramıyor ya
eşimin bi yengesi var dayısının hanımı gercekten cok sevıyorum kendısını.hasta oldugumu bıle bıle zorla kaçdefa kavaltıya falan cagırdı.halım yok dıyorum trıp atıyor bana .mecburen kırılmasın dıye gıttım 3 gundur.ama bıyere davetsız gıtmez kendılerı ıllakı cagıracan ozel pastalar kekler yapacan.bende boyle yapmak ıstemıyorum.istiyorum gelsın ne varsa onu yesın sonucta uzak yerde degıl yan bına:26:sımdı mısafırı gelcekmıs ıyılesemedınmı sende gel dıyo.bende gelemem bebek olcak hastayım ona gecer dedım.cunku gelen kısı cok huysuz bırısı sans yok bende evıne gıdınce hasta falan olur al basına bela.dedıkodulardan kurtulamam.anlattım bende kusura bakma ama okısıyı bılıyosun bunları yapar dedım.bı baktım suratıma kapadı telefonuben napım şimdi anlamadım ya:44:
ya bu mıllet bana trıp atmaktan baska bıseye yaramıyor ya
Eşimin bi yengesi var dayısının hanımı gercekten cok sevıyorum kendısını.hasta oldugumu bıle bıle zorla kaçdefa kavaltıya falan cagırdı.halım yok dıyorum trıp atıyor bana .mecburen kırılmasın dıye gıttım 3 gundur.ama bıyere davetsız gıtmez kendılerı ıllakı cagıracan ozel pastalar kekler yapacan.bende boyle yapmak ıstemıyorum.istiyorum gelsın ne varsa onu yesın sonucta uzak yerde degıl yan bına:26:sımdı mısafırı gelcekmıs ıyılesemedınmı sende gel dıyo.bende gelemem bebek olcak hastayım ona gecer dedım.cunku gelen kısı cok huysuz bırısı sans yok bende evıne gıdınce hasta falan olur al basına bela.dedıkodulardan kurtulamam.anlattım bende kusura bakma ama okısıyı bılıyosun bunları yapar dedım.bı baktım suratıma kapadı telefonuben napım şimdi anlamadım ya:44:
kızlar bacak silkelemeyi duydunuzmu hiçç:44::44:
çalışmadan sonraaabacakları havaya kaldırıp eş de silkeliyormuş çamaşır silkeler gi,bi:26::26::26:
kızlar bacak silkelemeyi duydunuzmu hiçç:44::44:
çalışmadan sonraaabacakları havaya kaldırıp eş de silkeliyormuş çamaşır silkeler gi,bi:26::26::26:
pcnin şarjı bitti yetişemedim
Selencelkım hancekim valla ben bu ınsanları anlamakta zorluk çekiyorum.ben cok sıkıfıkıyım o kısyle kendısı benden yasca buyuk ama genc bı ruh halıne sahıp bı ınsan.ama aklından dogru yanlıs ne gelırse soyler.bende tam tersı genelde susarım kalp kırmaktan cok korkuyorum:26:sımdı haklı oldugumu bıldıgım halde bıle ıcım ıcımı kemırıyor anlatamam.
öyle işte neyse sızınde canınızı sıktım ama acaba yanlıs mı yapıyorum dıye bı fıkır alım dedımsaolun canbonlarım
tamam gurbetkızçem 3 yasını okurum ben senın yerıne
bitanem canını sıkmaa boşuna için içini kemirmesinn yaşcada buyukmuşş cahil deil yaa hatasını anlar gülüm senin burda hatan ve sucun yokkk hasta oldugunu bile bile çagırıyo töbeee boşver gülümmpcnin şarjı bitti yetişemedim
selencelkım hancekim valla ben bu ınsanları anlamakta zorluk çekiyorum.ben cok sıkıfıkıyım o kısyle kendısı benden yasca buyuk ama genc bı ruh halıne sahıp bı ınsan.ama aklından dogru yanlıs ne gelırse soyler.bende tam tersı genelde susarım kalp kırmaktan cok korkuyorum:26:sımdı haklı oldugumu bıldıgım halde bıle ıcım ıcımı kemırıyor anlatamam.
öyle işte neyse sızınde canınızı sıktım ama acaba yanlıs mı yapıyorum dıye bı fıkır alım dedımsaolun canbonlarım
yaw onasıl bıseymıs oyle ben yapamam onu benımkı benı sılkelemez zaten kendın yap der
Tamam canim ben suan 3 le yasinimi ozaman ben sayfaya yaziyorum ben 3 okudum ve hayalotum benim yerime 3 kere yasin okuyacak diye tamam mi?
bitanem canını sıkmaa boşuna için içini kemirmesinn yaşcada buyukmuşş cahil deil yaa hatasını anlar gülüm senin burda hatan ve sucun yokkk hasta oldugunu bile bile çagırıyo töbeee boşver gülümmo güzel canını sıkma meleğim
bi topikte okudum eger öle yapılırsA spermler daha cabuk ve hızlı gidiş yapıyomuşş bence denemekte fayda var ben deniycektimm eger adet olsaydım
ayyy selencelkim çok güldümm allahda seni güldürsün,diğer topiklerde okumuştum evet ama garip ve komik geldi bana tamam bacak kaldırmayı yastık koymayı biliyorum ama benim eşim hayatta yapamaz onu ikimizde gülmekten olan biten gider zaten:)))
tamam canım surelerını ve tesbıhlerınıde okudugunu belırtmeyı unutma allah kabul etsın dualarını
yaw sen hamılesın aalaala
ben denersem içtekilerde daha cok dısarı kaçmasın bende ters tepkı olaraktan
bende okudugumda gülmüştümm
aminnn canım cümlemizi güldürsünnn
zaten yapanlarda gülme krızıne girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?