Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aslında yapmıyorum ama dün biraz yürüdüm fazla geldi galiba.ay canım inş napayım geç gelince insan panikliyor.sizlerde ne var ne yok??ben tlfndan girince öyle bırakıyorum yazıp sonra sayfalar geçmiş.takip edemiyorum yani

allaha şükür kötü bişey yok topiğimizde hamile kalan kalana maşallah selencelkimizde hamile inşallah yarın kan testinin sonucunu alacak hayırlısıyla..

Bende ayın 11 ini bekleyeceğim hayırlısı bakalım

Canımm sende hamilesin yaa birlikte büyütürüz inş.bende yarın keseyi görmeye gidicem inş herşey yolundadır.sende yaz burda karşılaştıralım.
evet canımm yarın kan sonucunu bi alsaydımm
rahatlıycAKTIMMinş canım beraber büyürleray canım benimm hadi inş güzel haberlerle gelirsin
tamam canım bende takvim yaparımm

ben geldimmm
naparsınız bakalımm

hoşgeldin canımmmmm

TEYZEMİN OĞLU EVLENİYOR VE ONA ŞAL SÖZÜ VERMİŞTİM İPLERİNİDE ALDIK ANGORA YÜNDEN ŞAL MODELİ ARIYORUM,KOLAY BİŞEY YAP KENDİNİ ZORLAMA DEDİLER AMA Bİ TÜRLÜ Bİ MODEL BULAMADIM,BİR MODEL BAŞLADIM BİRAZDAN RESMİNİ EKLEYEYİM OLUP OLMAYACAĞINA DAİR YORUM YAPARMISINIZ CANLARIMMM

Model bu bundan şal olurmu kızlaaaar??

Eklentiler

• $2013-01-31 17.37.38.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 20
hım olur güzel modell
eline saglık canım

onlar görmeden devam etmek istemiyorum teyzem kendini yoracak bişey yapma dedi bu biraz zor üreyecek gibi söküp şişle nohut başlayayım dedim ip çok tüylü olduğu için sökülmüyoooo:44::44::44::44:

onlar görmeden devam etmek istemiyorum teyzem kendini yoracak bişey yapma dedi bu biraz zor üreyecek gibi söküp şişle nohut başlayayım dedim ip çok tüylü olduğu için sökülmüyoooo:44::44::44::44:

evet emekli bişeymiş ama yapılırsa güzel olurdu ama teyzen haklı yorma kendini canım

evet emekli bişeymiş ama yapılırsa güzel olurdu ama teyzen haklı yorma kendini canım

bilemedim işte pazartesiyi bekleyecek maalesef(

bide ipin devamından şişe nohut modeli başlayacağım hangisini beğenirlerse artıkın onu yaparım

Slm kızlar selencelk çok sevindim canım yaa darısı bizlere inşalllah bende bu ay kendimden çok şüpheleniyorum bakalım:))

Model bu bundan şal olurmu kızlaaaar??
hb canımmhamarat kız senii
tatlım bana sorarsan bu seni oyalar biraz daha hafif ve çabuk biten bişi b ul hayatım:26:
ben çabuk bitmeyen el işlerinden çok sıkılırım

burdayım tatlımmm geldigimde kimse yoktu flm izlerken uyumuş kalmışımm
sen nasıl oldun bitanemm

oh uyuduysan dinlenmisindir, hala sende heycan varmistir ilk cocugun gibi degil mi? Bende eh iste bende uyumusum dnlendim biraz ama gunduze bakis iyiyim sukur . karnima sancilar giriyor araikli nedense..

oh uyuduysan dinlenmisindir, hala sende heycan varmistir ilk cocugun gibi degil mi? Bende eh iste bende uyumusum dnlendim biraz ama gunduze bakis iyiyim sukur . karnima sancilar giriyor araikli nedense..
tatlım tam alamadım sanki uykuyu bi tuhafımm şaftım kaymış gibi
duygularım degişik tam ifade edemiyorum sanki ilk çocugummuş gibi olacak çünkü digerlerinde bilemedim
eşimden herşeyin acısını çıkartacam inşşşahtım varr
çok şükür canımm biraz daha iyi olmana çok sevindim canımm
inş yerleşiyordur keratabenimde kasık agrım olmuştu

Oyy canim cikar acisini bu sefer oburkuleri hemen olmustu dedigin gibi brisey anlamamisindir, yaa canim her ay umutluyum , ve usutmedende kasik agriisi olur mu ki?15 dk karnima bir agri giriyor saniyelik birde adet olacakmis gibiyim nedense hasta oldugumdan mi ki bilemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…