- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.761
şimdi bakıyodum tatlım güzel model hemde kibar her yaşa hitap eder.benim hoşuma gıttı canımHoşgeldin canımmm
geçmişe bakarmısın hayalotum bi resim ekledim şal modeli bi yorum yaparmısın olurmu olmazmı??çok kararsız kaldım
evet kımsecikler yok neden se kaç gündür giriyorum hep boş sen nasılsınn
bu arada selencekl hamileymiş sanırım çok sevindim
bende ki durumsa kırmızılar geldii
evet kımsecikler yok neden se kaç gündür giriyorum hep boş sen nasılsınn
bu arada selencekl hamileymiş sanırım çok sevindim
bende ki durumsa kırmızılar geldii
canbonum gel artık ya bişeymi oldu çok merak ediyorum
şimdi bakıyodum tatlım güzel model hemde kibar her yaşa hitap eder.benim hoşuma gıttı canım
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM FİKİRLERİNİZİ ALIYORUM SELENCELKİMDE BEĞENDİ AMA ZOR DEDİ,YAPARKEN ZEVKLİ VE GÜZEL ÜREYEN BİR MODEL TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR CANIMMM
zeynebnurum iyiyim bende çok şükür sen nasılsın dicem kırmızıların gelmişüzülme canbonum hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay meleğin gelir göbişine
evet ya nerde bu kızz onu enson gören kim dı acabaa
:26::26::26::26::26::26:
şimdi bakıyodum tatlım güzel model hemde kibar her yaşa hitap eder.benim hoşuma gıttı canım
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM FİKİRLERİNİZİ ALIYORUM SELENCELKİMDE BEĞENDİ AMA ZOR DEDİ,YAPARKEN ZEVKLİ VE GÜZEL ÜREYEN BİR MODEL TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR CANIMMM
canım ben tığ işini beceremiyorum zincir çekerim ama üstüme tanımambanada zor geldi ama yaparım diyosan eğer çok güzel bi model benim hoşuma gitti
inşallah canım üzülsekte yapacak birşey yok aslında bu ay pek beklemiyorudum ama nedense moralim çok bozuldu dun ağladım biraz ilk defaa süre uzadıkca insanın sabretme gücüde azalıyo galibaa
canbonum ağlama ya demekki hayırlısı böyleymiş napalım.vardır elbet rabbimin bi bildiği kuzum.nekadar oldu senin bitanem.kontrollerın nasıl gıdıyor gıdıyomusun doktora:44:
hancek sen nasılsın canımmm
benbiraz dinlenip gelcek inşallah
canım ben tığ işini beceremiyorum zincir çekerim ama üstüme tanımambanada zor geldi ama yaparım diyosan eğer çok güzel bi model benim hoşuma gitti
OOOWW KIZ ALLAH SENİ EMİ ÇOK GÜLDÜM,ALLAHDA SENİ GÜLDÜRSÜN
:)))))ÇOK BASİT BİR MODEL MOTİF MOTİF GÖRÜNÜYOR AMA TEK SIRA GİDEN BİŞEY RESİMDE GÖRÜNENİ BELKİ 15-20 DAKİKADA YAPMIŞIMDIR.ŞİŞDEDE ÖRDÜM NOHUT MODELİ FALAN ÇOK KÖTÜ DURDU İP ÇOK İNCE OLUNCA HALA KARAR VEREMEDİM NE YAPACAĞIMA ARTIK OLMADI PAZARTESİ TEYZEMİ BEKLERİM O KARAR VERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?