Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlar geldim ama dua topiğinde takıldım biraz
eşim geldi şimdide çıkmak zorundayım belki dışarı çıkabılırız bıraz geç gelebilirim bugece
bu arada gurbet kızçem duaların tamamdır okudum allah kabul eder inşallah.topiğede yazdım canım
öpüyorum hepınızı

canım benim bat 5 şubat yani salı günü:)

Ay ne kalmmis surda canim benim kide 7 subat insallah onumuzdeki hafta mujdeli haberleri aliriz bizde..

Oh iyi yapmisin canim benim ,, Allah razi olsun senden canim..

evet tatlımm burnundan getircem
kuşumm benimde kasık agrım oldugunda acaba üşüttümmü dedigim oldu :26:ayaklarımı giymiyodum çünküayaklarını giymediysen benim gibi oda olabilir
evet canım sankii adet olacak gibi agrııayyyy inşş kuzummm sende boş deilsindir bitanemminşş yerleşmee agrısıdır bitanemmm

hg meleğim duaların kabul olsunnngez tatlımmm kndine dikkat et iyi giyin

hahah yazik gii kiyma fazlada enisteye ... Benim ayagimda iki tane corab var birde badik var hep boyle gezerim evde o halde bile ayaklarim buz gibi .. öyle guzel diyon ki yerlesme agrisindir filan ahh ahhh insallah canim .. umudumu hic yitirmiyorum . hayirlisi canim yaa.. eniste inandi mi hala inanmiyor mu?

yok bitanem acımak yok onaa
mşllh kuşumm saglam ayaklarınn.. inşş bitanem dularım sizinlee kalpten ediyorumm duayı rabbim kabul eder inş
en güzelini yapıyosun canımm umudunu yitirmemekle
belli etmyo içi kıpır kıpırfazla şımarmayım die yarın iiice inanır artık..ama intikamım buyuk olcak

Hayirlisi insallah canim bir gun bizimde olacaktir .. ay hic gulesim yoktu canim nasil bir intikam almayi dusunuyorsun ki?

Hayirlisi insallah canim bir gun bizimde olacaktir .. ay hic gulesim yoktu canim nasil bir intikam almayi dusunuyorsun ki?
evet canımm sizinde olacak bitanem
canım biz valideyle beraber oturdukya ozaman bu benle ilgilenmedi hiçç guya annesigilden utanıyormuşş
her şeyi istiycem naz yapacamm yatcam o bana istediklerimi getircekbunların hiç biri yapmadı bebek olunca geceleri kaldırcammdahada elimden ne geliyosA

heheheh yap o zaman canim .... bakalim bu sefer ne bahane uyduracak .. canim ben musadeni istiyorum , esimle tv bakacaz...

hb canımmhamarat kız senii
Tatlım bana sorarsan bu seni oyalar biraz daha hafif ve çabuk biten bişi b ul hayatım:26:
Ben çabuk bitmeyen el işlerinden çok sıkılırım

canım benimmm teşekkür ederim

en fazla 1 hafta sürer ama çok kararsız kaldım herhangi bi başka modelde bulamadım buna devam ederim galiba şişte olan model ip çok ince olunca çok kötü durdu kararsız kaldım çook:44:
:44::44:

helal yakışır canbonumaenişte bey enişte bey allah kolaylık versin

Hoşgeldin canımmm

geçmişe bakarmısın hayalotum bi resim ekledim şal modeli bi yorum yaparmısın olurmu olmazmı??çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…