- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.741
canım benim bat 5 şubat yani salı günü:)
canbonlar geldim ama dua topiğinde takıldım biraz
eşim geldi şimdide çıkmak zorundayım belki dışarı çıkabılırız bıraz geç gelebilirim bugece
bu arada gurbet kızçem duaların tamamdır okudum allah kabul eder inşallah.topiğede yazdım canım
öpüyorum hepınızı
evet tatlımm burnundan getircemOyy canim cikar acisini bu sefer oburkuleri hemen olmustu dedigin gibi brisey anlamamisindir, yaa canim her ay umutluyum , ve usutmedende kasik agriisi olur mu ki?15 dk karnima bir agri giriyor saniyelik birde adet olacakmis gibiyim nedense hasta oldugumdan mi ki bilemiyorum .
hg meleğim duaların kabul olsunnncanbonlar geldim ama dua topiğinde takıldım biraz
eşim geldi şimdide çıkmak zorundayım belki dışarı çıkabılırız bıraz geç gelebilirim bugece
bu arada gurbet kızçem duaların tamamdır okudum allah kabul eder inşallah.topiğede yazdım canım
öpüyorum hepınızı
evet tatlımm burnundan getircem
kuşumm benimde kasık agrım oldugunda acaba üşüttümmü dedigim oldu :26:ayaklarımı giymiyodum çünküayaklarını giymediysen benim gibi oda olabilir
evet canım sankii adet olacak gibi agrııayyyy inşş kuzummm sende boş deilsindir bitanemm inşş yerleşmee agrısıdır bitanemmm
canım benim bat 5 şubat yani salı günü:)
hahah yazik gii kiyma fazlada enisteye ... Benim ayagimda iki tane corab var birde badik var hep boyle gezerim evde o halde bile ayaklarim buz gibi .. öyle guzel diyon ki yerlesme agrisindir filan ahh ahhh insallah canim .. umudumu hic yitirmiyorum .hayirlisi canim yaa.. eniste inandi mi hala inanmiyor mu?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşamin kızlar inşallah sıra bizlerde:))
yok bitanem acımak yok onaa
mşllh kuşumm saglam ayaklarınn.. inşş bitanem dularım sizinlee kalpten ediyorumm duayı rabbim kabul eder inş
en güzelini yapıyosun canımm umudunu yitirmemekle
belli etmyo içi kıpır kıpırfazla şımarmayım die yarın iiice inanır artık..ama intikamım buyuk olcak
evet canımm sizinde olacak bitanemHayirlisi insallah canim bir gun bizimde olacaktir ..ay hic gulesim yoktu canim nasil bir intikam almayi dusunuyorsun ki?
evet canımm sizinde olacak bitanem
canım biz valideyle beraber oturdukya ozaman bu benle ilgilenmedi hiçç guya annesigilden utanıyormuşş
her şeyi istiycem naz yapacamm yatcam o bana istediklerimi getircekbunların hiç biri yapmadı bebek olunca geceleri kaldırcamm dahada elimden ne geliyosA
hehehehyap o zaman canim .... bakalim bu sefer ne bahane uyduracak .. canim ben musadeni istiyorum , esimle tv bakacaz...
tamam tatlım izleyin şekercimm bende çıkıcaktım tam da ben yazacaktım çıkıyorum die kocaman öpüldün bebek
hb canımmhamarat kız senii
Tatlım bana sorarsan bu seni oyalar biraz daha hafif ve çabuk biten bişi b ul hayatım:26:
Ben çabuk bitmeyen el işlerinden çok sıkılırım
evet canımm sizinde olacak bitanem
canım biz valideyle beraber oturdukya ozaman bu benle ilgilenmedi hiçç guya annesigilden utanıyormuşş
her şeyi istiycem naz yapacamm yatcam o bana istediklerimi getircekbunların hiç biri yapmadı bebek olunca geceleri kaldırcamm dahada elimden ne geliyosA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?