- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.781
yok canım ben doktora gitmedim hiç bu altıncı aydı ama olmadı biryıl geçsin ancak giderim doktora yaa aslında benim doktor fobim var inşallah bi sorun yokturda kendiliğinden olurr çok dua ediyorum bunun için yoksa çok zorlanacağım belli
sağolasın canım iyiyim şükür ayaklarım çok üşüyor bu aralar bir onları ısıtsam çok mutlu olacağım sobayla akraba olucaz diye korkuyorum:)))
yada ayaklarım yapışacak :)))
herkese slm kızlar
zeynepcim bitanem üzülme bak ne güzel adet olabiliyosun tatlım hayırlı deilmiş canım
inşş gelecek ayy göbüşün dolar
haylotum meleğim üzülme yasagım gelecek elbet bende özledim onu
demekki biraz dinlenmek istedi:26:
hancek cim tatlımm zorlanmıyosan hoş güzel model
ellerine saglık canımm
sabah gelmedi sanırım canım ben görmedimm:44::44:scorpıonsum nasıl oldu galıba sabah gelmişmiydi selencelkım:44:
helal yakışır canbonumaenişte bey enişte bey allah kolaylık versin
OOOWW KIZ ALLAH SENİ EMİ ÇOK GÜLDÜM,ALLAHDA SENİ GÜLDÜRSÜN
:)))))ÇOK BASİT BİR MODEL MOTİF MOTİF GÖRÜNÜYOR AMA TEK SIRA GİDEN BİŞEY RESİMDE GÖRÜNENİ BELKİ 15-20 DAKİKADA YAPMIŞIMDIR.ŞİŞDEDE ÖRDÜM NOHUT MODELİ FALAN ÇOK KÖTÜ DURDU İP ÇOK İNCE OLUNCA HALA KARAR VEREMEDİM NE YAPACAĞIMA ARTIK OLMADI PAZARTESİ TEYZEMİ BEKLERİM O KARAR VERSİN
15 dakkadamı
kızım ben 2 dakkada 3000 zincir çekerim naber
AYY ÖREYİM GİTSİN BARİİ,SABAHTAN BERİ BOŞ DURMAKTAN EŞİME MURAT BOZ BERESİ ÖRDÜM:)))
BELKİM PAZARTESİYE KADAR BİTER,AMA YARIN ANNEME GİDECEĞİM YAPABİLİRSEM YADA ANNEMDEDE GÜZEL MODELLER OLACAKTI ONUNDA FİKRİNİ ALAYIM ORADAKİ MODELLERİDE PAYLAŞIRIM SİZİNLE O ZAMAN HEPBERABER KARAR VERİRİZ
alltan muane korkunmu varkuzum ilk zamanlar bende öyleydim içeri girene kadar hatim indirmediğim kalırdı ama sonra kurcalata kurcalata alıştım.korkulcak hiç bişey yok aslında.hıssettıgın gıbı derın bi nefes al hiçbişey anlamıyosun ozaman.bak ben 1 seneyi geçti her ay gidiyorum aralarda bide 1 ayda 2 3 defa gittiğimde olmustur
şöyle bir düşündümde epeydir kahve içmiyoruz kızlarrr,hamişlere küçük fincan kafeinsiz kahve bizlerede türk kahvesi geliyor kızlaaarrrr
15 dakkadamı
kızım ben 2 dakkada 3000 zincir çekerim naber
ULEN HALA GÜLÜYORUM SEN ÇOK YAŞA EMİ:)))))))))))
herkese slm kızlar
zeynepcim bitanem üzülme bak ne güzel adet olabiliyosun tatlım hayırlı deilmiş canım
inşş gelecek ayy göbüşün dolar
haylotum meleğim üzülme yasagım gelecek elbet bende özledim onu
demekki biraz dinlenmek istedi:26:
hancek cim tatlımm zorlanmıyosan hoş güzel model
ellerine saglık canımm
sabah gelmedi sanırım canım ben görmedimm:44::44:
o görsün gününü dedimki yandın sen allahhhhh dio rabbim bana yardım et dioo
şöyle bir düşündümde epeydir kahve içmiyoruz kızlarrr,hamişlere küçük fincan kafeinsiz kahve bizlerede türk kahvesi geliyor kızlaaarrrr
ayy canım benimki şekerlii olsun ama ama bennn türk kahvesi istiyorum:26:
ULEN HALA GÜLÜYORUM SEN ÇOK YAŞA EMİ:)))))))))))
sende bitanem benim hep gül inşallah
teşekkürler eline saglık hancekim:126:
sende bitanem benim hep gül inşallah
YAŞ GELDİYA GÖZÜMDEN HALA GÜLÜYORUM :))))))
2 DK DA 3000 ZİNCİR HARİKASIN SEN YA
inşallah geçmiştir kolunun agrısı
eniştebey hali içler acısıbende hamile kalsam süründürcem inşallah bi yumurtamın olduğunu öğrenmiştim 5 6 ay oluyo 3 gun boyunca çekmediği kalmadı adamın
YAŞ GELDİYA GÖZÜMDEN HALA GÜLÜYORUM :))))))
2 DK DA 3000 ZİNCİR HARİKASIN SEN YA
sallamanında bukadarı olur diyosun yani
saol bitanemteşekkürler canım geçmişi okudum cok sevindim senin adına inşallah yarın güzel haberler alırız çok mutlu oldumm
darısı diğer kızların başınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?