Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alltan muane korkunmu var kuzum ilk zamanlar bende öyleydim içeri girene kadar hatim indirmediğim kalırdı ama sonra kurcalata kurcalata alıştım.korkulcak hiç bişey yok aslında.hıssettıgın gıbı derın bi nefes al hiçbişey anlamıyosun ozaman.bak ben 1 seneyi geçti her ay gidiyorumaralarda bide 1 ayda 2 3 defa gittiğimde olmustur[/QUOTE]

yanii öylede sayılır ama normaldede hasta oldugumda sevmem doktora gitmeyi enson anına kadar genel bi korku yanı bu konudada daha fazla tahmin edersin

sağolasın canım iyiyim şükür ayaklarım çok üşüyor bu aralar bir onları ısıtsam çok mutlu olacağım sobayla akraba olucaz diye korkuyorum:)))

yada ayaklarım yapışacak :)))

sıcak su torbaları varya adını unuttum onlardan koy çok güzel oluyorr sıcacık ben arada yaparım üşüyüncee sıcacık çok güzel oluyoo

temem selencelkim:106:

hancek cim tatlımm zorlanmıyosan hoş güzel model
ellerine saglık canımm
[/QUOTE]

AYY ÖREYİM GİTSİN BARİİ,SABAHTAN BERİ BOŞ DURMAKTAN EŞİME MURAT BOZ BERESİ ÖRDÜM:)))

BELKİM PAZARTESİYE KADAR BİTER,AMA YARIN ANNEME GİDECEĞİM YAPABİLİRSEM YADA ANNEMDEDE GÜZEL MODELLER OLACAKTI ONUNDA FİKRİNİ ALAYIM ORADAKİ MODELLERİDE PAYLAŞIRIM SİZİNLE O ZAMAN HEPBERABER KARAR VERİRİZ

şöyle bir düşündümde epeydir kahve içmiyoruz kızlarrr,hamişlere küçük fincan kafeinsiz kahve bizlerede türk kahvesi geliyor kızlaaarrrr

mşllh kızzz sendede ne marifetler varmışşpaylaş canım güzel modellerii iyi olur valla

Son düzenleme:

yanii öylede sayılır ama normaldede hasta oldugumda sevmem doktora gitmeyi enson anına kadar genel bi korku yanı bu konudada daha fazla tahmin edersin

sıcak su torbaları varya adını unuttum onlardan koy çok güzel oluyorr sıcacık ben arada yaparım üşüyüncee sıcacık çok güzel oluyoo[/QUOTE]

sen bi kere kurcalat sonra alışırsın beni bile sollarsınişin şakası tabi inşallah hiç gerek kalmaz zeynebnurum

teşekkürler canım geçmişi okudum cok sevindim senin adına inşallah yarın güzel haberler alırız çok mutlu oldumm
darısı diğer kızların başınaa

sabah gelmedi sanırım canım ben görmedimm:44::44:

o görsün gününüdedimki yandın sen allahhhhh dio rabbim bana yardım et dioo

inşallah geçmiştir kolunun agrısı
eniştebey hali içler acısıbende hamile kalsam süründürcem inşallahbi yumurtamın olduğunu öğrenmiştim 5 6 ay oluyo3 gun boyunca çekmediği kalmadı adamın

süründürelim anacımm çocuk olunca akşama kadar biz bakıyoruz biz yoruluyorzhamile kalınca azcık naz yapalımm

teşekkürler canım geçmişi okudum cok sevindim senin adına inşallah yarın güzel haberler alırız çok mutlu oldumm
darısı diğer kızların başınaa
saol bitanem inşş tez zamanda sizlerinde mutlu haberlerini alırız canımmmaminnn tüm bekleyen ve isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…