- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.361
sonuç sanırım negatiftiüzgündü gelmicem bidaha gibisine konuştu sanırım biraz kendini dinlemesi lazım çok üzülüyodu canım umarım tekrar gelir bende çok merak ediyorum:26:
sonuç sanırım negatiftiüzgündü gelmicem bidaha gibisine konuştu sanırım biraz kendini dinlemesi lazım çok üzülüyodu canım umarım tekrar gelir bende çok merak ediyorum:26:
hımmmm uzuldum yaaa onun adına sımdı burda paylasım yapıyoruz herkez bebıs var falan dıyoda oda sanırım cok ümitlendı sonucta negatf cıkınca yıkılmıs epey onada hakverıyorum zor bu annelıqı yasamak gercekten ya
Selam canim senin ne kadar gecti gunun?
hımmmm uzuldum yaaa onun adına sımdı burda paylasım yapıyoruz herkez bebıs var falan dıyoda oda sanırım cok ümitlendı sonucta negatf cıkınca yıkılmıs epey onada hakverıyorum zor bu annelıqı yasamak gercekten ya
as canım ben normalde 7 deolmam gerekıyodu 6 gün gectı canım ya :))
as canım ben normalde 7 deolmam gerekıyodu 6 gün gectı canım ya :))
Ayyy hadii insallah canim yaaaa
evet canım ümitlenmişti ama gelcek geri inanıyorum ben biraz rahatlasın döncek inşallah
Ayyy hadii insallah canim yaaaa
evet canım ümitlenmişti ama gelcek geri inanıyorum ben biraz rahatlasın döncek inşallah
test yaptın mı canım
test yaptın mı canım
ins canım yaaaa test yapmak ıstıyorumda sonuc kotu cıkıcak dıye korkuyorum
GELSIN TABI YAAA :)))
Bilirim canim bilirim bende korkuyodum yapmaya ama yaptim iste - korkma bence yap derim ben merak ettim
yarın yapıcam sabah daha ıyı sonuc verıyomus yeter bu kadar bekledıqım
off ya bir hsg çektiricem burnumdan geldi.saatlerdir hastanede makinenin bakımının bitmesini bekliyorduk.sonunda doktorum binbir özür dileyip yarın sabah saat 9 a randevu verdi.zaten gerilmiştim hepten lastik yaptılar sinirlerimi
Kizlar bu folik asit ve vitamin hamille kalmadan once kullaniyorlar neden ? Ve kullanmasak ne olur mesela?
off ya bir hsg çektiricem burnumdan geldi.saatlerdir hastanede makinenin bakımının bitmesini bekliyorduk.sonunda doktorum binbir özür dileyip yarın sabah saat 9 a randevu verdi.zaten gerilmiştim hepten lastik yaptılar sinirlerimi
gebelik düşünmeye başlandığında folik asit içmeye de başlanmalı canım, çünkü folik asit gebeliğin ilk 28 gününde bebek için çok önemli özellikle nöral tüp defektlerini önlemek için içilmesi gerekiyor. Ben folik plus alıyorum günde 1 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?