Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah yardım etsin o çocuklara anacımm çok dövmek ARsız eder benimde teyzem çok dövdü şimdii hiçç annesini dinlemiyoo:26:

amin selencelkim zaten arsız oldular artık kımseyı dınlemezler herkese bı cevap:26:valla zor tamam doversın ama acıtmadan poposuna poposuna gerçi benim tercihim annemın emanetı olcak elektro şok

büyüyünce geçer canbon
sen sıkı tutun
selencelkım sen hamişsin artık süpürgeye binme daha
tamam canım bende artık arabamı kullanırımnasılsa ehliyetide aldımm
haklısın canım bende dövmem çocukları küserim hemencik özür dilerler dayanamazlar:26:

amin selencelkim zaten arsız oldular artık kımseyı dınlemezler herkese bı cevap:26:valla zor tamam doversın ama acıtmadan poposuna poposuna gerçi benim tercihim annemın emanetı olcak elektro şok
:26::26::26::26::26::26:alahım yardım etsinn
kız naptın sennn çocugun felegini şaşırtacansakın bak gözüm üstündee

kızçelerim ben çıkıyorum artık tatlı ruyalar hepınıze eşimde grıp olmus yatalım dıyo bu adam hastalanınca çekilmez eniştebey senden önce ben gidiyorum galıbahaydık gorusuruz opuldunuz

kızlar ben çıkıyorum başımı bekliyo benimki çıkta film izleyelim dio

yarın sabahtan gidiyorum aannemlere artıkın gelince yazarım kızcelerim haftaya cuma gelcem

hepinizi öpüyorummm kendinize çok iyi bakınnn sizleri çok seviyorummm Allahıma emanetsiniz

iyi gecelerrr

biz dayağa karşıyız hayatım Amam eşimden aklı çıkıyor bizim oğlanında,mutfakta şu kaydırmazmı ne diyorlar onun bide aynı kaydırmazdan giyim odasında var ikisininde içine etti.bende üstüne düşmüyorum artık bazen inadına yapıyor hele bide o gün ot yedirmeyi unutmuşsam yandığımın resmidir..aaaah sen bizi tırnak kesme anlarımızda bir görsen gülmekten benim gibi olursun amanda benim yakışıklı oğluma,annesinin bitanecik oğluşu,akıllı bıdıkım benim,bitanecik oğlum diye diye kıt kıt kıt hooooop bittii oda mır mır mır:)))

haftaya cumamı geleceksin neyyyyyyyy bi şekilde bi yerden girip bize güzel haberleri ver canım yaaa merakta kalırız burdaaaa

ben geldim millet cikiyo

selenim hamilemisin ya anlamadim simdi ben okuxsmsdim da gecmisi heyecan yaptim neydi belirtilerin fln ve batina ne kadar vardi

kızçelerim ben çıkıyorum artık tatlı ruyalar hepınıze eşimde grıp olmus yatalım dıyo bu adam hastalanınca çekilmez eniştebey senden önce ben gidiyorum galıbahaydık gorusuruz opuldunuz

ayyyy benim eşimde öyledir küçük bebek gibi ilgi ister hep..
Erken birazcık sankim ama neyse iyi geceler cannıımm allah rahatlık versin öpüldünnn

evet canım hayırlısıyla selencelkimiz hamile kan testini yarın alacak ama kaset testin fotosunu gördük çift çizgiydi

anammmmmm cook sevindim yaaa hadi gozu aydin darisida basimiza insallah

hangi sayfada acep yaa bende bakiyim bi

kızlar hamilemiyim:26::26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 621243 Eki Görüntüle 621244 :44::44::44::44:
biraz kötü çekmişim ama görünüyo dimi:26:

sonunda aradim taradim buldumm ahanda gozlerim boyle oldu ama

Selenimm Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah dua et bizlerede tebrikler...

ocak ayinin son hamis haberide burada sona erdi sanirsam baya hamis oldu ama bu ayda hadi hayirlisi bizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…