- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.821
neysa canlarım ben cıkıyım artıkın görüşmek üzere inşallah hepinizi öpüyorumm
allah yardım etsin o çocuklara anacımm çok dövmek ARsız eder benimde teyzem çok dövdü şimdii hiçç annesini dinlemiyoo:26:
büyüyünce geçer canbon
sen sıkı tutun
selencelkım sen hamişsin artık süpürgeye binme daha
haklısın canım bende dövmem çocukları küserim hemencik özür dilerler dayanamazlar:26:ya çocuk dövülürmü allah aşkına konuşmak en iyisidir,yada bir bakış benim yiğenimde benden hiç daha ne azar nede bir tokat duymuştur bir bakışım yeter o kadar.ama dövmeye kessinlikle karşıyım.selencelkiminde dediği gibi arsız olur çocuk
büyüyünce geçer canbon
sen sıkı tutun
selencelkım sen hamişsin artık süpürgeye binme daha
SARILDIM BİLEMM KIZ YAVAŞ SÜR SAÇLARIM DARMADUMAN OLDUUU
ANLADIM BEN SENİN NEDEN ZIRT PIRT GRİP OLDUĞUNU
GECE GECE BU KADAR HIZLI HASTA OLUCEZ İKİMİZDE
:26::26::26::26::26::26:alahım yardım etsinnamin selencelkim zaten arsız oldular artık kımseyı dınlemezler herkese bı cevap:26:valla zor tamam doversın ama acıtmadan poposuna poposunagerçi benim tercihim annemın emanetı olcak elektro şok
canım salon takımına karışamıyor ilk aldıgımızda bi iki elledi babasında biraz dayagı gorunce kuzum daha yapmıyor artık.yanaştığında ahanda baban gelıyor sımdı dıyorum dırek yatagın altına saklanıyorama hol gibi biyer var evde orda 2 çekyat var onların içine etti.daha karışmıyorum artık gıden gıtsın koltuklarıma dokunmasında.bide halı çok tırmalıyor.ben kesmiyorum çünkü onlar 4 5mm gıbı olunca kendı dusuyor kesersem durmaz benımki alıştırmadım çünkü
kızlar ben çıkıyorum başımı bekliyo benimki çıkta film izleyelim dio
yarın sabahtan gidiyorum aannemlere artıkın gelince yazarım kızcelerim haftaya cuma gelcem
hepinizi öpüyorummm kendinize çok iyi bakınnn sizleri çok seviyorummm allahıma emanetsiniz
iyi gecelerrr
kızçelerim ben çıkıyorum artık tatlı ruyalar hepınızeeşimde grıp olmus yatalım dıyo bu adam hastalanınca çekilmez eniştebey senden önce ben gidiyorum galıba haydık gorusuruz opuldunuz
kizlarr biri beni aydinlatsinn ya catlicammm
evet canım hayırlısıyla selencelkimiz hamile kan testini yarın alacak ama kaset testin fotosunu gördük çift çizgiydi
anammmmmm cook sevindim yaaa hadi gozu aydin darisida basimiza insallah
Hangi sayfada acep yaa bende bakiyim bi
anammmmmm cook sevindim yaaa hadi gozu aydin darisida basimiza insallah
Hangi sayfada acep yaa bende bakiyim bi
3320 mi baktim orada yok ama ya
3320 mi baktim orada yok ama ya
kızlar hamilemiyim:26::26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 621243 Eki Görüntüle 621244 :44::44::44::44:
biraz kötü çekmişim ama görünüyo dimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?