Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hancekcimm ben cikiyorum esim bugun izinli

yarin gorusuruz kendine iyi bakk tatlimmm optumm

hancekcimm ben cikiyorum esim bugun izinli

Yarin gorusuruz kendine iyi bakk tatlimmm optumm

iyi geceler canım allah rahatlık versin yarın ara ara girmeye çalışırım ama gece burada olurum..

öpüyorum canım tatlı rüyalarrr

Selenclkimmmmmmmmm tatlimmmm hayırlı olsun hamilesin habibden çok sevindim adına646264:::

Dun hic gelemedim kusura bakmayin.is cikisi esimin halasina gittik.geceyarisi döndük hemen yattim.bu aksam gorusuruz insallah..hayirli cumalar. Canlarimm.
hayalotum okursan bana ozelden yaz kuzum yasakim geldimi?mesajima hala cvp vermedi cok meraktayim yaaaaa

Dun hic gelemedim kusura bakmayin.is cikisi esimin halasina gittik.geceyarisi döndük hemen yattim.bu aksam gorusuruz insallah..hayirli cumalar. Canlarimm.
hayalotum okursan bana ozelden yaz kuzum yasakim geldimi?mesajima hala cvp vermedi cok meraktayim yaaaaai

bitanem gunaydın mesaj attım canım hemen :26:
nasılsın kolun nasıl oldu

Herkese merhaba.. Uzun bir aranın ardından neti bulur bulmaz kadınlar kulübüne daldıımmm
hepinize ne kadar çok alıştığımı ve ayrı ayrı sevdiğimi bu ara iyice anladım canlarım, kayınvalidemlerde net yok o yüzden giremedim..Şuan annemlerdeyim
aahhhhhh keşke hep memleketimde olabilsem, buraya gelince gurbetin ne zor olduğunu bi kez daha anlıyorum yaaa
dr a gittim az önce, her şey normal dedi... nisana kadar bekleyelim, olmazsa rahim filmi çekeriz dedi... eşimde dr.a gitti 2,4 mm çıktı damar genişliği.. Yarın morfoloji testi yapılacak ama eşimin canı çookk sıkkın netten bakmış 2,1 olanlar bile ameliyat olmuş
ne olur dua edin canlarım... bu konuda bilgisiolan varsa bana yazsın ne olurrr
heinizi öpüyorummmm görüşürüüüzzzz

canım hoşgeldin bitanemçok özledim senihayırlısı olsun canbonum üzülme eşinin durumundan bişey anlamadım ama anlayan çıkar mutlaka.elbet bi yolu tedavisi vardır kuzum.hayırlısı olsun.

canım hoşgeldin bitanemçok özledim senihayırlısı olsun canbonum üzülme eşinin durumundan bişey anlamadım ama anlayan çıkar mutlaka.elbet bi yolu tedavisi vardır kuzum.hayırlısı olsun.

valla ben de çooooooooooooooooook özledim kuzumm, hala memleketteyim... Annemlerdeyim, gelen giden oluyo o yüzden çok gelemeyebilirim.. Ara ara da olsa gelmeye çalışcam, topikte ne var ne yok kuzummm, hamiş var mııı ya da herhangi bi gelişme falan, bana yaz nolurrr merak içindeyimmmm öpüyorum hayalotumm

iyiyim bitanem netim çok yavaş bugün durmadan kesiliyooosen nasılsın
meddcezirim dondunmu

Ben hala sürünüyorumm, artik bu ayda umudumu kestim agri kesicileri arka arka kulaniyorum her yerim agriyor, ezcaneye gidecem komsuylaaa simdi doktor ilac söyledi virus kapmisim .. sifayi cok kotu kapmisim anliyacgin cnm

uzun bi aradan sonra ben geldm ama şansıma kmse yok
adet olmanın bunalımını yeni atlattım
bu ayda hiç ümidim yok ne ayağımı havaya diktim ne yattım ne dikkat ettm
göğüslerim şiş ve ağrıyo büyük ihtimalle prolaktın yükseldi doktora gidicem ama ssk mız bitmiş yeniden başlamasını bekliyorum gidip hemen ölçtürcem :18::18:

Ben hala sürünüyorumm, artik bu ayda umudumu kestim agri kesicileri arka arka kulaniyorum her yerim agriyor, ezcaneye gidecem komsuylaaa simdi doktor ilac söyledi virus kapmisim .. sifayi cok kotu kapmisim anliyacgin cnm
canım benim çok geçmiş olsun.bolbol vıtamın al dınlen kuzum

gümüşüm hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…