Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bende geldim saka yaptm kizlar bakiyim kim ne dicek dedim nasrettin hoca gibi yalandan öldüm baktm kim agaliyo demisya bende dün yoktunuz oyle bi yaziyim dedim

Ben de çok şaşırmıştım doğrusu yazdıklarına.... Ne yani çocuk gibi küsüp ayrılcak mı, dedim kendi kendime.. Ya sonuçta herkesin kendince dertleri sıkıntıları var ve herkesin kendince bi hayatı var.. Her gün buraya girmek için vakit bulamıyoruz bazen... Girdiğimiz de de kim varsa onunlar sohbet edip çıkıyoruz ama görüşemesek de burda güzel bir bağımız hep var... Bence kafaya takılması gereken en son şey olmalı söylediklerin ama neyse ki şakaymış

:))) bi anda yazmak geldi icimden:) kusura bakmayin yaaff

eve gelir gelmez ovulasyon testimi yaptim ve gebelik testi olmasa da ilk kez cift cizgiyi gorunce bu testte cok mutlu oldum kim bilir gebelik testi olsaydi halim nice olurdudusunemiyorum bile cildirirdim herhalde

Son düzenleme:
Ne olmuş benim bitanemeeee, kimmiş o kadınnnnnnn:105:

bir arkadaş sevdiğim birisi .dertleşemedik bayadır 10 aylık bebeği var o 2 aylık hamile kaldığında hiç bebek istemiyoken onun sevincini görünce bebek düşünmeye başladım ama olmadı sonra adetlerim düzenliydi düzensize döndü 8ay önce muaneye gitmeye başlamıştım .bana dediki kaç ay oldu isteyeli ben dedimki 8 ay. hayır dedi sen 16 aydır bebek istemiyomusun evet ama dedim ozaman tedavi olmuyodum .bana bakarak öyle bir güldüki analatamam halbuki kendisi 2 sene uğraştı şimdi allah bağışlasın yavrusunu çok güzel bir meleği var. ben herkese hala kist var diyorum belli kişilere söylemiştim geçen ay çalışma yaptığımızı oda dahildi.dediki sonuç ne kist olmuş dedim çatlatma iğnesine başlıcam bu ay.dediki ozaman senin sorunun büyük klomende verebilirdi dedi nediycemi bilemedim.ben niye herkesi kendim gibi görüyorumki.çok üzüldüm.ben den daha çok ay bekleyen arkadaşlarım var onlara haksızlık değil bu yaptığım ama çok zoruma gittiya aylar ne çabuk geçmiş koca 16 ay.ben galiba kendimi kandırmışım hep hiç bu yönden düşünmemiştim ben

canimmmm bebegim hep baskalarinin imalari sozleri yuzunden uzuluyoruz arkadasinmis samimi gorup paylasmissin ama lafini bilememis benim gonlu guzel arkadasim uzulme sen milletin agzi torba degil ki buzesin kalp kirmak kadar kolay bisey yok tabii ama sen takilma kimseye de bi aciklama yapmak zorunda degilsin ayrica

Uzulme cnm ya benimde iki yıl oldu hala anne olmadim(

aylara çok takılmadım inanki çok sabırlıyımdır herşeyde.ama neden bukadar insanın yarasını bile bile parmak sokarlarki.çok zoruma gitti.benim annem bile bilmez daha gönülden bebek istediğimi bide kadın beni düşünüp üzülmesin derim hep.rabbim büyük inşallah hayırlısı olsun napalım boynumuz kıldan ince

Canım benim çok iyi anlıyorum seni ama anlayamadığım insanların bu anlayışsızlığı!! Sana destek olup cesaret vereceğine güldü mü bir deee... Allaha havale ettim ben onu senin yerinee...İnanamıyorum ya bu insanlara. Hele hele de bunu senin yakınların yapınca çok daha fazla zoruna gidiyor insanın ya Üzüntün ve beklentin için de kendine yüklenme canım benim, evet senden benden daha fazla bekleyen insanlar var ama bunu ayla sınırlandırmamak gerekir. Çünkü istemek varrr istemek vaarrr kimisi yoluna bırakır senelerce olmaz ama takmaz. Çünkü çocuk isteği yoğun değildir. Kimisi de daha denemeye başladığı ilk aylarda koşulsuzca deli gibi ister, sürekli düşünür.. Bence bu ikisinin arasında dağlar kadar fark var... Ya insanız sonuçta ve ortada istememiz için bir sürü sebebimiz olan bir melek var.. Onu beklerken gelmediği her ay üzülmemiz kadar da normal bir şey yok sanırımmm. Ya zaten sürekli dua ediyodum, şu okuduklarımdan sonraa kat kat arttı ve artacak dualarım.. RABBİM KİMSECİKLERİN DİLİNE DÜŞÜRMEDEN ANNE ADAYI OLMAMIZA YARDIMCI OLSUN İNŞŞ

eve gelir gelmez ovulasyon testimi yaptim ve gebelik testi olmasa da ilk kez cift cizgiyi gorunce bu testte cok mutlu oldum kim bilir gebelik testi olsaydi halim nice olurdudusunemiyorum bile cildirirdim herhalde

Rabbim çift çizgiyi hamilelikten dolayı görmeyi nasip etsin inşşşşşş tez zamanda

bundan sonra kimseye söylemicem zaten söylediklerimede d.kontrol kullanıyorum kistler için korunuyoruz diycem.bende geri kafalılık işte ben geçen ay 1 yumurtayı duyunca ilk defa heyecandan nereye sığacağımı bilemedim .herkesi sandımki benım sevıncıme ortak olucaklar. bundan sonra yok saflık

Son düzenleme:

İnsan olan insanin yaninda olur onun zaaflariyla mutlu olmaya calismaz ben senin yerinde olsan o kizla görüsmem artik. haddini bilmeyen kisilerle arkadas olursan senide oyle biri zannederler. birak isterse 5yıl llsn kime nee kocan bisey demiyosa sende sabredip bekle ayni sekilde bizde. rabbim ona erken vermis Allahimin isleri. kurban oldugum rabbim sevdigi kullarini devamli dertlerle sınar bizide seviyo demekki sabirin sonunda mükafatini alicaz insallahhh..

saflik olur mu hic hayatim mutluluklar paylasildikca artar ama ne yazikku herkesin kalbi guzel olmuyo herkesi kendimiz gibi saniyoruz hatamiz bu

amin canım inşallah sizlerde ve burda tanımadığım nekadar çok insan varsa dilime doladığım her duamın başında varsınız.rabbim kımseyı evlatsız bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…