- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.421
amin canım inşallah sizlerde ve burda tanımadığım nekadar çok insan varsa dilime doladığım her duamın başında varsınız.rabbim kımseyı evlatsız bırakmasın
Iyi aksamlar kizlar ben geldim
hosgeldin tatlim nerelerdeydin
çıkıyorum kocacım geldi işten yemek yedıkten sonra burdayım kızlar sizleri çok seviyorum
amin canım inşallah sizlerde ve burda tanımadığım nekadar çok insan varsa dilime doladığım her duamın başında varsınız.rabbim kımseyı evlatsız bırakmasın
çıkıyorum kocacım geldi işten yemek yedıkten sonra burdayım kızlar sizleri çok seviyorum
Iyi aksamlar kizlar ben geldim
Hosbulduk canim sorma ya benim koca bugun izinliydi yemek is guc derken anca attim kendimi buraya
ne mutlu sana sekerim bitmistir isler ben daha basladim
Ya kızlaaarrrrr aranızda klomen kullanan var mıı
Hosbulduk canim napiyosunuz nasilsiniz?
Sorma beni 5 dk oturtmadi uyuz onu yap bunu yap oyy oyy
bak seeeen madem i kadar biliyo neden kendi yapmiyomusyormasin benim arkadasimi
Ben kllandm cnm hayrdr
Benim bir arkadaşım 10 ay bekledi bebek için ve her şey normal olmasına rağmen olmadı.. Doktora gidip kendisi istemiş ve istediği ay hamile kalmış.. Benim de aklıma takıldı. Yani bu ay bebek var mı bilmiyorum ama yoksa diğer ay kullansam mı sümeyyecim yaa
kizlaaar benim sarjim
bitiyo telden giriyorum
da biraz sarj olsun donerim
yine simdilik kaciyorum
yemek te yerim bu arada byeeee
Benim bir arkadaşım 10 ay bekledi bebek için ve her şey normal olmasına rağmen olmadı.. Doktora gidip kendisi istemiş ve istediği ay hamile kalmış.. Benim de aklıma takıldı. Yani bu ay bebek var mı bilmiyorum ama yoksa diğer ay kullansam mı sümeyyecim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?