Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bned geldimm.. ne var ne yok kızlar,. nasılsınız ..
ya klomen diyorsunuz pek yabancı gelmiyor ben daha önce kullandım gibi ya ama bi hatırlasam :26:

ya klomen diyorsunuz pek yabancı gelmiyor ben daha önce kullandım gibi ya ama bi hatırlasam :26:

Hosgeldin tatlim valla benimde aklima takildi simdi hee kullansak mi ne etsek bilemedim Doktor bana da bi ilac verdi henuz kullanmak nasip olmadi adet olmadigim icin ama olursam kullancak adina bi bakip geliyim yazarim

kızlar hadi toplasıp gelin, çay yaptım, poğaça var, elmalı kurabiye var ..

Canım yumurta sayısını arttıran bi ilaçmış.. Adetin 3. günü başlanıyormuş ve sabah akşam içiliyormuş.. 10 tablet olduğu için 5 günde ilaç bitiyormuş

Hosgeldin tatlim valla benimde aklima takildi simdi hee kullansak mi ne etsek bilemedim Doktor bana da bi ilac verdi henuz kullanmak nasip olmadi adet olmadigim icin ama olursam kullancak adina bi bakip geliyim yazarim

saolasın cnm hsbldum nasılsın bakim

kızlar hadi toplasıp gelin, çay yaptım, poğaça var, elmalı kurabiye var ..

ben geldim ay burdan çıktıktan sonra bir rahatladım sormayın sayenizde çok saolun canlarımbende kocişin göbeğini doyurdum.buda ne klomenmiş ya nasıl birşey acep sırf eczaneneye gidip meraktan alıp bakıcam valla

OOHHH umutcum ellerine saglik ya bende boyle biseyler ariyodum hee

afiyet olsun dicem de, nasıl olcek bilmiyom

yaa aslında böyle yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama, yinede içimden geldi.. ben sizin yerinize de yerim.. ama bunlar direk pişiyo, bamyalar gibi bi haşlan, bi donmuş olmuyo

Evet 5gun iciyosun5gun ara veriyosn:)

Daha sonra peki..? benim doktorum bana cyclo prognova verdi buda adetin 5.gunu kullaniliyo ama henuz adet olmadigim icin icemedim ama ablam kullanmisti yumurta tembelligi vardi ve bebek istiyodu daha 1 pkt bitmeden hamile kaldi.. simdi yigenim 4 yasinda

Allahtan bunlar pek iskenceye maruz kalmiyor neredeydin canim sen

ellerine sağlık canım.tadı tuzu yerinde oğluşum olursa kızını kapacam söliyeyim baştan

Cnm bende asiri halsizlik sese duyarlilik bas agrisi yapmisti o yuzden braktmm kullanmayi. zaten okuldasin devmli ses cok bence iyi olmaz kullanman.. arastir internetten yada dedigim gibi doktoruna danış

eğer dediğin etkileri yaparsa ben biterimmmm, şu halimle bile halsiz düşüyorum o zaman uyur kalırım herhalde sınıfta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…