- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.441
kizlaaar benim sarjim
bitiyo telden giriyorum
da biraz sarj olsun donerim
yine simdilik kaciyorum
yemek te yerim bu arada byeeee
Cnm bendede sorun yoktu yumurtlamamda falan gebe kalmayi hizlandrmak icin vermisti kullandim 5ay ama bi ise yaramadi seni bilemem doktoruna soyle bence
bned geldimm.. ne var ne yok kızlar,. nasılsınız ..
ya klomen diyorsunuz pek yabancı gelmiyor ben daha önce kullandım gibi ya ama bi hatırlasam :26:
bned geldimm.. ne var ne yok kızlar,. nasılsınız ..
ya klomen diyorsunuz pek yabancı gelmiyor ben daha önce kullandım gibi ya ama bi hatırlasam :26:
Acaba bi yan etkisi var mıdır
Hosgeldin tatlim valla benimde aklima takildi simdi hee kullansak mi ne etsek bilemedimDoktor bana da bi ilac verdi henuz kullanmak nasip olmadi adet olmadigim icin ama olursam kullancak adina bi bakip geliyim yazarim
kızlar hadi toplasıp gelin, çay yaptım, poğaça var, elmalı kurabiye var ..
Canım yumurta sayısını arttıran bi ilaçmış.. Adetin 3. günü başlanıyormuş ve sabah akşam içiliyormuş.. 10 tablet olduğu için 5 günde ilaç bitiyormuş
saolasın cnm hsbldum nasılsın bakim
Evet 5gun iciyosun5gun ara veriyosn:)Canım yumurta sayısını arttıran bi ilaçmış.. Adetin 3. günü başlanıyormuş ve sabah akşam içiliyormuş.. 10 tablet olduğu için 5 günde ilaç bitiyormuş
OOHHH umutcum ellerine saglik ya bende boyle biseyler ariyodum hee
Evet 5gun iciyosun5gun ara veriyosn:)
Iiyiyim canim seni sormali nasilsin ?
afiyet olsun dicem de, nasıl olcek bilmiyom
yaa aslında böyle yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama, yinede içimden geldi.. ben sizin yerinize de yerim.. ama bunlar direk pişiyo, bamyalar gibi bi haşlan, bi donmuş olmuyo
afiyet olsun dicem de, nasıl olcek bilmiyom
yaa aslında böyle yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama, yinede içimden geldi.. ben sizin yerinize de yerim.. ama bunlar direk pişiyo, bamyalar gibi bi haşlan, bi donmuş olmuyo
Cnm bende asiri halsizlik sese duyarlilik bas agrisi yapmisti o yuzden braktmm kullanmayi. zaten okuldasin devmli ses cok bence iyi olmaz kullanman.. arastir internetten yada dedigim gibi doktoruna danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?