- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.461
Daha sonra peki..? benim doktorum bana cyclo prognova verdi buda adetin 5.gunu kullaniliyo ama henuz adet olmadigim icin icemedim ama ablam kullanmisti yumurta tembelligi vardi ve bebek istiyodu daha 1 pkt bitmeden hamile kaldi..simdi yigenim 4 yasinda
Allahtan bunlar pek iskenceye maruz kalmiyor neredeydin canim sen
ellerine sağlık canım.tadı tuzu yerinde oğluşum olursa kızını kapacam söliyeyim baştan
Cnm onuda kullandim adet duzensizligi icin benim bildigim cycno prognova hamile kalmayi zorlastiriyo bana adeti duzenlesin diye verdi ama yaninda klomen verdi gebelik şansi artsın diye yani tek basina cyclo prognovada gebelik sansi düşuk. Bazi kadinlar gebelik istemeyenler o ilaci kullaninca korunmuyolar zor hamile kaliniyo diye cok duydum ccokk arastrdim ben ama senin doktorunu blememm
evt evt aynen öle sekerim :))
nası neredeydin
eğer dediğin etkileri yaparsa ben biterimmmm, şu halimle bile halsiz düşüyorum o zaman uyur kalırım herhalde sınıfta
saol cnm.. olur olur veririk senden iyisini mi bulcez
anam şaka maka gerçekte yıllar sonra bizimkiler aşık olsa bıyerde karşılasıp sonra bızde konu konuyu açsa buraya gelsek sen desen ben umut81 ben desem hayalot valla oracıkta kalpten gıderım herhalde
Bilmiyorum canim benim doktorum hamilelik icin verdi ve dedim ya ablamda bunu kullanarak hamile kaldi ne biliyim kalan da var kalmayanda
TR depeki ya sen[/QUOTE
Almanyadayim canim ben
dur kız, fazla heycan yaptın sen bunlar ancak filmlerde oluyo biliyorum
Yapiyo ya ben onunla mide koruyucusu iciyodum bide mide bulantisi falanda yapiyo ama senin bunyeni bilemem. arkadaslarimdan da biliyorum bnim gibi oldu hepsinin
hay allahmisafir geliyomuş canım bana birazdan çaya benim çıkmam gerek yarın görüşürüz inşallah iyi geceler herkese öpüyorum hepinizi
Kaynanasi seviyomus demek baksana pasta borek corek te yapmistin
umtsmyye sen napıyosun cnm nasıl gidiyor senin
kız bitek ben yaptım sanıyodum hayalot ne zaman yaptıydı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?