Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Cnm onuda kullandim adet duzensizligi icin benim bildigim cycno prognova hamile kalmayi zorlastiriyo bana adeti duzenlesin diye verdi ama yaninda klomen verdi gebelik şansi artsın diye yani tek basina cyclo prognovada gebelik sansi düşuk. Bazi kadinlar gebelik istemeyenler o ilaci kullaninca korunmuyolar zor hamile kaliniyo diye cok duydum ccokk arastrdim ben ama senin doktorunu blememm

Bilmiyorum canim benim doktorum hamilelik icin verdi ve dedim ya ablamda bunu kullanarak hamile kaldi ne biliyim kalan da var kalmayanda

saol cnm.. olur olur veririk senden iyisini mi bulcez

anam şaka maka gerçekte yıllar sonra bizimkiler aşık olsa bıyerde karşılasıp sonra bızde konu konuyu açsa buraya gelsek sen desen ben umut81 ben desem hayalot valla oracıkta kalpten gıderım herhalde

anam şaka maka gerçekte yıllar sonra bizimkiler aşık olsa bıyerde karşılasıp sonra bızde konu konuyu açsa buraya gelsek sen desen ben umut81 ben desem hayalot valla oracıkta kalpten gıderım herhalde

dur kız, fazla heycan yaptın sen bunlar ancak filmlerde oluyo biliyorum

hay allahmisafir geliyomuş canım bana birazdan çayabenim çıkmam gerek yarın görüşürüz inşallah iyi geceler herkese öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…