Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayni bnimde 7sinde adet olmam lazmdi olmadm bekliyorum bakalimm:))

hmm hadi hayırlısı bakalım.. bnde şu belimin ağrısına bi anlam veremedim, sorsan adet olduk geçti bitti ama belim neden ağrır ki :26:

erkeklerin hiç böle düsünceleri yok, yok oldum du yok olamadım dı

Son düzenleme:
Amann yaa siz dunur fln oldunuz iyice kafami karistirdiniz iste

hay Allah seni napmasın emi

e dünürlük zor iş, bnde kapıp poçayı, kurabiyeyi dünürümü gitçem, misafir dünürsüz olmaz dime dünüre bak sakız patlatan dünür

kız hayalotum, sen çıkma burdan, msfirin kimse oda baksın iki tanışırık sayende

aslında halen daha tam kendime gelebilmis değilim.. şu 52: ) smileyi yapıyorum ama önceki gibi değil, olmaya çalısıyorum sanki

aslında halen daha tam kendime gelebilmis değilim.. şu 52: ) smileyi yapıyorum ama önceki gibi değil, olmaya çalısıyorum sanki

bunuda yapsam bunuda bunuda Bende oyle degilim hatta bizde oyle degiliz ama hepimiz olmaya calisiyoruz mecburuz tatlim guclu olmaya guclu gorunmek zorundayiz yoksa her seyi daha da zorlastiricaz

bunuda yapsam bunuda bunuda Bende oyle degilim hatta bizde oyle degiliz ama hepimiz olmaya calisiyoruz mecburuz tatlim guclu olmaya guclu gorunmek zorundayiz yoksa her seyi daha da zorlastiricaz

evt cnm haklısın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…