- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.501
dayaklıksın kızım sennnnnn..üzdün hepimizziiii
Kızlar biraz işim varr, sonra yine gelirim.. Öpüyorummm
Ozur dileerimm:)
Olur canim okuruz
Bilenler gunde iki kez birimiz icin okuyalim 21gun sonra bi baska arkadasa olur mu .. ilk kim olsn
iyi cnm..taaa liseden bir arkadaşımın bebişi oldu ona gittim hastaneye..oyy bi tatlıydı ki..Allah hepimize nasibetsin bu güzelliği..[h=1]8scorpions hsgledin cnm benm nsılsın[/h]
yaa bu arada nickinn anlamı ne, okuyamıyorum da
iyi cnm..taaa liseden bir arkadaşımın bebişi oldu ona gittim hastaneye..oyy bi tatlıydı ki..Allah hepimize nasibetsin bu güzelliği..
cnm asıl scorpions istedim ama kaptırmışı..''akrepler'' demek..eşim ve ben akrebiz8 de uğurlu rakamım biraz saçma olmuş ama aldık bikere:))))
Bilenler gunde iki kez birimiz icin okuyalim 21gun sonra bi baska arkadasa olur mu .. ilk kim olsn
Gunde 2 kezmi okunmasi gerekiyo ve 21 gun mu? Fark etmez canim
Cnm 21kez okunmasi iyiymis bi komsu bebek istedigi zaman niyet ediyo bebek icin 21gun okuyo hemen hamile kaliyo. Simdi bizde anlasalim gunde birkez okuyalim21gun boyunca 3kisiyiz yani bi kisiye 21gun boyunca 3kere okunmus olucak..
Cnm 21kez okunmasi iyiymis bi komsu bebek istedigi zaman niyet ediyo bebek icin 21gun okuyo hemen hamile kaliyo. Simdi bizde anlasalim gunde birkez okuyalim21gun boyunca 3kisiyiz yani bi kisiye 21gun boyunca 3kere okunmus olucak..
Olur canim okuruz
cnmm. okumaya baslarken niyet felan ediliyo mu, nasıl olucak ?
okunmaya, önce kimden başlıyalım ..bu ay çalısması en çok olana olsun
İlk senden basliyalim ismin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?