Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

[h=1]8scorpions hsgledin cnm benm nsılsın [/h]

yaa bu arada nickinn anlamı ne, okuyamıyorum da

Son düzenleme:
[h=1]8scorpions hsgledin cnm benm nsılsın [/h]

yaa bu arada nickinn anlamı ne, okuyamıyorum da
iyi cnm..taaa liseden bir arkadaşımın bebişi oldu ona gittim hastaneye..oyy bi tatlıydı ki..Allah hepimize nasibetsin bu güzelliği..
cnm asıl scorpions istedim ama kaptırmışı..''akrepler'' demek..eşim ve ben akrebiz 8 de uğurlu rakamımbiraz saçma olmuş ama aldık bikere:))))

valla en ilginç nick olmayı hak kazanır bence
8 i bende severim

Gunde 2 kezmi okunmasi gerekiyo ve 21 gun mu? Fark etmez canim

Cnm 21kez okunmasi iyiymis bi komsu bebek istedigi zaman niyet ediyo bebek icin 21gun okuyo hemen hamile kaliyo. Simdi bizde anlasalim gunde birkez okuyalim21gun boyunca 3kisiyiz yani bi kisiye 21gun boyunca 3kere okunmus olucak..

okunmaya, önce kimden başlıyalım .. bu ay çalısması en çok olana olsun

Cnm 21kez okunmasi iyiymis bi komsu bebek istedigi zaman niyet ediyo bebek icin 21gun okuyo hemen hamile kaliyo. Simdi bizde anlasalim gunde birkez okuyalim21gun boyunca 3kisiyiz yani bi kisiye 21gun boyunca 3kere okunmus olucak..

cnmm. okumaya baslarken niyet felan ediliyo mu, nasıl olucak ?

Olur canim okuyalim gunde 1 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…