Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tamam kizlar hersey anlasildi insallah umidimizi kaybetmek yok biliyosunuz ki dunya ayet uzerine hakkimizda hayirlisi yarin basliyoruz umuduma inasllah guzel haberler duyucaz ben simdi cikiyorum yarin basliyorum Opuyorum herkesi iyi geceler

Medd cezirin vakti olmuyo umuttan sonrada ona okuyalim
evett hem bir arada olmamızı meddcezir sağladı bu topiği kurdu..hem belki kızlardan da okuyan olur..çok çabuk biter..yalnız sümeyyem hafta içi ben günde anca bitane okuyabilirim..malum çalışıyorum hem yanlış yapmamak için de çok dikkatli okumalıyım..olur mu cnmm:44:

uzun mu cok tatlimm

Tamam canm ben hafta ici okurum senin yerinede:)

kızlar ben kaçarrr..iyi geceler....tatlı ruyalarrr..
bizim diğer kızlar gelirse onlara da söyleyin belki onlarda okuyabilirlerr..sevgiyle kalın byeeee

aynı şey benim akrabamın başına geldi canım.ben aylarca kullandım klomeni bişi olmadı.ama bu kız sordu bana ne veriyor doktor diye anlattım.sonraki ay üçüz gebe kaldı.inanamadım yaaaa.

kızlar kafasına göre klomen kullanacak arkadaşlara bir uyarı daha bu ilacı kullandığınızda birden fazla yumurtanız çok fazla büyür.çatlatmada problem olmaması için çatlatma iğnesi kullanmanız gerekebilir.
ayrıca ilaca yeni başlayacağınız için ilk ay günde 1 tane olarak 5 gün içiliyor.2. ayda ise günde 2 tane 5 gün içiliyor.12.gün çatlatma iğnesi yapılıyor ve ertesi gece çalışmalara başlıyorsunuz.benim doktorum 15. günden itibaren içmem için duphaston isimli 10 günlük bir ilaç veriyor.içinde çeşitli hormonlar var.düşük tehlikesini bertaraf etmek için kullanılıyor.bütün bunları yazmış olabilirim ama bu tedaviye doktorunuza danışmadan başlamayın lütfen

Son düzenleme:

Canımmmm çok teşekkür ederim yorumun için, ben de dr. a gittikten sonra kullanmayı düşünüyorum zaten.. Yani sadece aklımdan geçti, belki de izin vermeyecek dr.... Hayırlısııı canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…