- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.541
canim benim cook fedakarsin olur okuruz tabiki yeterki kalplerimiz bir olsun
evett hem bir arada olmamızı meddcezir sağladı bu topiği kurdu..hem belki kızlardan da okuyan olur..çok çabuk biter..yalnız sümeyyem hafta içi ben günde anca bitane okuyabilirim..malum çalışıyorum hem yanlış yapmamak için de çok dikkatli okumalıyım..olur mu cnmm:44:Medd cezirin vakti olmuyo umuttan sonrada ona okuyalim
evett hem bir arada olmamızı meddcezir sağladı bu topiği kurdu..hem belki kızlardan da okuyan olur..çok çabuk biter..yalnız sümeyyem hafta içi ben günde anca bitane okuyabilirim..malum çalışıyorum hem yanlış yapmamak için de çok dikkatli okumalıyım..olur mu cnmm:44:
evett hem bir arada olmamızı meddcezir sağladı bu topiği kurdu..hem belki kızlardan da okuyan olur..çok çabuk biter..yalnız sümeyyem hafta içi ben günde anca bitane okuyabilirim..malum çalışıyorum hem yanlış yapmamak için de çok dikkatli okumalıyım..olur mu cnmm:44:
98 ayet ama çok uzun gibi gelmedi bana..goggle da yaz latince okunuşu diye çıkıyo.ben onu kaydedip mealleri sildim..uzun mu cok tatlimm
teşekkür ederim canımm.elimden ne gelirse yapıcam arkadaşlarım içinnnnTamam canm ben hafta ici okurum senin yerinede:)
98 ayet ama çok uzun gibi gelmedi bana..goggle da yaz latince okunuşu diye çıkıyo.ben onu kaydedip mealleri sildim..
Folik asit gunde 1 tane icmek icin hangisini onerirsin canim ?
benden once davranmissin canin sagol ben de netten okucam
awake hayatim sagol ama doktorum boyle bisey soylemedi
Benim bir arkadaşım 10 ay bekledi bebek için ve her şey normal olmasına rağmen olmadı.. Doktora gidip kendisi istemiş ve istediği ay hamile kalmış.. Benim de aklıma takıldı. Yani bu ay bebek var mı bilmiyorum ama yoksa diğer ay kullansam mı sümeyyecim yaa
kızlar kafasına göre klomen kullanacak arkadaşlara bir uyarı daha bu ilacı kullandığınızda birden fazla yumurtanız çok fazla büyür.çatlatmada problem olmaması için çatlatma iğnesi kullanmanız gerekebilir.
ayrıca ilaca yeni başlayacağınız için ilk ay günde 1 tane olarak 5 gün içiliyor.2. ayda ise günde 2 tane 5 gün içiliyor.12.gün çatlatma iğnesi yapılıyor ve ertesi gece çalışmalara başlıyorsunuz.benim doktorum 15. günden itibaren içmem için duphaston isimli 10 günlük bir ilaç veriyor.içinde çeşitli hormonlar var.düşük tehlikesini bertaraf etmek için kullanılıyor.bütün bunları yazmış olabilirim ama bu tedaviye doktorunuza danışmadan başlamayın lütfen
Hadi bakalm hayrlisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?