Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aminn inşallah..ben de bu ay olmazsa testte başlıycam.aslında hissediyorum yumurtlamamı ağrım oluyor ama bi de onu deneyeyim..birde incir yumurtaları geliştiriyor diyolar.

Ya evet bende onu okudum ama incirmi soganmi karar veremedim bilemiyorum :26:

ALLAH gonlune gore versin canim benim umutlarimiz olmasa yasayamayiz ki ben de cok ketum biriyim kendime bile belli etmiyorum ne kadar bebek istedigimi esimle gecen yasadigim sikintida bundan kaynaklandi biraz

ALLAH gonlune gore versin canim benim umutlarimiz olmasa yasayamayiz ki ben de cok ketum biriyim kendime bile belli etmiyorum ne kadar bebek istedigimi esimle gecen yasadigim sikintida bundan kaynaklandi biraz
aminnn.hepimizin..aynen cnm kimseye belli etmiyorum..bakalım kısmet nezaman olursa falan diyorum ama artık bir bebeğimiz olsun istiyorum
artık kaç yıllık evli olduğumu duyanın surat ifadesi değişiyo ben anlıyorumm

AmA tek incir kuru yapip hamile kalanlarda var ilk sogan kurumu yapmak gerekiyo o zaman daha da cok sarkicak bu is yaa

evet biraz daha bekliyosun canım ama hani faydasını görmen için önce soğan kürü yapman gerekiyor.ne kadar süredir bekliyosun çocuk için

evet biraz daha bekliyosun canım ama hani faydasını görmen için önce soğan kürü yapman gerekiyor.ne kadar süredir bekliyosun çocuk için

2 yildir evliyim yaklasik 1 yildir istiyorum sen bunlari yaparakmi hamile kaldin ? bu arada saglikla kucagina alirsin insallah bebisi

2 yildir evliyim yaklasik 1 yildir istiyorum sen bunlari yaparakmi hamile kaldin ? bu arada saglikla kucagina alirsin insallah bebisi

ben 1 yıllık evliyim son 4-5 aydır istiyoduk canım.bu arada iyi dileklerin için tesekkürler inşallah sende en kısa zamanda aynı duyguyu yasarsın..evet ben soğan kürünü yaptı incire gerek kalmadan hamile kaldım canım..

Insallah canim.Soganda hamile kaldin yani yok yok ben sogan yapiyim en iyisi. Sen nasil yaptin peki? adetin bitiminden kac gun sonra?

Insallah canim.Soganda hamile kaldin yani yok yok ben sogan yapiyim en iyisi. Sen nasil yaptin peki? adetin bitiminden kac gun sonra?

adetin bitiminden 1 hafta sonra başladım 15 gün gün içtim.soğanın kabuğunu soyup 4 e bölüyosun. 1 su bardağı sıcak suya koyup 5 dk kadar kaynat kapat..ne soğuk nede sıcak olacak ılık içeceksin günde iki kez sabah ve akşamları aç karnına..sakın koklayarak içme mideni bulandırır.içerken burnunu kapat :)) bi dikişte iç artık :) napalım bebiş için katlanıcaz.. düşünsene bende pko var bilirsin belki.10 pko hastasından sadece 3 ü hamile kalıyor doğal yolla..ben soğan kürüne borçluyum.hemen basla bugün

Ne kadar guzel senin adina cok sevindim. 15 gun sonra adet oluyomusun peki bu kur bittikten sonra ? Bu gun baslayamam ki daha adetimin ilk gunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar guzel senin adina cok sevindim. 15 gun sonra adet oluyomusun peki bu kur bittikten sonra ? Bu gun baslayamam ki daha adetimin ilk gunu

yok 1 hafta sonra adet olursun..ama içindeki tüm iltihaplardan kurtuluyosun bölece.işin daha kolay oluyor. zaten akıntıdan farkedersin..o zaman bittikten sonra basla tatlım..Allah yardımcımız olsun.

yok 1 hafta sonra adet olursun..ama içindeki tüm iltihaplardan kurtuluyosun bölece.işin daha kolay oluyor. zaten akıntıdan farkedersin..o zaman bittikten sonra basla tatlım..Allah yardımcımız olsun.

Cok sagol canim insallah benim isime yarar tesekkurler bilgiler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…