Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarım benimmm ya ne güzel düşünmüşsünüz... Çook seviyorum siziiiii ben de varım okumayaaa, hafta içi akşamları bir tane okuyabilirim.. Haftasonu 2 de okurum 3 te :))) Yarın sabah umuta niyet edip okurum, Rabbim kabul etsin dualarımızıı

kizlar ne güzel bu günde amma kaynatmisiniz galiba

okuyamadim ama sayfalarin coklugundan anladim

neler paylastiniz acaba:18:

cok yorgunum okuyamayacam...

öpüyorum hepinizi iyice kaynatmaya devam edin...

hadi ben gidim artik

ama süpürgemi parkettigim yeri bi bulum önce:44::44::44:

aha buldum iste kalkis zamani

Son düzenleme:

biz de canımmmmtakibini sümeyyem yapsın o zaman..ne bileyim okudukça ona mesaj mı atsak acep..sayıyı geçmeyelim bir de:)

cnm aslında çok ta kaynatmadık..zaten hepimiz erkenden kaçtık
ama sümeyyem bir fikir verdi..hepimiz için ayrı ayrı niyetlenip meryem suresi okuyacağız..günde en fazla ikişer tane okusak 2 günde 21 adeti rahatça tamamlıyoruz..ilk niyetimiz umut81 için olacak..sonra kurucumuz meddcezir..sonra öyle sırayla hepimiz işte
şahsen birbirimizi hiç tanımasak ta birbirimiz için dua etmenin hikmeti büyük ona inanıyoorum..sen kuran biliyormusun?ben netten latince buldum oradan okuyacağım dikkatlice:44:

Kizlar ben adet oldum nasil okicam Netten o sureyi dinlesem olurmu acaba ?

günaydın loorimm.sen de bitince okursun..daha kaçç kişiyiz
meddcezir de okuyacak..sen dert etme cnm..ama seninkini sen bitince okuruz..sanırım kendinin de okuman gerekiyomuş ben öyle anladım..

günaydın loorimm.sen de bitince okursun..daha kaçç kişiyiz
meddcezir de okuyacak..sen dert etme cnm..ama seninkini sen bitince okuruz..sanırım kendinin de okuman gerekiyomuş ben öyle anladım..

Gunaydin canim cok okumak istiyodum ama ya

canimmmm sana da gunaydin gece yazilanlari okudum kimse olmayinca da ciktim telden girdigim icin ordayim sanmissindir bian uzulum s:2:imdi
yokk cnmm ne üzülmesiii
bende erken kalktım seni görünce de yazdım..bu arada 1 tane meryem suresi okudum..akşama da bir tane okuyacağım inşallah

sevgili akrep burcu arkadasim selam bayram sekerimi bekliyorum demene bayildim ben de bu mubarek gunlerde nedense bir baska umitliyim

sevgili akrep burcu arkadasim selam bayram sekerimi bekliyorum demene bayildim ben de bu mubarek gunlerde nedense bir baska umitliyim
aslında yapı olarak umutlanan biri de değilim aybishim..bir akrep olarak hep anı yaşadım gerçekçi düşündüm..aslında daha yeniyiz..bu 3. ayımız..bu ay biraz beklentim var ama üzülmemek için kendime bile itiraf edemiyorummm:44::44:

Insalah canim Allah cabalarimizi bosa cikartmasin bende umitliyim bu aydan hem sogan kurune baslicam hemde yumurtlama testi yapicam bakalim neler olucak

Insalah canim Allah cabalarimizi bosa cikartmasin bende umitliyim bu aydan hem sogan kurune baslicam hemde yumurtlama testi yapicam bakalim neler olucak
aminn inşallah..ben de bu ay olmazsa testte başlıycam.aslında hissediyorum yumurtlamamı ağrım oluyor ama bi de onu deneyeyim..birde incir yumurtaları geliştiriyor diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…