- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.561
Canlarım benimmm ya ne güzel düşünmüşsünüz... Çook seviyorum siziiiiiben de varım okumayaaa, hafta içi akşamları bir tane okuyabilirim.. Haftasonu 2 de okurum 3 te :))) Yarın sabah umuta niyet edip okurum, Rabbim kabul etsin dualarımızıı
kizlar ne güzel bu günde amma kaynatmisiniz galiba
okuyamadim ama sayfalarin coklugundan anladim
neler paylastiniz acaba:18:
cok yorgunum okuyamayacam...
öpüyorum hepinizi iyice kaynatmaya devam edin...
hadi ben gidim artik
ama süpürgemi parkettigim yeri bi bulum önce:44::44::44:
aha buldum iste kalkis zamani
aybishimmm günaydınnnnnnnn
ama aybish gitmişşşş
Kizlar ben adet oldum nasil okicamNetten o sureyi dinlesem olurmu acaba ?
Kizlar ben adet oldum nasil okicamNetten o sureyi dinlesem olurmu acaba ?
günaydın loorimm.sen de bitince okursun..daha kaçç kişiyiz
meddcezir de okuyacak..sen dert etme cnm..ama seninkini sen bitince okuruz..sanırım kendinin de okuman gerekiyomuş ben öyle anladım..
yokk cnmm ne üzülmesiiicanimmmm sana da gunaydin gece yazilanlari okudum kimse olmayinca da ciktim telden girdigim icin ordayim sanmissindir bian uzulum s:2:imdi
kusummm bilmiyorum kii..ben simdi bugunki ilk okumami yaptimm
cnm adetliyken okunmuyor..sadece dua edebilirsin tesbih çekebilirsin sen de dua et umudumuz için bu arada..haftaya okursun inşallahGunaydin canim cok okumak istiyodum ama ya
cnm adetliyken okunmuyor..sadece dua edebilirsin tesbih çekebilirsin sen de dua et umudumuz için bu arada..haftaya okursun inşallah
insallah hayatim benim de niyetim oyleyokk cnmm ne üzülmesiii
bende erken kalktım seni görünce de yazdım..bu arada 1 tane meryem suresi okudum..akşama da bir tane okuyacağım inşallah
sevgili akrep burcu arkadasim selam bayram sekerimi bekliyorum demene bayildim ben de bu mubarek gunlerde nedense bir baska umitliyim
aslında yapı olarak umutlanan biri de değilim aybishim..bir akrep olarak hep anı yaşadım gerçekçi düşündüm..aslında daha yeniyiz..bu 3. ayımız..bu ay biraz beklentim var ama üzülmemek için kendime bile itiraf edemiyorummm:44::44:sevgili akrep burcu arkadasim selam bayram sekerimi bekliyorum demene bayildim ben de bu mubarek gunlerde nedense bir baska umitliyim
aslında yapı olarak umutlanan biri de değilim aybishim..bir akrep olarak hep anı yaşadım gerçekçi düşündüm..aslında daha yeniyiz..bu 3. ayımız..bu ay biraz beklentim var ama üzülmemek için kendime bile itiraf edemiyorummm:44::44:
aminn inşallah..ben de bu ay olmazsa testte başlıycam.aslında hissediyorum yumurtlamamı ağrım oluyor ama bi de onu deneyeyim..birde incir yumurtaları geliştiriyor diyolar.Insalah canim Allah cabalarimizi bosa cikartmasin bende umitliyim bu aydan hem sogan kurune baslicam hemde yumurtlama testi yapicam bakalim neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?