- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.601
bikaçgün öce adet oldum kızlar çok üzgünüm
artuık umudum bidaki aya
daha yeni evliyim 1,5 aylık
bikaçgün öce adet oldum kızlar çok üzgünüm
artuık umudum bidaki aya
daha yeni evliyim 1,5 aylık
daha çok yenisin cnm..üzülme Rabbim bilir zamanını..ama 6 ayı geçerse eşinle beraber gidin doktora..ikinizinde testleri yapılsın
en azından bilinçlisin cnm..hemen almışsınız önlemini..inşallah tez zamanda olur bebişin..canım bende pko olduğu için gittim hemen bebek istiyorum diye adetlerimi düzeltmek için progestan verdi aynı zamanda kolaylaştıormuş hamileliği...şuanda 3 aylık tedavi görcem
kızlar hastaneden geldim biraz önce.rahim filmi temiz çıktı.allahıma çok şükür tüplerim açıkmış.bir dahaki adette tedaviye başlayacağız hayırlısıyla
kızlar hastaneden geldim biraz önce.rahim filmi temiz çıktı.allahıma çok şükür tüplerim açıkmış.bir dahaki adette tedaviye başlayacağız hayırlısıyla
en azından bilinçlisin cnm..hemen almışsınız önlemini..inşallah tez zamanda olur bebişin..
canım bende pko olduğu için gittim hemen bebek istiyorum diye adetlerimi düzeltmek için progestan verdi aynı zamanda kolaylaştıormuş hamileliği...şuanda 3 aylık tedavi görcem
Taktikler cok anlasilan sendeo ne taktigiymis bal+corek otu+tarcin mi?
hayır malzemelerimiz süt ve maydanoz :))
hadi gözün aydın canım
oyyy süperrr..hadi hayırlısı awakemmm
Hadi hayirlisi canim sevindim adina gelsin bebisler artik ya..
bilmiyorum ama tedaviyle hamile kalan çok topiklerde..inşalah canım bu ilaçla hamile kalan oldumu acaba varmı bildiğin
sen hamilemisin
bende de pko var canım.umarım benim kadar beklemezsin
bilmiyorum ama tedaviyle hamile kalan çok topiklerde..
malesef ben de hamile değilim 3. ayımız artık nezaman kısmetse
inşalah canım bu ilaçla hamile kalan oldumu acaba varmı bildiğin
sen hamilemisin
kızlar bendede pko vardı doktor aynen adet düzelmesi için ilaç verdi hiç kullanmadım.. şimdide Allah nasip etti hamileliği.. gecen bi programda uzman doktor 10 pko lu kadından 3 ü kendiliğinden hamile kalabiliyor diğer 3 ü birinci aşama tedaviden sonra diğer 3 ü 2 inci tedavi aşamadan sonra geri kalan 1 ide tüp bebek yolla anne oluyor dedi. inşallah sizde en kısa zamanda bu heyecanı yasarsınız
Nasil yapiyosun bunlari sakincasi yoksa anlatabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?