Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

daha çok yenisin cnm..üzülme Rabbim bilir zamanını..ama 6 ayı geçerse eşinle beraber gidin doktora..ikinizinde testleri yapılsın

canım bende pko olduğu için gittim hemen bebek istiyorum diye adetlerimi düzeltmek için progestan verdi aynı zamanda kolaylaştıormuş hamileliği...şuanda 3 aylık tedavi görcem

kızlar hastaneden geldim biraz önce.rahim filmi temiz çıktı.allahıma çok şükür tüplerim açıkmış.bir dahaki adette tedaviye başlayacağız hayırlısıyla

canım bende pko olduğu için gittim hemen bebek istiyorum diye adetlerimi düzeltmek için progestan verdi aynı zamanda kolaylaştıormuş hamileliği...şuanda 3 aylık tedavi görcem
en azından bilinçlisin cnm..hemen almışsınız önlemini..inşallah tez zamanda olur bebişin..

bende de pko var canım.umarım benim kadar beklemezsin

kızlar bendede pko vardı doktor aynen adet düzelmesi için ilaç verdi hiç kullanmadım.. şimdide Allah nasip etti hamileliği.. gecen bi programda uzman doktor 10 pko lu kadından 3 ü kendiliğinden hamile kalabiliyor diğer 3 ü birinci aşama tedaviden sonra diğer 3 ü 2 inci tedavi aşamadan sonra geri kalan 1 ide tüp bebek yolla anne oluyor dedi. inşallah sizde en kısa zamanda bu heyecanı yasarsınız

ASETON 44 nden kullanmadın canım ilacın adı neydi
evlendikten nekadar süre sonra kaldın...çok şanslısın allah bizede versin inşallah...hamile kalmak için özel bişe yaptınmı peki..mesela her ilişkiden sonra yastık koymak falan

Nasil yapiyosun bunlari sakincasi yoksa anlatabilirmisin?

bu dediğim de doktor tavsiyesi canım bunu yaptığındada rahimde ki o tüp kanallarını açarmış.. annemin komşusu var cemile yeze onunda 2 yıl çocuğu olmamış bunu yapınca olmuş..su an 4 tane cocuğu var..günde 1 litre kaynamış süte doğranan yarım demet maydanozu atıyosun bi 10 dk kaynat kapat bu sütü bi leğene koy üstüne oturabileceğin sıcaklığa gelince otur yarım saat kalkma 1 ay hergün yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…