- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.621
tatlım bu ilaç hormon testleri yapıldıktan sonra verildi değil mi?
bende de pko var canım.umarım benim kadar beklemezsin
bu dediğim de doktor tavsiyesi canım bunu yaptığındada rahimde ki o tüp kanallarını açarmış.. annemin komşusu var cemile yeze onunda 2 yıl çocuğu olmamış bunu yapınca olmuş..su an 4 tane cocuğu var..günde 1 litre kaynamış süte doğranan yarım demet maydanozu atıyosun bi 10 dk kaynat kapat bu sütü bi leğene koy üstüne oturabileceğin sıcaklığa gelince otur yarım saat kalkma 1 ay hergün yap.
ASETON 44 nden kullanmadın canım ilacın adı neydi
evlendikten nekadar süre sonra kaldın...çok şanslısın allah bizede versin inşallah...hamile kalmak için özel bişe yaptınmı peki..mesela her ilişkiden sonra yastık koymak falan
evet canım hatta herşeyin normal dedi yumurtalar hormonlar güzel dedi
ama adet düzensiz olduğu için ilaç vereyim dedi
sen nekadar beledin canım
evlendiğinde biliyomuydun sorununu ve hiç korunuyom uydun
banada progestan verdi.niye kullanmadım çünkü daha çok kanamam oluyodu faydası olacağına inanmıyordum.bide düzenli ilaç kullanma huyum yok..özel bişey yapmadım canım aslında tesadüf diyeyim..ya benim aklımda bişey var ama gercekten etkisi oldumu bilmiyorum ama ben ona yoruyorum..dur sana özelden yazayım :)) merakın gitsin
bildiğim kadarıyla bu ilaç progesteron hormonu eksikliğinde kullanılıyor.bir akrabamda vardı bu problem ve oda bu ilacı kullandı.3 aylık tedavi bitmeden hamile kalmıştı.inşallah sana da faydası olur.
canım cevap yazıcam ama 100 e tamamlamam lazım bekle
ay ciddimisin canım yaaa
canım bende kalim nolur yaaaaaaaaaaa
bende burdayımmm
Selam canim napiyosun ? Ya benim aklima bisey takildi bu sogan kurunu ne kadar kullancaz ve bittikten sonra niye adet oluyoruz nasil hamile kalcaz kafam karisti ya :26:
napayım bulantıdan pek bişey yiyemiyorum çorba yaptım akşam için birazda öğle öğünüm oldu işte.. canım 15 gün kullanıcan ee bu arada calışmalarda devam edecek eşinle değil mi.. o arada kalırsan kaldın zaten hamile yoksada adet olcan..ben soğan kürünü yaptıktan 1 ay sonra kaldım ona bakarsan
Hamile olmakta zor ya baksana mide bulantilari fln filn ama olalimda insan katlaniyo iste anladim canim sagol ya takildi kafama
aynen canım zor ki daha başındayım nasıl gececek bilmiyorum..inan öle bi tiksinti oluşuyorkı herseye karsı kokulara karsı eşine bile yaklaşasın gelmiyor sarılsa dahi batıyor insana..ama dediğin gibi bu Allah ın bana bi mucizesi bi hediyesi herseyinede katlanıyorsun
Dogru soyluyosun canim ya kolay degil iste ama o biraz daha buyuyup tekmelemeye basladiginda senden mutlusu olamaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?