Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben cook istedim cok umitlendim ama sabah kirmizilari yiyip oturdum bende dua ettim insallah kabul olur

Ben cook istedim cok umitlendim ama sabah kirmizilari yiyip oturdum bende dua ettim insallah kabul olur

Bitanem bebeği çok istiyoruz ya o yüzden canımızın sıkılması da çok normal.. Nolur kendine yüklenme ve sakınn ümidini kaybetme... Hem biz her zaman burda konuşurken hayırlısı olsun diyoruz değil mi? Demek ki bebişinin gelmesi için doğru vakit hala gelmemiş... Yılmadan yorulmadan denemeye devammm.. İnş bu ay güzel haberlerini alırız bitanemmm

haklısın cnm.ama bu hayatta herkesin bir kısmeti var o kısmetin de zamanı var..bizimkinin zamanı gelmemis demekki.üzme kendini de.

Insallah kizlar hepimize versin Allah bu ay baya seyler yapicam insallah olur bal+corek otu+tarcin bunu yapicam yarindan ihtibaren ve ovulasyon testi yapicam bakalim insallah :18:

8scorpionsummmmmm bebeğimm naabbberrrr
iyiyim cnmm senn.malum calisan kadinin tatil günü mahmurlugundayım.hiç iş yapasım da yok.boşboş oturduk karıkoca.birazdan bi film faln koyar izleriz.o yuzden biraz siznle olmak istedim.bu arada ben 1tane okuyabildim.pc ekrani cok yordu okurken.yarin devam etcem artık

bende de bu ay garip bir umut var.Allah bosa cikarmasın insallah.dün gece sag yumurtalıgım ağrıdı.sanırım catladı benimki.rüyamda da rahmetli abimi gördüm.ne bileyim hem içim buruldu hem hüzünlendim hem de umutlandım.acaba rüyam bana mesajmìydı diye..off bilmiyorum aci tatli karıstı hersey birbirine:26:

Insallah canim iyiye yormak lazim olur..
Desenize bu ay bu topikte patlama olucak

Insallah kizlar hepimize versin Allah bu ay baya seyler yapicam insallah olur bal+corek otu+tarcin bunu yapicam yarindan ihtibaren ve ovulasyon testi yapicam bakalim insallah :18:

Olmazsa eğer benim bu ay ben de düşünüyorum alternatif yöntemleri, soğan kürü incir haaa b de şu kolmen denen ilaç.. Dr. a gidip onu istemeyi de düşünüyorum. Adetin 3. günü başlanıyormuş.. Anlayacağın katman çorman heyecanla bekliyorum bat.ıma daha 6 gün var... Zaman geçmiyo hiç sanki

Insallah kullanmadan hamile kalmissindir canim insallah bebis seninledir

Ay eveeettt, hepimiz aynıyız desene.. Biz de boş boş gezdik dışarda çok geç geldik eve.. Meryem suresini arka arkaya öğle namazını kıldıktan sonra 2 defa okudum Allah kabul etsin dularımızı inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Pc.den okumak çok zor olur bianem, ben dün gece çıktısını aldım da öyle okudum

Canım umudun inşş bebeğini getirir sanaa Hem bak rüyanda da abini görmüşsün, bence iyiye yormak lazım, inşş çoook güzel şeyler olacak bu ayy

Aminnnnn bitanemm inş iinnnnşşşşşşş Ama gariptir bu konuyla ilgili bu ay hiç bir şey hissedemiyorum benn :44:

Olabilir canim yinede icini ferah tut cokta hayal kurma yoksa cunku insan hayalkirikligi yasiyo oda cok kotu bisey insallah herkes istedigine kavusur..

bizim printer arıza cikarinca eşim işten çıktı aldı ama arabada unutmus.arabada otoparkta.yarın alıcaz inşallah..
evet cnm bize yeni bir umut lazım bu hayatta.inşallah Rabbim daha fazla evlat özlemiyle sınamasın bizleri

Anladım şekerimm, çıktısını aldıysan sorun yok o zaman.... Ben bugün çoook dua ettim ya hem UMUT için hem de hepimiz için... Rabbi hayırlısıyla kabul etsin inşş

Ya kızlar eşimle haftasonları film izliyoruz hep.. İzleyipte beğendiğiniz vee tavsiye ettiğiniz film var mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…