- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.701
Gecmis olsun canim olucak elbet bebegimiz sabrediyoruz elinde sonunda olucak kendine iyi bak sordugun icinde tekrar tesekkurler
8tane okunmus kizlar2 tanede umut okursa 10 tane olur yarinda herkez ikiser tane bende 3tane okursam 21tamamlanir sonra medd cezirimizi gelir sıraa:)
Ayyyyyy çok mutlu etti bu olay beni yaaa, Allah kabul etsin dualarımızıı
Aminnn. yasakhayal ve hayalotda gelsn insallah onlarda okur biter bitmez hamiş oluruzz hepimiz
İnş canım inşşşşş... Hepimiz hamiş olalım hayırlısı ileeayyy hamiş simgesine tıklarken bile bi fena oluyorum, bi de böyle olursam ne olur halim bilmiyorum
Cnm ben yarim saate burdayim grusuruz cikmayin hee
8tane okunmus kizlar2 tanede umut okursa 10 tane olur yarinda herkez ikiser tane bende 3tane okursam 21tamamlanir sonra medd cezirimizi gelir sıraa:)
Allah dualarımızı kabuletsin kızlarrr..
tamam bitanem, pc. açık ama bizde çay içeceğiz eşimle.. Buralardayım yani görüşürüz
Amin bitanemmmmmm, ayyy bayram şekeri olayı çok hoşuma gittiiii
Ayyy bu kezz deee ben çıkıyorum, eşim film izleyelim diyorr.. Şimdi pc. ye doğru eğildiii ''yine kadınlar kulubü mü'' dedi gülerekkkneyse ben kaçtım sümeyyem, yarında 2 tane okurum meryem suresini.. Öpüyorum canım, kızlara şimdiden çoook slmm hepinizi çooooook seviyorumm
merhaba forumu tam okumadım
aranızda benim gibi açıklanamayan infertiliteli olanlar varmı
ben yeni bir formül öğrendim,paylaşmak ve yorumlarınızı almayı çok isterim
yasakhayal kaçakhayal mi oldun kız sennn..başka topiklerde dolanıyosun.izini sürüyorum haberin olsun..yaklanman an meselesiiii
ben suç üstù yaptm az once:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?