- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.681
Ya kızlar eşimle haftasonları film izliyoruz hep.. İzleyipte beğendiğiniz vee tavsiye ettiğiniz film var mııııı
Dikkat bebek vari tavsiye ederim bizde izlemistik ve begenmistik jenniffer lopez fln oynuyo guzel bi film
Teşekkürler balımmmmeşime söyledim bakıyor netten
Rica ederim canim ne demek
Bulduk canım, indirioruzbitanemmmm senin canım çok mu sıkkın, ben mi yanlış hissediyorum
Guzel hissettin canim napicagimi dusunuyorum nasil olucak kafaya takiyorum ben takmayin diyorum kendim takiyorum ne kadar sacma dimi
Hayıqr hiç de saçma değil bitanem.. İnsan bişeyi çok isterse ve olmazsa üzülür değil mi? Bunun kadar da doğal bişey yok.. Bebek mevzusunu her ne kadar takmıyoruz desek de bence bu sadece pollyannacaı bi yaklaşımdan öteye gidemiyor hiç bir zaman.. Çünkü kendimize bile itiraf edemesek de biz bebeğimize kavuşmayı çoooooooooook istiyoruz. Ona kavuşamadığımız her ay hayal kırıklığına uğruyor ve çaresiz hissediyoruz.. Bence bunları hissetmemiz gayet normal, bunları hissettiğin için ne olur yüklenme kendine
Slm kizlar kimler kac meryem suresi okudu?????
Cok haklisin kesinlikle oyle ama iste olmuyo artik yoruldum beynimi yorgun hissediyorum ama sunuda kendi kendime soz verdim ki adetim kac gun gecikirse geciksin test fln yapmicam cunku bugun adetim 11 gun gecikmisti ve ilk kez cok heyecan umut yaptim sonucu duymak bile istemezsin emin ol dusundugun gibi zaten boyle bi hayat iste sanki oyun oynuyo bizimle
Canim hosgeldin ben sabah kirmiziyi yedim okuyamadim ama dua ettim insallah kabul olur
Canım ok iyi anlıyorum.. Benim adetim hep 28 günde bir olur ve bir ay tam 5 gün gecikti ve bütün belirtiler de bebeği işaret ediyordu.. İnatla test yapmadım.. Evlilik yıldönümüzü bekledik ve o gün koşa koşa hastaneye gittik.. SonuçMeğer prolaktinimim yükselmiş ondan kaynaklanıyormuş... çatlamayan bir yumurtam da kist olmuş ve bir tane de miyom oluşmuş... Allahtan kistim patladı yok oldu,prolaktinim de düştü ama miyom hala duruyo.. Dr önemsiz dedi ama aklıma takmıyorum desem yalan olur...
Hoşgeldin sümeyyeeemmm, ben 2 tane okudum
Toplam 7mi oldu simdi baska kimse yok mu okuyan yavvv:))
Başka kim okuyacaktı canım
Umutta 2tane okicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?