- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.721
gercekten dogru olabilirr.cok mantikli geldi bana..siz uyguladinizmi bunu.yada doktorunuza anlattinizmi.bence denemek gerek..tabi Allah bilir gerisini.o isterse hersey olur..
vucudu antikor olusturdugu icin anne olamamis bir hocan vardi.spermleri engellermis onlar.öyle duymustum bende
kızlar bendede pko vardı doktor aynen adet düzelmesi için ilaç verdi hiç kullanmadım.. şimdide Allah nasip etti hamileliği.. gecen bi programda uzman doktor 10 pko lu kadından 3 ü kendiliğinden hamile kalabiliyor diğer 3 ü birinci aşama tedaviden sonra diğer 3 ü 2 inci tedavi aşamadan sonra geri kalan 1 ide tüp bebek yolla anne oluyor dedi. inşallah sizde en kısa zamanda bu heyecanı yasarsınız
uyuduk heralde bacımmm.burada saat 1ssat ileri zannedersemmkizlar kacakhayaliniz geldiama hani kimse yok...
yoksa saklambac mi oynayacagiz....
kesin bi yerlere saklandiniz ama nereye...
yormayin beni cikin ortaya minik kuslarim....
günaydın kızlar8scorpionsum günaydın tatlım
ahanda kimleri görüyorum gümüşümmü gelmiş
hocam rahmetli oldu o yüzden simdi ne desem yanlıs olur.ama rahimdeki bi salgı spermleri engelliyormus.ayni senin okudugun yazıdaki gibi cnm.bunu doktorunla muhakkak paylas.bakalım o ne diyecekvücudun antikor oluşturması nasıl bir tahlille anlaşılıyor acaba.benim polip ve miyomumdan başka bir şikayetim yok.hormonlarımda normal
öyle bir tahlil varsa çok yaptırmak isterim
günaydınn cnmm nasılsınn
oo gümüşüm de hoşgelmişş.
ayy kızlar kusura bakmayın heycandan mutluluktan slm vermeyi unutmuşumahanda kimleri görüyorum gümüşümmü gelmiş
ayy kızlar kusura bakmayın heycandan mutluluktan slm vermeyi unutmuşum
kızlar geçmişi okurken gördüm meryem suresine başlamışınız yanlız şöyle bu durum var bu sureyi 41 gün okumak gerekli yada 41 kere.bunun sayısı çok önemli ve 41 olması gerekiyor.daha sonra başlamadan niyetinizi edin sonunda tilavet secdesi kılmanız gerekiyor.kuranda tilavet secdesi kılınması gereken surelerden biri bu meryem suresi buda gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?