Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gercekten dogru olabilirr.cok mantikli geldi bana..siz uyguladinizmi bunu.yada doktorunuza anlattinizmi.bence denemek gerek..tabi Allah bilir gerisini.o isterse hersey olur..
vucudu antikor olusturdugu icin anne olamamis bir hocan vardi.spermleri engellermis onlar.öyle duymustum bende

ben daha bu uygulamaya geçmedim. histerosopi yaptırmam gerekiyor. poliplerim alınıcak.
polipler alınmadan 1,5 önce başlayıp.kalan 1,5 ayıda ameliyat sonrası diye düşünüyoruz şimdilik.
ben yazıyı okuyunca hemen arkadaşlarıma söyledim. onun akrabası bir hocaya gitmiş ona 3 ay hiç birlikte olma demiş.2 çocuğu var.
birde benim tanıdığım kocası 3-4 ay şehir dışına çıkmıştı. infertiliteydi nasıl hamile kaldığına şaşırmıştı.
ve komşum memleket sonrası hamilelik yaşadı.
ama ben daha önce bu duyduklarımı hiç bağlantı kurmamıştım. taki bu yazıyı okuyana kadar.
sizinle paylaştığım bu yazı beni çok ümitlendirdi.
dilerimki hepimizin şifası bu kadar kolay bir yöntemle olur.

vücudun antikor oluşturması nasıl bir tahlille anlaşılıyor acaba.benim polip ve miyomumdan başka bir şikayetim yok.hormonlarımda normal
öyle bir tahlil varsa çok yaptırmak isterim

kizlar kacakhayaliniz geldi ama hani kimse yok...

yoksa saklambac mi oynayacagiz....

kesin bi yerlere saklandiniz ama nereye...

yormayin beni cikin ortaya minik kuslarim....

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

kaç gündür giremedim smile yapmayı özlemişim ya
bişey sorcam bide kan pıhtılaşma oranını belirleyen bi test vardı onun adı neydi ya yada pıhtılaşma testi yapınca o oranıdamı belirliyolar doktor kafasına göre iğne verdi o yüzden bu testi yaptırıp ondan sonra bebek yapıcam inş

vücudun antikor oluşturması nasıl bir tahlille anlaşılıyor acaba.benim polip ve miyomumdan başka bir şikayetim yok.hormonlarımda normal
öyle bir tahlil varsa çok yaptırmak isterim
hocam rahmetli oldu o yüzden simdi ne desem yanlıs olur.ama rahimdeki bi salgı spermleri engelliyormus.ayni senin okudugun yazıdaki gibi cnm.bunu doktorunla muhakkak paylas.bakalım o ne diyecek

günaydınn cnmm nasılsınn

iyiyim canım .dün hiç giremedim eltim bebeğini bıraktı bana sabahtan gecede 12ye kadar gelmedi.bende giremedim hiç.ya annelik kimbilir nekadar güzel bir duygudur.dün ufaklığın her gülüşünde rabbime yalvardım allahım bana ve benim gibi bebek isteyenlerede bu mutluluğu yaşat diye.hepinizin ismlerini geçirdim içimden sırasıyla.

kızlar geçmişi okurken gördüm meryem suresine başlamışınız yanlız şöyle bu durum var bu sureyi 41 gün okumak gerekli yada 41 kere.bunun sayısı çok önemli ve 41 olması gerekiyor.daha sonra başlamadan niyetinizi edin sonunda tilavet secdesi kılmanız gerekiyor.kuranda tilavet secdesi kılınması gereken surelerden biri bu meryem suresi buda gerekli.

ee kuzum napcazz ozamann?sümeyye 21tane demisti.baslamadan niyetlendik.ve toplu okuyoruz. cabuk bitsin diye.peki o zaman tilavet secdesini niyetlendigimiz kisi mi kılıcak?ayy kafam karıstı

kizlar allah kabul etsin anladigim kadariyla meryem suresi okuyosunuz....ama kizlar bu benim fikrim bana böyle hesapli allahtan bisey istemek gibime geliyor...yani böyle sayili dua etmek.tv lerdeki genellikle bütün hocalarda böyle sayili dualara karsi cikiyolor ve uydurma diyolar.istersen 1 tane oku istersen 100 tane oku bence bu sayilarla kisitlanmamali...ama lütfen yanlis anlamayin sadece fikrimi söyledim....fikrime katilada bilirsiniz tabiki katilmayada bilirsiniz.görüsünüze saygi duyarim.önemli olan beni yanlis anlamamaniz...mesala sayisi önemli degil ben okudugum kadar okurum hepimiz icin allah kabul ederse dua ederim....41 yada 21 den bi eksik veya bi fazla olunca rabbim sanki kabul etmeyecekmi duamizi.o yüzden bu sayili dualar bana mantikli gelmiyor...

ama hayalotunda dedigi gibi kuran da 14 yerde tilavet secdesi yapilmasi gerekiyor...bunlardan biride meryem suresinin 58.ayetinde var...herkim okursa okusun ve ya dinlerse tilavet secdesini yapmak zorunda...

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Son düzenleme:
bu ay da olmadı ( aralıkta anne adayı olmak ümidiyle :)
kasımı boş geçiricez çünkü aralığa kaldı ümitlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…