- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.961
Guzel canim cok begendim bu yaziyi ben haklisin aslinda okuruz dua ederiz tum arkadaslarimiz icin sonucta dunya ayet uzerine guzel bi paylasim arkadasim
Asetonnnn hemşerimmmmöncelikle bebişin hayırlı olsunnnn, sağlıcakla kucağına alırsın inşşş Tatlım bak bu sayfanınn en sütünde anasayfa- kadın, anne & çocuksağlığı- kadın doğum- Bu ay da oladı (( diye bir bölüm var ordan kadın, anne & çocuk sağlığına tıkla yukarıda yeni konu aç butonunu göreceksinn
loorim ben sadece kendi fikrimi belirtim dedim...ben bi sayiya bagli kalmak istemiyorum..cünkü yarin biri ciksa yok 51 tane okunacak dese 51 tanemi okuyacagiz bu seferde.yine ben okudugum kadar okur hepimiz icin aslinda hic tanimadigim cocuk özlemiyle yanan herkese dua ederim sonunda..benim mantigim böyle diyor..tabiki hepinizinde görüsüne saygi duyarum...nasil yapmak istiyosaniz öyle yaparsiniz....
allah kabul etsin canim..insaallah hepimizin duasi kabul olur...
Ben de çıkıyorummmmm o zaman... Herkese iyi geceleeerrr
çıkmaaaaa( gitmeeee ((
slm canım nasılsın
KIZLARR DUALARDA SAYININ ÖNEMİ YOK DİYODUNUZ PEKİ NEDEN HER NAMAZDAN SONRA 33er ADET TESBİH CEKİLİYO HER ZAMAN SOYLENEN SAYİLARİN Bİ HİKMETİ VARDİR DİYİP VE YERİNE GETİRMEMİZ GEREKİR. 41KERE OKUNAN VAR EVET AMA Bİ SUYA OKUYUP O SUYU İCMEN LAZİM AMA BİZ SUYA OKUYAMADİGİMİZ İCİN NİYET EDİP 21ADET OKUYORUZ BEN UYDURMADİM KUZENİM VE ÖZELLİKLE KOMSUM HAMİLE KALMAYİ PLANLADİGİ AY OKUR YADA OKUTUR HEMEN HAMİLE KALİR VARDİR Bİ HİKMETT. BEN İNANİYORUM KARAR SİZİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALİM 21İ TAMAMLİYAMİYOSANİZ 2GUNDEVDEGİL 3GNDE BİTER ACELESİ YOK.. ÖNEMLİ OLAN NİYET BİZ 21E NİYET ETTİK RABBİM KABUL ETSİN.aminnnnn
Ewet cnm kime okunuyosa o kiside okicak:)
kızlar kafasına göre klomen kullanacak arkadaşlara bir uyarı daha bu ilacı kullandığınızda birden fazla yumurtanız çok fazla büyür.çatlatmada problem olmaması için çatlatma iğnesi kullanmanız gerekebilir.
ayrıca ilaca yeni başlayacağınız için ilk ay günde 1 tane olarak 5 gün içiliyor.2. ayda ise günde 2 tane 5 gün içiliyor.12.gün çatlatma iğnesi yapılıyor ve ertesi gece çalışmalara başlıyorsunuz.benim doktorum 15. günden itibaren içmem için duphaston isimli 10 günlük bir ilaç veriyor.içinde çeşitli hormonlar var.düşük tehlikesini bertaraf etmek için kullanılıyor.bütün bunları yazmış olabilirim ama bu tedaviye doktorunuza danışmadan başlamayın lütfen
Insalah canim Allah cabalarimizi bosa cikartmasin bende umitliyim bu aydan hem sogan kurune baslicam hemde yumurtlama testi yapicam bakalim neler olucak
aminn inşallah..ben de bu ay olmazsa testte başlıycam.aslında hissediyorum yumurtlamamı ağrım oluyor ama bi de onu deneyeyim..birde incir yumurtaları geliştiriyor diyolar.
evet biraz daha bekliyosun canım ama hani faydasını görmen için önce soğan kürü yapman gerekiyor.ne kadar süredir bekliyosun çocuk için
adetin bitiminden 1 hafta sonra başladım 15 gün gün içtim.soğanın kabuğunu soyup 4 e bölüyosun. 1 su bardağı sıcak suya koyup 5 dk kadar kaynat kapat..ne soğuk nede sıcak olacak ılık içeceksin günde iki kez sabah ve akşamları aç karnına..sakın koklayarak içme mideni bulandırır.içerken burnunu kapat :)) bi dikişte iç artık :) napalım bebiş için katlanıcaz.. düşünsene bende pko var bilirsin belki.10 pko hastasından sadece 3 ü hamile kalıyor doğal yolla..ben soğan kürüne borçluyum.hemen basla bugün
onu yap olmadı bi taktik daha var onuda denersin.. :))
bende de pko var canım.umarım benim kadar beklemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?