Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Guzel canim cok begendim bu yaziyi ben haklisin aslinda okuruz dua ederiz tum arkadaslarimiz icin sonucta dunya ayet uzerine guzel bi paylasim arkadasim

loorim ben sadece kendi fikrimi belirtim dedim...ben bi sayiya bagli kalmak istemiyorum..cünkü yarin biri ciksa yok 51 tane okunacak dese 51 tanemi okuyacagiz bu seferde.yine ben okudugum kadar okur hepimiz icin aslinda hic tanimadigim cocuk özlemiyle yanan herkese dua ederim sonunda..benim mantigim böyle diyor..tabiki hepinizinde görüsüne saygi duyarim...nasil yapmak istiyosaniz öyle yaparsiniz....

Son düzenleme:
ayy pardon ordan açılan sayfadan bir bölüm seçmelisin... Gebelik, kadın doğum vs.... herhangi biri olur

tamam canım gördüm bu arada iyi dileklerin için bebişte bende teşekkür ederizzz :))

Canim dogru soyluyosun aslinda herkes okusun ne kadar istiyosa sonra da dua ederiz illa okumakta gerekmiyoki dua etsekte olur istesek hersey olur aslinda yeterki kalpler bir olsun

yasakhayalim katılıyorum canım sana, bence de sayıya çok takılmamak lazım.. Yeter ki her gün okuyalım meryem suresini.. Gerekirse her gün tilavet secdesini de yaparız.. Kendi adıma söylüyorum, namaz kılıyorum zaten.. Her akşam namazdan sonra onu da yaparım... Allah kabul etsin inşşş

allah kabul etsin canim..insaallah hepimizin duasi kabul olur...

Son düzenleme:
KIZLARR DUALARDA SAYININ ÖNEMİ YOK DİYODUNUZ PEKİ NEDEN HER NAMAZDAN SONRA 33er ADET TESBİH CEKİLİYO HER ZAMAN SOYLENEN SAYİLARİN Bİ HİKMETİ VARDİR DİYİP VE YERİNE GETİRMEMİZ GEREKİR. 41KERE OKUNAN VAR EVET AMA Bİ SUYA OKUYUP O SUYU İCMEN LAZİM AMA BİZ SUYA OKUYAMADİGİMİZ İCİN NİYET EDİP 21ADET OKUYORUZ BEN UYDURMADİM KUZENİM VE ÖZELLİKLE KOMSUM HAMİLE KALMAYİ PLANLADİGİ AY OKUR YADA OKUTUR HEMEN HAMİLE KALİR VARDİR Bİ HİKMETT. BEN İNANİYORUM KARAR SİZİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALİM 21İ TAMAMLİYAMİYOSANİZ 2GUNDEVDEGİL 3GNDE BİTER ACELESİ YOK.. ÖNEMLİ OLAN NİYET BİZ 21E NİYET ETTİK RABBİM KABUL ETSİN.aminnnnn

sümeyyem
bu söyleyeceklerim sadece benim kendi fikrim.tabiki isteyen istedigin sekilde ibadetini ve duasini yapar....

doru 33 tesbih cekiliyo,her nekadar bunun kaynaginin nereye dayandigi bilinmese bile en azindan tüm bu konunun uzmani din adamlari bu konuda hem fikir...bana göre sayilarda hikmet yok icten ve inanilarak edilen dualarin hikmeti var.hamile kalan vardir dogrudur...ama sayiya bagli kalmayipta istedigi kadar dua edenlerdede hamile kalanlar....mesala türbeye gidipte dilek dileyen ve dilegim oldu diyende var.....tüm din adamlari karsi ciktigi halde yinede yapiyorlar....mesala onlar hamile kaldi diye ben inanipta asla türbeye gidipte dilek dilemem....dilegim varsa rabbimden kendim isterim araci sokmam.sayi iside bana türbeye gitmeye benziyo gibi geliyor...ben bu zamana kadar o kadar cok din adami dinledim neredeyse hepsi bu sayili dualari hurafe olarak nitelendiriyo ve sakin hesapli dua etmeyin diyor...cünkü onlar bu ilime yillarini veren insanlar onlarin dediklerini yapmak bana daha uygun geliyor..cünkü onlardan daha iyisini bilemem.nasil bi ögretmenin yada bi doktorun dediklerini uyguluyosak din adamlarinin dediginide itibar edilmeli diye düsünüyorum...
cünkü biriside ciksa hayir 51 yada 61 kez okunulmali dese bu seferde o kadarmi okuyacagiz...cünkü bu sayilar sonradan cikarildigi ve hicbi kaynagi olmadigi icin isteyen istedigi kadar sayi söyleyip bu kadar okunulmali diyor.acaba 22 kez okumasam kabul olmayacakmi?Yada 20 kez okunsa...
ben dua edecegim ama sayili degil.bi günde yada haftada ne kadar okuyabilirsem okuyacagim ve biz ve bizim gibi yavrusu olmasi isteyenlere sonunda dua edecegim...siz tabiki istediginiz sekilde dua edebilirsiniz...insallahta dualariniz hemen kabul olur ve bebisleriniz göbüsünüzde olur bu sene bitmeden..

Son düzenleme:
Walla bilemiiiciiimm sekerimm bi hikmeti vardir diye dusunuyorum ben neden uydursunlar ki az yada cok rakam sòyleyene bi fayda yok sonucta 3yada 5 sonucta kendimiz icin olan bi dua

Ewet cnm kime okunuyosa o kiside okicak:)

yaa cnmm.. ben haftasonu misafirlerim vardı. hiç nete giremedim.. o yoğunluktan hiç okuyamadım da, sizler okumuşsunuz sanırım,bgünden okusam kimin için niyet olcak, kaldım öle nolcak simdii :26:

awakecim, bu klomen tüp bebek tedavisinde kullanılmıyor mu ? hani normal gebe kalındığında da mı veriliyo dktor tarafından ? hani çatlatma ignesi fln yapılması gerek bu klomen için ?

Insalah canim Allah cabalarimizi bosa cikartmasin bende umitliyim bu aydan hem sogan kurune baslicam hemde yumurtlama testi yapicam bakalim neler olucak

aminn inşallah..ben de bu ay olmazsa testte başlıycam.aslında hissediyorum yumurtlamamı ağrım oluyor ama bi de onu deneyeyim..birde incir yumurtaları geliştiriyor diyolar.

evet biraz daha bekliyosun canım ama hani faydasını görmen için önce soğan kürü yapman gerekiyor.ne kadar süredir bekliyosun çocuk için

yaa kızlarrr.. bu soğan kürü ve incir dediklerinizi ne için kullanıyorsunuz bi açıklayın ben bilmiyorum ama, belki benim de kullanmam gerekir :26:

Son düzenleme:

cnn ben şey sorucam .. benmde smdi adetimin bitiminden 1hafta oldu diyebilirim, sabah aksam demişsin ya, onu her sabah ve aksam ayrı ayrı bir bardak mı kaynatıp içiliyo ?

onu yap olmadı bi taktik daha var onuda denersin.. :))

bide, yumurtalıkları nasıl gelistirir ve çoğalmasını sağlarız ? banada bisey söyle yaaaa (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…