Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Insallah kizlar hepimize versin Allah bu ay baya seyler yapicam insallah olur bal+corek otu+tarcin bunu yapicam yarindan ihtibaren ve ovulasyon testi yapicam bakalim insallah :18:

looricimm bu dediğin bal+corek otu+tarcin ne için yapılıyo anlatır mısın ? :26:

loorim eminmisin yaw...:44::44::44:cünkü bundan bi kac gün önce doktor cumartesi falan kacirmayin yumurtlama günün demisti diye hatirliyorum ben....

galiba sen pofff diye bi arkadas vardi o yapacak diye hatirliyorum ben....

Canımmm hafızan mükemmel doğru hatırlamışsın çalışma günlerimdeyim hala, dün hiç giremedim şimdi okuyodum tek tek herbir sayfayı. Tebrikler...

pko ne yaa, hiç duymamıstım , acaba bende de var mı :26:

PKO polikistik over canım, yumurtalıklarda inci gibi sıralanmış çokça yumurta görüntüsü oluyo ultrasonla bakılıdğında. Olsaydı doktorun hemen söylerdi gördüğünde ve tanı için hormon tahlili isterdi. PKO lu hastalarda genellikle kilo artışına bağlı olarak adet düzensizlikleri yaşanır ve bu düzensizliklerde gebe kalmayı güçleştirir. Tedavisi için önclikle kilolu ise hasta kilo vermesini ister doktor böylece daha kolay gebe kalınır.
Benim de görüntü olarak PKO ama adetlerim 28 günde bir olduğu için şiddetli bir PKO sendromu durumum yok.

Aybishi ben goremeiyorum kizlar geldimi bugun hic en son test fln yapcakti ama ne yapti acaba?

Bebeğim test yapıcaktım ama yumurtlama testiydi malum çalışma günlerimdeyim, ama iyi haberler vermeyide çok isterim tabii bayram sonrası

Son düzenleme:
cnnm benm haftasonu msfirlerim vardı hiç nete giremedim aklım kaldı ama, okuyamadım da. bgünden okusam olur mu ? yada bugün baskasına okunuyosa, 4 mi okusam snce napim :26:

canım ben mesaj atamıyorum ya ben sadece hamısmısın dıemerak ettım cok heycanlıydın da sonucu yazmamıssın o yuzden merak ettmıstım

oooo bi ben mi varım simdi., ben geldim kimse yok., nerdesiniz yaa :44:

oooo bi ben mi varım simdi., ben geldim kimse yok., nerdesiniz yaa :44:

umudum yeni adimi begendinmi?KACAKHAYALIM artik ben.kizlar adimi degistirdiler artik..bu ismi uygun gördüler...sen ne diyosun....

Son düzenleme:
Canımmm hafızan mükemmel doğru hatırlamışsın çalışma günlerimdeyim hala, dün hiç giremedim şimdi okuyodum tek tek herbir sayfayı. Tebrikler...

tsk aybishim...cok zekiyim yaw ben....

seninle hic kaynatamasakta yazdiklarini okuyom..

yaw düsündümde aslinda adimi zekihayal diyemi degistirsem....

sorma looricimm yaa, sabah sabah girdim gireli bi 40 sayfa bakmışımdır , ne uğrastırıyonuz beni ama hepsini okudum gözümden bisi kaçmadı kim ne yapmıs biliyorumm

bu sefer rahatim fazla ugrasmadim seninle:18::18::18::18::18::18::18:

umudum yeni adimi begendinmi?KACAKHAYALIM artik ben.kizlar adimi degistirdiler artik..bu ismi uygun gördüler...sen ne diyosun....

walla ben diyorum ki, ister yasakhyal ol, ister kaçakhayal ol.. ne olursan ol hep burda ol , gerisine ben karısmam ama kızlar öle dediyse vardır bunda bi iş, demek ki haketmişindir

simdi burada olmayan kızlaarrrr..
8scorpionsum.... umtsmyyem...awake77im....med-cezirim.. hayalotum....ıımm baska kim vardıııı=))) .. size söylüyorum.. sayfa 398 den itibaren ben bikaç kere msj yazdım buraya, o yüzden bakın size kolaylıkta yapıyorum, kıymetinizi bilin

Son düzenleme:
walla ben diyorum ki, ister yasakhyal ol, ister kaçakhayal ol.. ne olursan ol hep burda ol , gerisine ben karısmam ama kızlar öle dediyse vardır bunda bi iş, demek ki haketmişindir

doru söylüyon....

hakettim onuda bildin

cünkü baska topiklerde yakaladilar beni....o yüzden adimi degistirdiler

scorpionsum bida baska topikte yakalarsa senin yaptigini yapacak bana:18::18::18::18:

Son düzenleme:
simdi burada olmayan kızlaarrrr .. size söylüyorum.. sayfa 398 den itibaren ben bikaç kere msj yazdım buraya, o yüzden bakın size kolaylıkta yapıyorum, kıymetinizi bilin

umudum birak kolaylik yapma kendileri okusun...

doru söylüyon....

hakettim onuda bildin

cünkü baska topiklerde yakaladilar beni....o yüzden adimi degistirdiler

scorpionsum bida baska topikte yakalarsa senin yaptigini yapacak bana:18::18::18::18:

8scorpionsum .. yap güzelim yap yap, hakedene yapılır dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…