- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.981
Insallah kizlar hepimize versin Allah bu ay baya seyler yapicam insallah olur bal+corek otu+tarcin bunu yapicam yarindan ihtibaren ve ovulasyon testi yapicam bakalim insallah :18:
Sorma simdi de kizlar okusun sayfalari
Umutta 2tane okicak
loorim eminmisin yaw...:44::44::44:cünkü bundan bi kac gün önce doktor cumartesi falan kacirmayin yumurtlama günün demisti diye hatirliyorum ben....
galiba sen pofff diye bi arkadas vardi o yapacak diye hatirliyorum ben....
pko ne yaa, hiç duymamıstım , acaba bende de var mı :26:
Aybishi ben goremeiyorum kizlar geldimi bugun hic en son test fln yapcakti ama ne yapti acaba?
cnnm benm haftasonu msfirlerim vardı hiç nete giremedim aklım kaldı ama, okuyamadım da. bgünden okusam olur mu ? yada bugün baskasına okunuyosa, 4 mi okusam snce napim :26:
oooo bi ben mi varım simdi., ben geldim kimse yok., nerdesiniz yaa :44:
Canımmm hafızan mükemmel doğru hatırlamışsın çalışma günlerimdeyim hala, dün hiç giremedim şimdi okuyodum tek tek herbir sayfayı. Tebrikler...
sorma looricimm yaa, sabah sabah girdim gireli bi 40 sayfa bakmışımdır , ne uğrastırıyonuz beniama hepsini okudum gözümden bisi kaçmadı kim ne yapmıs biliyorumm
umudum yeni adimi begendinmi?KACAKHAYALIM artik ben.kizlar adimi degistirdiler artik..bu ismi uygun gördüler...sen ne diyosun....
walla ben diyorum ki, ister yasakhyal ol, ister kaçakhayal ol.. ne olursan ol hep burda ol , gerisine ben karısmam ama kızlar öle dediyse vardır bunda bi iş, demek ki haketmişindir
tsk aybishim...cok zekiyim yaw ben....
seninle hic kaynatamasakta yazdiklarini okuyom..
yaw düsündümde aslinda adimi zekihayal diyemi degistirsem....
simdi burada olmayan kızlaarrrr .. size söylüyorum.. sayfa 398 den itibaren ben bikaç kere msj yazdım buraya, o yüzden bakın size kolaylıkta yapıyorum, kıymetinizi bilin
kaçakhayalden daha güzel bence tatlım
kaçakhayalden daha güzel bence tatlım
doru söylüyon....
hakettim onuda bildin
cünkü baska topiklerde yakaladilar beni....o yüzden adimi degistirdiler
scorpionsum bida baska topikte yakalarsa senin yaptigini yapacak bana:18::18::18::18:
zaten bi hayalın, ya kaçağı tatlı oluyo, yada yasağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?